cuo sam od Jocy-ja ja mislim...ako se dobro setjam..pa sam malko cekirao....i ostavio jedan post...inace nick mi je bio Montoya ..posle kad sam se ukljucio u burek kanal na dreniku poceo sam ozbiljnije da postujem....post je bio na temu hack ..e da sad sam se setio Jocy je video da je neki lik iz \Zrenjanina postovao na temu pa smo se zainteresovali ko je....onda sam se i uclanio i ostavio post :
Slusaj ....... Ovo je sve teski LAME...ovo o cemu vi pricate....pa promenite ime teme....hackovanje je nesto drugo..moras znati programiranje...rad mreza...biti u toku sa najnovijim tehnoloskim dostignucima...za to treba vreme..pod uslovom da si inteligentan i uporan...a to dolazi samo od sebe....doduse kod nekolicine ljudi..... ...a tvoje interesovanje za to je sasvim drugacije..sad ces poceti da skidas trojane....ili ce ti mozda neko reci neku caku sa nekim tools-ima...ma teski LAME.....onda ces skontati da nemas pojma dok ne naucis milion stvari..i onda ces bataliti sve ..a mozda i ranije ......a naziv teme promenite...... ....sto se tice pravih vestina pogledaj :
P.S.- izvinjavam se administratorima sajta sto sam spomenuo neki drugi forum...verovatno nije u skladu sa pravilima .. BTW kako bolje pokazati sta sve to podrazumeva i znaci..a o cemu nema ni slova u ovoj temi.... .....vise kao mali sudar sa realnim znacenjem naslova ove teme.. prim. aut.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Bas lepo. Prvo pa vic. I jos mi je smesan Mada za forum sam znao od samog pocetka jer sam slucajno lutajuci po netu nabasao na Burek. Uclanio sam se u oktobru kad sam napisao i prvi post a poceo aktivno da pisem u Januaru kad mi je Sf rekao da se aktiviram. Posle cetvoromesecne pauze ponovo sam sa vama.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ja sam sasvim sučajno nabasao na ovaj forum. Jednog kišnog dana(pred negde dva tedna), dosađivao sam se doma i rešio da vidim čeg ima zanimljivog vezanim za moje prezime koje je igrom slučaja BUREK (istina, istina, živa istina). I tako upišem ja na yahoo burek i jedan među prvim linkovima bio je ovaj, pa sam došao da proverim zaslužuje li ovaj sajt da se zove po meni! Bogme je premašio moja očekivanja! Svaka časte ekipi koja dolazi i SerbianFighteru koji je sve organizirao! A prva poruka je bio vic o pedofilu!
Moje ime je Bojan Minic i kada sam cuo za svog prezimenjaka (Serbian Fighter-a) obratio sam mu se za pomoc oko pocetka programiranja. Dao mi je par dobrih savjeta, i linkova. Iskreno, prvo cam otisao na www.domaci.de a onda ovdje.
Osdlucio sam da postanem aktivan prije par dana i tad sam otvorio svoju prvu temu (prvi put), a sad trazim i druge, sajt je super, nijesam zazalio sto sam se registrovao...[/u]