Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ?

Glasanje završeno: 05. Jan 2007, 10:44:12

DA
77.8%  (42)
NE
22.2%  (12)
Ukupno glasova: 54
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vas glas za plebiscit i nezavisnost Srpske!  (Pročitano 23688 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple 15
Pazi, ja nemam nista protiv ako se ispostuje sledeci redosled:

osamostaljenje federalnih jedinica: Hrvatska -> Republika Srpska
osamostaljenje naroda: Kosmet -> Republika Srpska -> Republika Srpska Krajina...

pa ti izvuci paralelu koja ti se najvise svidja.. jer svi mi imamo ista prava... zar ne? Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820
Evo ja vam prognoziram zbivanje Srpskog naroda u sljedecih 50 godina....Kosovo postaje 2007 nezavisno...RS ce se sama od sebe raspasti ili nestati,ako to se nedesi bice novi rat po kojem ce Srbija probati opet Kosovo da osvoji to ce negdje za 60 godina da se desi...i opet ce pogubno sve da bude za Srbe kao i do sada...jer prosto uvijek zele nesto vise od drugih.

Da svi imamo ista prava...zato ce i biti kako bude a ne tako kako si napisala...

[Edit by vlado85: Ne pisi dvije poruke za redom. Koristi opciju u gornjem desnom uglu poruke]
« Poslednja izmena: 17. Nov 2006, 00:29:16 od vlado85 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple 15
I kakve to sad veze ima sa plebiscitom?  Smile
Mozda su te zbunile skracenice RS je Republika Srpska, a ne Republika Srbija  Smile

Citat
Da svi imamo ista prava...zato ce i biti kako bude a ne tako kako si napisala...

A, znaci to je odgovor na pitanje zasto neki narodi imaju veca prava nego drugi?
Svi imamo ista prava, ali samo kada je nase dupe u pitanju.. zanimljivo...

OK.. Povelju UN clan 1. stav 2. komotno mozemo da bacimo down the drain...

Vrhunska argumentacija  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 17. Nov 2006, 00:26:14 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nije mene nista zbunilo samo cinjenica da imate takve politicare a i stanovnistvo da je toliko dugo u izolaciji da je dobar dio tog naroda jos uvijek u nekom stanju,koji svijet do sada nije vidio...

Anea o argumentaciji takvi pravnici poput tebe koji dolaze iz Srbije mogu Harry Potter price jos da izmisljavaju...

Ja vam nista nemoram dokazivati,Svijet je odlucio i znamo kako je proslo,a vidimo kako na KiMu se stvari desavaju,a posto vi to uvijek nekako povezujete sa RS,EU vam je rekla da niti slucajno nemislite na nekakve gluposti u vezi RS.
« Poslednja izmena: 17. Nov 2006, 00:30:42 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1032
Zastava U pokretu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Kao laik u pravnim stvarima, mislim da je sushtina u sledecem:

Ko je, zapravo, po tom famoznom ustavu iz 1974. godine imao pravo na otcepljenje? Republike ili narodi? Mislim da je to sushtinsko pitanje. Ako greshim, neka me neko ispravi.
IP sačuvana
social share
Jednom merim, tri put secem....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple 15
U kakvom stanju, o prosvetljeni...

Da li vi imate TV kao sto je B92 ili BK ili novine kao sto je Kurir...
Ali.. to opet nije tema...
Ne brini.. svi cemo opet biti u toj velikoj Jugi... EU Smile

Ima jedan grafit u Bgd: "Dzaba ste krecili"
Vama se moze komotno reci: "Dzaba ste se odvajali" Smile

Sto se mene tice, ja se nesto ne potresam oko raspada Srbije... svi eventualni delovi Srbije naci ce se u EU Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
I ja kao laik pitam samo jedno,tko je imao pravo da prekrsi Ustav i da ukine Autonomije?

Da samo znas opet i kada si u EU opet su to drzave za sebe...samo su u uniji.I ako se raspadne EU opet svako svojoj kuci.

I sta ti to znaci imate li vi B92 ili BK ili KURIR...Hahahahahahaahaha Kurir svaka ti cast...odlicne novine nema sta.

B92 je jedini normalni program,od kojega vi mnogo sto sta mozete nauciti,pogledaj te samo Vukovar posljedni rez,ili razlicite dokumentacije...kada to ucinite onda mi pricaj nesto o tim programima...kako ja znam BK je proslost..

« Poslednja izmena: 17. Nov 2006, 00:36:39 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple 15
Citat
Ko je, zapravo, po tom famoznom ustavu iz 1974. godine imao pravo na otcepljenje? Republike ili narodi? Mislim da je to sushtinsko pitanje. Ako greshim, neka me neko ispravi.

hm... narodi... Smiley

Citat
I ja kao laik pitam samo jedno,tko je imao pravo da prekrsi Ustav i da ukine Autonomije?

hm... znas li ti sta su autonomne pokrajine uopste Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Ne ali ti znas...ajde malo idi procitaj malo o desavanjima 89 i sta je Sloba sve radio pa cemo dalje pricati,ovako nema smisla..

A evo samo jos jedna cinjenica kako je se gradila ta RS....

POGLED IZ HAGA

TRIBUNAL IZREAKO DRUGU PRESUDU ZA GENOCID

Prošle nedelje, Međunarodni krivični sud za bivšu Jugoslaviju izrekao je drugu osuđujuću presudu za genocid za ubistvo preko 7.000 muškaraca bosanskih Muslimana u Srebrenici u julu 1995. Pretresno veće je proglasilo Vidoja Blagojevića, komandanta brigade u Vojsci Republike Srpske, krivim za saučesništvo u genocidu.

Blagojeviću se sudilo zajedno s Draganom Jokićem, oficirom VRS. Obojica su optuženi za zločine počinjene nad bosanskim Muslimanima posle pada srebreničke enklave u julu 1995.

Pošto su snage bosanskih Srba preuzele Srebrenicu, zaštićenu zonu UN-a, 20.000 do 30.000 bosanskih Muslimana pobeglo je u Potočare. Pretresno veće je utvrdilo da su tokom svog boravka tamo bili izloženi okrutnom i nečovečnom postupanju u “…atmosferi u kojoj su premlaćivanja, teško zlostavljanje i zastrašivanje bili ne samo tolerisani već po svemu sudeći podsticani…”. Dok su žene, deca i starci bosanski Muslimani prisilno premešteni iz Potočara, “…više od 7.000 muškaraca bosanskih Muslimana je zarobljeno, zatočeno i prebačeno na mesta pogubljenja u opštinama Bratunac i Zvornik, gde su ubijeni”.
« Poslednja izmena: 17. Nov 2006, 00:40:53 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1032
Zastava U pokretu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Citat

hm... narodi... Smiley

Koji narodi? Sad mi neshto tu nije jasno?  Smile Smile Samo neki? Odabrani? Ili svi koji su iskazali takvu volju?
IP sačuvana
social share
Jednom merim, tri put secem....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.