Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ?

Glasanje završeno: 05. Jan 2007, 10:44:12

DA
77.8%  (42)
NE
22.2%  (12)
Ukupno glasova: 54
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vas glas za plebiscit i nezavisnost Srpske!  (Pročitano 23830 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820
Pa kada si poceo da navodis kako Hrvati i Muslimani sire propagandu,malo da vidis i sam koliko je se propagande sirilo iz Srbije...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Topaz
smijesno je jedino sto oni hoce sa nama (a sreca da mi nadjemo uvijek nesto da se nasmijemo).

a vidis, tuzno je to sto je tebi to smijesno...to bi trebalo da bude normalno, ono znas, da tako treba...mene su starci ucili da ne mrzim nikoga dok ga ne upoznam, da ne gajim nikakve predrasude...ti ocito nemas takav pogled na svijet, a tuzno je sto u 21. vijeku, u evropi, postoje ljudi koji imaju takvo razmisljanje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.0
djevojko, nemam ja predrasude, samo kazem da necu da zivim sa vama.
ne znam otkud tebi toliko znanje o meni?  pa vi ovdje uglavnom pocinjete sa analizom licnosti, dok vam covjek kaze istinu.. to je tako, ne mogu ja tu nista promijeniti. mijo prijatelji muslimani se takodje slazu da ne bi trebalo da zivimo u istoj drzavi poslije svega sto se desilo. i da bi mnogo bolje prosli i jedni i drugi kada bi se podijelili.

vas narod se ne pita, kao ni nas, samo sto vas politicki vrh zeli da nastavi da parazitira na nama i da opravdanje za svoje krahove nalazi u srbima... to je tema za sebe.

ps. jos mi nisi odgovorila na pitanje, sjecas se?
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Topaz
"momcino" procitaj malo bolje moj post na toj temi pa ces vidjet da li sam ti odgovorio Wink
ovo stanje ne moze proci, to je cinjenica, stagniramo vec 10 godina...postoje 2 nacina da se to rijesi, da bosna postane centralizovana drzava ili da se podjeli...medjutim, u slucaju podjele, i federacija i RS bi bile ekonomski preslabe da se same odrze kao drzave...
otkud mi toliko znanje o tebi? pa, jedan post koji ne mogu sada da nadjem, koji kaze da je "bolje da se svojski pokoljemo nego da budemo lazni prijatelji" puuuno toga je rekao Wink
a to sto ti kazes to je tako, ne mozes ti tu nista promijeniti...pa i hitler je mrzio jevreje, to je tako, nije on tu nista mogao promijeniti  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820
Ljudi evo da se neprepiramo jedna pjesma od premijera RS-a...

http://www.youtube.com/watch?v=71Y-a7MKN-8&NR Rokajjjjjjjjjj Dokiiiiiiiiiiiii!!!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.0
"momcino" procitaj malo bolje moj post na toj temi pa ces vidjet da li sam ti odgovorio Wink
ovo stanje ne moze proci, to je cinjenica, stagniramo vec 10 godina...postoje 2 nacina da se to rijesi, da bosna postane centralizovana drzava ili da se podjeli...medjutim, u slucaju podjele, i federacija i RS bi bile ekonomski preslabe da se same odrze kao drzave...
otkud mi toliko znanje o tebi? pa, jedan post koji ne mogu sada da nadjem, koji kaze da je "bolje da se svojski pokoljemo nego da budemo lazni prijatelji" puuuno toga je rekao Wink
a to sto ti kazes to je tako, ne mozes ti tu nista promijeniti...pa i hitler je mrzio jevreje, to je tako, nije on tu nista mogao promijeniti Smile

Smile
nisi mi odgovorila al nema veze, vjerujem da nemas sta ni reci.
cuj bile bi preslabe da se same odzre, a sada nisu preslabe i same se odrzavaju?
 Smile

dosta smo se mi pomagali i izgradjivali u posljednjih 20 godina...
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Topaz
to sto ti vjerujes je nebitno  Smile
i ne, ne odrzavaju se same, BiH jos uvijek postoji kao suverena drzava
i slazem se, dosta smo mi gurali u jednu stranu, vi vukli u drugu, i tako kad bude referendum za jedno 20-30 godina, fino cu da vam  Smile kad odete
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.0
ali, draga, to zavisi samo od nas,  neces stici ni da mahnes  Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Topaz
dragi, samo mogu reci aBd Wink, tebi sretno sa tvojom parolom "koljimo se", mada ne znam dokle ce te ona dovesti Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Samsung S7220
Danas se vrijedno radilo...  Smile Polozio se ispit, a najvaznije je na slikama...

« Poslednja izmena: 08. Nov 2006, 19:20:46 od vlado85 »
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.216 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.