Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ?

Glasanje završeno: 05. Jan 2007, 10:44:12

DA
77.8%  (42)
NE
22.2%  (12)
Ukupno glasova: 54
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vas glas za plebiscit i nezavisnost Srpske!  (Pročitano 24052 puta)
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
фацо: ма не бре, само не волим да ми он (тигер2005) се&е о ратовима и осталим глупостима, кад хрватска кољачки одреди нису били ништа боља ни од српских а ни од муслиманских кољачких одреда, свима су руке крваве до лаката...а он је нашао да ми се прави паметан...

Citat
ja sam mislio da si zauvijek zaglavio na temi ćirilica ili latinica Smile

nije ti baš to ista mirna reintegracija. sada su to dvije tj. tri različite i međunarodno priznate države (srbija, makedonija i c.gora) i treba po njihovim ustavima vidjeti da li oni uopće dopuštaju ponovni ulazak u neke južno-slavenske reintegracije.

mislim da je to nemoguće i s tim se treba pomiriti, vi ako uspijete zadržati kosovo bit će super a kamo li dobiti nazad c.g. i makedoniju

потпуно се сла-ем са тобом...ја сам то рекао онако, шта бих волео

поздрав, жив сам...
« Poslednja izmena: 16. Nov 2006, 16:19:30 od bambyle »
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820
Ne ne Bambi,nije bas tako...vama su najvise ruke pune krvi a jos uvijek se mazete po licu sa time..
Sta mi ti imas da pricas o ratu ili bilo cemu u toj vezi ti jedino sto znas to je da blebeces u svakoj temi oko Ustasa.I sta ima veze sto prije 45 godina nije postojala Makedonija,nije ni prije 90 godina Vojvodina bila Srpska zemlja pa sta onda...A ni Amerika nije od vjecnosti pa i danas postoje...nacije umiru i dolaze,a od nekih nacija svi odlaze...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
и после ја поричем ратове и злочине...па прочитај шта пишеш...боже страшно, с ким се ја упуштам у расправу...
ајде се мало образуј и ослободи антисрпскехистерије којом си трован 10 година и уживај у животу...једног лепог дана ће Хрватска а за њом и Србија ући у ЕУ...па ћемо бити једна држава којом ће владати Европљани и кога ће болети кур&ц и за четнике,усташе,балије....

опусти се мало  Smile
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Bambi nebrini,ja sam vec u EU,vec dugo dugo vrijeme!! Smile
Nebrini se nemam ja nista protiv Srbije,lijepa zemlja,samo mnogo ludjaka u njoj...zao mi manjine!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
лудака има свуда, и у Србији , аи у хрватској, мени је један Томпсон будала и лудак исто колико и Шешељ...
чињеница је друга, да ће на нас (србе и хрвате) увек гледати као на Балканце, једино су се Словенци извукли...
зато не треба превише да се гложимо око тога већ да ојачамо наше привреде јер нема шансе да опстанемо на тржишту ЕУ...
веруј ми да овде има много виуше добрих људи него што мислиш...теби нпр. не би уБЕограду фалила длака са главе (кунем се)....иако би сви знали да си Хрват...медији су криви што су нас представили таквима....знам ја доста хрвата који су били у БГ, прво су се плашили а сада су редовни гости...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa isto kao i srbi koji dođu u zagreb, svaki dan ali baš svaki vidim vaše registracije pogradu
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Eh bambi prvi post koji se slazem sa tobom,a usput da ti samo obavjestim da sam svake godine u Beogradu barem dva puta...pa po tome nije sve tako crno kako mislis  Smile .
Malo da ti objasnim cinjenica u Europi,za prosli rat ovdje ljudi dosta znaju i nemaju bas mnogo drugaciju sliku od mene,samo sto je kao i mene a i Njemcima svejedno sto je bilo,ako oni tebe upoznaju i da si dobar covijek onda je svejedno kuda si i sta si...

Ja nemam nista protiv Srbije i znam da tu ima mnogo dobrih ljudi,samo mi smeta sto i dan danas Srbija prica o nekim sporednim stvarima a nebrinu se o njihovoj ekonomiji,ljudima,nezapsljenosti nego je bitnije da se ljudima prah u oci baca!

Tadić: Bliža nezavisnost

16. novembar 2006. | 15:21 | Izvor: Beta
Beograd -- Predsednik Srbije Boris Tadić ocenio je da je Kosovo i Metohija u ovom trenutku "bliže nezavisnosti nego suštinskoj autonomiji".

"U tu poziciju Kosovo je došlo posle poznatih događaja krajem devedesetih godina i Vojno-tehničkim sporazumom iz Kumanova. Mi Kosovo danas praktično izvlačimo iz nezavisnosti, u koju ga je gurnula miloševićevsko-radikalska vlast", rekao je Tadić.

Tadić je u intervjuu nedeljniku NIN rekao da su na početku pregovora o Kosovu sve članice Kontakt grupe osim Rusije bile naklonjene uslovnoj nezavisnosti kao rešenju, dok danas i neke članice EU izražavaju ozbiljne rezerve prema nezavisnosti Kosova i nametanju rešenja dvema stranama.

Ukoliko Kosovo, međutim, ipak postane nezavisno, Srbija će, kako je istakao Tadić, nastaviti da brani svoje interese diplomatskim i pravnim sredstvima, ali neće voditi rat.
« Poslednja izmena: 16. Nov 2006, 16:53:37 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
то се каже "хлеба и игара" овде још увек влада корупција на велика врата...
политика је одувек била забава за сиромашне а ми смо сиромашна земља (чињеница)
како буде растао стандард мењће се и ситуација овде, као икод вас, 90 тих су вас тровали свим и свачим да би вам бацали прашину у очи а сада тога скоро и да нема јер вам је порастао стандард па народ гледа како да заради што више лове а све мање се обраћају на политику
доказ за то је и хапшење Главаша, па ко је могао да замисли пре пет година да ће он бити ухапшен....али како се нормализујете и стабилизујете дошло је до тога да буде ухапшен....тако ће и овде бити када будемо достигли ваш економски ниво....

када би ми имали плату по 4000 еур, болело би нас дупе ама баш за све, ја би сад гледао где ћу да путујем са девојком и да се зајебавам што више, а не да трошим тастатуру на политику...

све у своје време....сад ће избори код нас, па ћемо видети
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Iskren si u tome i nemam ti sta reci....
Eto i ja zivim ovdje daleko a dodjem redovno pa pisem na Bureku,to je vise navika nego to da ja zelim nekoga ubijediti u moje stavove...i jeste upravu si u tome,kada sam u Zg kod rodjaka mojih ma tamo ti nitko nemisli o proslosti i ratu barem ne moja obitelj i ljude koje sam upoznao..tako je i u Beogradu,tamo gdje se vrti novac tamo ljudi imaju druge ciljeve i zahtjeve a neka mrznja ili tome slicno samo moze to da uzrokuje da ljudi postanu jos vise siromasniji!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
баш тако, али ми смо мало одмакли овде од теме која је везана за плебисцит Р.Српске...
боље да се вратимо на тему док се Влада85 не наљути а ми ћемо на неким другим темама (или на привате) наставити дискусију...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.