Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jun 2025, 21:40:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vas Top 5  (Pročitano 23289 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Ufff tezak izbor ali evo:
1/2. KotOR (oba) i IceWind Dale II (igra iz detinjstva)
3. C&C: Generals
4.Oblivion
5.Stalker
6.Starcraft (morao sam i njega da uguram jer je legenda)

Debela ispravka:

1. Half Life
2. Starcraft
3. Icewind Dale 2
4. Fallout
5. HoMM

6. Civilization (a može i Sid Meier's Alpha Centauri)
7. C&C: Red Alert
8. Stronghold: Crusader
...

Najviše mrzim kad vidim neki svoj stari post kao što je ovaj i prosto me je sramota samog sebe...

Što se igara tiče, primetio sam da što više prolazi vreme, to se više vraćam klasicima  Smile

U,kurvo vavilonska... 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia 1800
Temper, temper... postoje razlozi što sam neke igre ubacio a neke izbacio...  Smile

Stalker stvara možda jednu od najupečatljivijih atmosfera od svih igara i dopada mi se fizika ali to je to što se tiče pozitivne strane... ne sviđa mi se onaj sistem sa procentima (kod fallout-a je to bolje urađeno i mnogo funkcionalnije) i nema levelovanja, odabira traitova/perkova/skillova kao u fallout-u. Kratak je i posle prvog prelaženja nisam imao neku želju da ga prelazim ponovo jer iako ima 7 različitih završetaka, sav odabir se vrši na kraju (koji je inače mnogo ubrzan i zbunjujuć)... Nemaš različite stilove igranja tipa da si ratnik pa da razbijaš sve bez pardona ili da si diplomata ili neki stealth lik... U stalkeru postoji samo jedan način igranja: otvori oči, pazi gde gaziš i ciljaj u glavu.

Nema taj socijalni momenat, dijaloge, upoznavanje i vezivanje za neke likove, nemaš kompanjone, nema ni multiplejera... Tako da otpada iako je akcija odlična i taj survival momenat vrlo prisutan.  Smile

Kad bi Half-life bio duplo kraći i kad ne bi imao multiplayer ne bi se ni on našao na listi  Smile
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49457
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Samsung Galaxy S24
Stalker stvara možda jednu od najupečatljivijih atmosfera od svih igara i dopada mi se fizika ali to je to što se tiče pozitivne strane... ne sviđa mi se onaj sistem sa procentima (kod fallout-a je to bolje urađeno i mnogo funkcionalnije) i nema levelovanja, odabira traitova/perkova/skillova kao u fallout-u. Kratak je i posle prvog prelaženja nisam imao neku želju da ga prelazim ponovo jer iako ima 7 različitih završetaka, sav odabir se vrši na kraju (koji je inače mnogo ubrzan i zbunjujuć)... Nemaš različite stilove igranja tipa da si ratnik pa da razbijaš sve bez pardona ili da si diplomata ili neki stealth lik... U stalkeru postoji samo jedan način igranja: otvori oči, pazi gde gaziš i ciljaj u glavu.

Nema taj socijalni momenat, dijaloge, upoznavanje i vezivanje za neke likove, nemaš kompanjone, nema ni multiplejera... Tako da otpada iako je akcija odlična i taj survival momenat vrlo prisutan.

Sve što si napisao može da se kaže u jednoj kratkoj rečenici:

Stalker je FPS, a ne RPG. 
« Poslednja izmena: 05. Jan 2012, 13:57:45 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia 1800

Nema taj socijalni momenat, dijaloge, upoznavanje i vezivanje za neke likove, nemaš kompanjone, nema ni multiplejera... Tako da otpada iako je akcija odlična i taj survival momenat vrlo prisutan.

Jeste, mogao sam i tako da kažem, ali onda bi ispalo da ne volim FPS-ove (a HL mi je na prvom mestu, gle čuda xD)

Ovako kako sam napisao je bolje jer stalker nije klasični FPS već mešavina sa RPG--om (isto kao što nije ni full Sandbox, već samo delimično), a želim samo da istaknem mane njegovog RPG dela.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0

Stalker je delo male grupe entuzijasta,nastao bez jakog marketinga i budzeta,a opet je ponudio unikatnu atmosferu i engine.Jos da je izasao kad je trebalo da izadje,bio bi cudo od igre,jer tek tada bi takav engine,sa anomalijama,bio nesto neverovatno.

F3 je dobra igra,ali ista ko Oblivion - sve izgleda nekako plasticno i vestacko,i da nema perkova i napredovanja,smorila bi te jos posle par misija(ko sto se meni desilo kad sam je prelazio po treci put).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia 1800

Stalker je delo male grupe entuzijasta,nastao bez jakog marketinga i budzeta,a opet je ponudio unikatnu atmosferu i engine.Jos da je izasao kad je trebalo da izadje,bio bi cudo od igre,jer tek tada bi takav engine,sa anomalijama,bio nesto neverovatno.

F3 je dobra igra,ali ista ko Oblivion - sve izgleda nekako plasticno i vestacko,i da nema perkova i napredovanja,smorila bi te jos posle par misija(ko sto se meni desilo kad sam je prelazio po treci put).

F3 ne može da radi na mojoj mašini tako da ga nisam ni igrao  Smile
Mislio sam konkretno na prva dva dela, ne znam koliko se sistem promenio u trećem  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
1.Elder scrolls 3: Morrowind
2.Gothic 2
3.Vampire the masquerade:bloodlines
4.Mass effect
5.Europa 1400 the guild
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Tel.Me Your.Number
1. Elder Scrolls
2. GTA
3. Total War
4. Generals
5. Left 4 Dead

Nabacio sam franšize.
Da me ne bi neki gađali pokvarenim sendvičima napomenuću da nisam igrao ni Fallout ni STALKER Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Return to Castle Wolfenstein

Need for Speed: Most Wanted

FlatOut

FlatOut 2

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

Cabal

мислим на овај кабал за комодор...како смо ово пичили кад смо били клинци Smile

заборавих ову...легендарна Smile

« Poslednja izmena: 07. Jan 2012, 20:27:26 od mrgec »
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15461
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple iPhone 7
1.The Elder Scrolls Series
2.Call of Duty Series
3.Battlefield Series
4.Return to castle Wolfenstein
5.Robin Hood the legend of Sherwood
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jun 2025, 21:40:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.123 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.