Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 18:19:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vasa politicka ideologija je..  (Pročitano 10616 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia 6230
Ja sam za socijal-demokratiju odnosno socijalnu demokratiju, naravno to u Srbiji nikad nece moci da zazivi!
Moze, moze kad bi stvarno mogli da zovemo Betovena da peva nasim gradonacelnicima, ili krenuli pravac Mongolije da polutatrima budemo gubernija, moglo bi, sto da ne.
Gde ces bre debilima socijaldemokratiju, kad prvo gleda sta komsija ima u zamrzivac, pa onda trazi ustasku vezu, jer ima kilo mesa vise.
Pisi propalo.
Ima jedno demokratsko resenje: kolac, bich, korbach, tor.

@hose
Ovo ti je odgovor sa topica koji je adm zatvorio:
Citat

Citat: =topic=526740.msg9097089#msg9097089 date=1291790189
.......
Ne vidi da gradi sebi svetlu buducnost: dolazi mi polako Turkoglu, uskoro ce vazelin da bude trazena roba, a novi gazda ce ga tesi: jes da sam obrezan al jebem nezno. Sos vazelin klizi lako.
.....
Svetla buducnost je skupljanje strnjike i pushenje qrca.
...svako o onome o cemu sanja.

Necu stici od takvih balegara kao sto si ti. Vi imate prioritet. Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 08. Dec 2010, 21:24:59 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy IIs
Citat
Moze, moze kad bi stvarno mogli da zovemo Betovena da peva nasim gradonacelnicima, ili krenuli pravac Mongolije da polutatrima budemo gubernija, moglo bi, sto da ne.

Nemoj tako, to je genijalna ideja.
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia E
Ja sam za socijal-demokratiju odnosno socijalnu demokratiju, naravno to u Srbiji nikad nece moci da zazivi!
Gde ces bre debilima socijaldemokratiju, kad prvo gleda sta komsija ima u zamrzivac, pa onda trazi ustasku vezu, jer ima kilo mesa vise.
Pisi propalo.

Pa lepo sam konstatovao na kraju, naravno to u Srbiji nikad nece moci da zazivi!

Ovaj narod je najvise najebao u svojoj istoriji kada je sam odlucivao o svojoj sudbini, koliko god to zvucalo debilno i idiJotski za nas se jedino diktatura i okupacija pokazala kao delotvorna ideja koja moze da zazivi  Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9

@hose
Ovo ti je odgovor sa topica koji je adm zatvorio:
Citat

Citat: =topic=526740.msg9097089#msg9097089 date=1291790189
.......
Ne vidi da gradi sebi svetlu buducnost: dolazi mi polako Turkoglu, uskoro ce vazelin da bude trazena roba, a novi gazda ce ga tesi: jes da sam obrezan al jebem nezno. Sos vazelin klizi lako.
.....
Svetla buducnost je skupljanje strnjike i pushenje qrca.
...svako o onome o cemu sanja.

Necu stici od takvih balegara kao sto si ti. Vi imate prioritet. Smile Smile Smile Smile
...ma ko da ti uzme zalogaj iz usta!?
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia 3510
Не може брате свуда да се стигне. Не може се у исто време дудати јалови јенкијевски бик и курати Рус о коме се толико машта Smile
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Pisi propalo.

Pa lepo sam konstatovao na kraju, naravno to u Srbiji nikad nece moci da zazivi!

Ovaj narod je najvise najebao u svojoj istoriji kada je sam odlucivao o svojoj sudbini, koliko god to zvucalo debilno i idiJotski za nas se jedino diktatura i okupacija pokazala kao delotvorna ideja koja moze da zazivi  Smile
Kad smo mi to sami odlučivali umesto da nam se diktira sa strane?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia E
Nisam problem gledao sa te strane Smile U pravu si, uvek se nesto valjalo iza brda mada bilo je primera preuzimanja inicijative u par navrata, pa je to proslo kud i kamo neslavno nego da ne tupim sada o tome...
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia 6230
Pisi propalo.

Ovaj narod je najvise najebao u svojoj istoriji kada je sam odlucivao o svojoj sudbini, koliko god to zvucalo debilno i idiJotski za nas se jedino diktatura i okupacija pokazala kao delotvorna ideja koja moze da zazivi  Smile
Kad smo mi to sami odlučivali umesto da nam se diktira sa strane?  Smile
Ma kakvi, nemoj i ti u Sorosevce. To su sve drugi odlucivali. Nisu mu dali da sadi struk, zaliva, pa obere od svog rada, nego ga zajebavali tamo da gleda komsili u dvoriste pa da uci kopilad: evo deco kako se nafato.
Ceo dan se saginje pa nesto kao plevi, a u stvari stavlja lokatore. A ja eto borim se za spomenicu pa moram da gi pushim kao komsija @hose prvoborac srpskih balegara.
Srecom je tu GHOST,da nam dovede kurate Ruse, oni ce nam otkivaju kose, sade luk i zanju psenicu.
Lepo je Milos Veliki rekao: lasno cemo se mi osloboditi Turaka, a sta cemo kad ostanemo mi Srbi?
Ja volim ove heroje tipa @hose i @ghost. Kad vide nenaoruzanog civila, skinu ga do gole koze, ali ako se strefi puca medju oci, napune gace da imaju obrok za celu familiju.
To ti je taj genetski shljam koji ni rusima ne treba.
Sto malo ne otvore granice Kinezima, pa da nam dodju jedno 10 miliona. Oni ce povuci jos 40 (plodna zemlja), pa da se bratimimo.Jer Rusima ocigledno ne trebamo ni za suvu sljivu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
...@shkorpion-E,
ako pogledas sa filosofske strane,situaciju oko useravanja i obroka za citavu familiju,i zelje da se izduva jednoj ruskoj armiji ka*a,moglo bi se zakljuciti sledece.
taj tanjir govana je ona iskonska potreba da se prezivi.nacitan si covek,znas i sam da su ljudi u izuzetno teskim uslovima,kada iz bilo kojeg razloga dodju u situaciju da ne maju hrane,jeli i svoj izmet.dakle iskon je upitanju,instikt za preziveti.
...ali sta je sa tvojom opsesiom kuratim Rusom ?pored bogastva tekucine belancevinama i potrebe za prezivljavanjem,mislim da se tu radi i o ispunjavanju sexualnih fantazija.ti si pragmatican covek,ti svojom fantaziom izmirujes dva iskonska instikta,namiruje glad i potrebu za sexom.
lukav si ti cica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia 6230
...@shkorpion-E,
ako pogledas sa filosofske strane,situaciju oko useravanja i obroka za citavu familiju,i zelje da se izduva jednoj ruskoj armiji ka*a,moglo bi se zakljuciti sledece.
taj tanjir govana je ona iskonska potreba da se prezivi.nacitan si covek,znas i sam da su ljudi u izuzetno teskim uslovima,kada iz bilo kojeg razloga dodju u situaciju da ne maju hrane,jeli i svoj izmet.dakle iskon je upitanju,instikt za preziveti.
...ali sta je sa tvojom opsesiom kuratim Rusom ?pored bogastva tekucine belancevinama i potrebe za prezivljavanjem,mislim da se tu radi i o ispunjavanju sexualnih fantazija.ti si pragmatican covek,ti svojom fantaziom izmirujes dva iskonska instikta,namiruje glad i potrebu za sexom.
lukav si ti cica.
Dobro je sto se i balegari hvataju Frojda.Licis na njega na zadnju cipelu. Pokusavas ti nesto u svojoj 'deshperaciji', samo si smetno s uma jednu bitnu stvar: nema Srba, nema Rusa.Ovi hibridi, koji su zarad politicke situacije i materijalnih potreba brze bolje postavili kandila po kucama i Svece na kojima im se zene vlaze, nemaju veze sa tim nacijama.
Na njih, u nedostatku vizije buducnosti, jer negiraju proslost, dolaze mnogo jace nacije, mahom obrezane koji jako dobro znaju sta im valja ciniti.Za one druge (milijardite, mi se vec dize kosa na glavi).
Sila duha, je od praistorije pobedjivala silu oruzja.A oruzje ima svaki balvan.
Pogledaj sebe dok ovo citas pa vidi u sta si odeven, pa se pitaj sta je od toga proizvedeno ovde, pa onda pogledaj trpezu pa vidi sta sve mora da bude po tudjim stakdardima, jer ne moze vise ni jesti, nego kako tata kaze, pa udji u kola (ako imas) pa vidi koje ti je marke iliti bolje pogledaj parking oko sebe, pa vidi koliko novih svojih kola imas, a kada pojedes jabuku, paradajz, ili sta vec vidi da ti nije iz Srbije.
U istoj je situaciji i onaj tvoj kurati Rus.Cak i babuske kupuje od Kineza.
Da te utesim, svi se na to zale, gde je tvoja komunisticka poshast prosla: i Rumuni i Bugari i Ukrajinci i Moldavljani.
Tvoj je problem, sto ne vidis da to rade tvoja sabraca, nego krivis ujka Sema.A tek Hansa da ne pricam, a jadni Hans se gadi da ti se priblizi od smrada koji siris.
Tvoj je balegarski problem, sto ne vidis problem u sebi, nego ga samo osecas u goloj guzici i praznom stomaku, pa se tesis sa kuratim Rusom, kojem ne trebas ni da mu se priblizis.
Jedino dobro sta mozes za ljubav svoje imaginarsne nacije da radis, je da se vezes na lanac, stavis valov ispred sebe i cekas da ti ga pune ruskim pomijama. Dok stinu pomije, crci ces slavno. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 09. Dec 2010, 08:06:46 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 18:19:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.