Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 14:40:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vasa prva poruka na forumu  (Pročitano 16334 puta)

Zodijak
Pol
Poruke 1
Cool je ova ideja o prvim porukama. Upravo sad i ja isprobavam svoju prvu Smiley
Pozdrav svima!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2028
mob
Nokia N73me
DoVrodosla na u sve vecu burek porodicu Smiley
IP sačuvana
social share
: : m a r i o
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1426
cuo sam od Jocy-ja ja mislim...ako se dobro setjam..pa sam malko cekirao....i ostavio jedan post...inace nick mi je bio Montoya ..posle kad sam se ukljucio u burek kanal na dreniku poceo sam ozbiljnije da postujem....post je bio na temu hack ..e da sad sam se setio Jocy je video da je neki lik iz \Zrenjanina postovao na temu pa smo se zainteresovali ko je....onda sam se i uclanio i ostavio post :

Slusaj .......
Ovo je sve teski LAME...ovo o cemu vi pricate....pa promenite ime teme....hackovanje je nesto drugo..moras znati programiranje...rad mreza...biti u toku sa najnovijim tehnoloskim dostignucima...za to treba vreme..pod uslovom da si inteligentan i uporan...a to dolazi samo od sebe....doduse kod nekolicine ljudi.....
...a tvoje interesovanje za to je sasvim drugacije..sad ces poceti da skidas trojane....ili ce ti mozda neko reci neku caku sa nekim tools-ima...ma teski LAME.....onda ces skontati da nemas pojma dok ne naucis milion stvari..i onda ces bataliti sve ..a mozda i ranije
......a naziv teme promenite......
....sto se tice pravih vestina pogledaj :

http://www.elitesecurity.org/tema/332

P.S.- izvinjavam se administratorima sajta sto sam spomenuo neki drugi forum...verovatno nije u skladu sa pravilima .. BTW kako bolje pokazati sta sve to podrazumeva i znaci..a o cemu nema ni slova u ovoj temi....
.....vise kao mali sudar sa realnim znacenjem naslova ove teme.. prim. aut.

haha:)))
IP sačuvana
social share
*** DJin-djIC is now known as DJiDJaZ ***
>>>>§¢®MaDaFaKiN†DJiDJaZ®§¢|þ<<<<
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Vazno je da dos napadi nisu lame Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1426
pa oni koji su ih provalili sigurno nisu lame..a ovi sto su posle skontali culi..bla bla...programi..bal bla..ti sigurno jesu Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1138
Zastava VAljevo
mob
Nokia 5100
Evo OVDE i moje prve poruke.

Bas lepo. Prvo pa vic. I jos mi je smesan  Smile
Mada za forum sam znao od samog pocetka jer sam slucajno lutajuci po netu nabasao na Burek. Uclanio sam se u oktobru kad sam napisao i prvi post a poceo aktivno da pisem u Januaru kad mi je Sf rekao da se aktiviram. Posle cetvoromesecne pauze ponovo sam sa vama.
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Citat
pa oni koji su ih provalili sigurno nisu lame..a ovi sto su posle skontali culi..bla bla...programi..bal bla..ti sigurno jesu

Naravno da jesu Smiley Ruku na srce , cenim ES, ali es defaced je najvece leglo lamera na planeti.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1426
pa jeste....Smiley...doduse ima par likova...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 40
Ja sam sasvim sučajno nabasao na ovaj forum.
Jednog kišnog dana(pred negde dva tedna), dosađivao sam se doma i rešio da vidim čeg ima zanimljivog vezanim za moje prezime koje je igrom slučaja BUREK (istina, istina, živa istina). I tako upišem ja na yahoo burek i jedan među prvim linkovima bio je ovaj, pa sam došao da proverim zaslužuje li ovaj sajt da se zove po meni!
Bogme je premašio moja očekivanja! Svaka časte ekipi koja dolazi i SerbianFighteru koji je sve organizirao!
A prva poruka je bio vic o pedofilu!
IP sačuvana
social share
Međutua to nije istina!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

prim.med.dr.sci. protivpožarni. aparat pekom

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4245
Zastava Kolasin- Kruscic
mob
SonyEricsson K530i
Moje ime je Bojan Minic i kada sam cuo za svog prezimenjaka (Serbian Fighter-a) obratio sam mu se za pomoc oko pocetka programiranja. Dao mi je par dobrih savjeta, i linkova. Iskreno, prvo cam otisao na www.domaci.de a onda ovdje.

Osdlucio sam da postanem aktivan prije par dana i tad sam otvorio svoju prvu temu (prvi put), a sad trazim i druge, sajt je super, nijesam zazalio sto sam se registrovao...[/u]
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 14:40:53
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.