Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли сте за издвајање РС из наметнуте БиХ?

Glasanje završeno: 05. Jan 2007, 10:44:12

DA
77.8%  (42)
NE
22.2%  (12)
Ukupno glasova: 54
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vas glas za plebiscit i nezavisnost Srpske!  (Pročitano 23846 puta)
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma ne znaju ni oni sta zele, zelje naroda i politickog vrha koji njim upravlja su nebo i zemlja. Samo, za sve njih, niko za to nije kriv osim srba... srbi su sve to zasrali. sigurno. bezbeli da jesu...
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820
Kako je meni poznato sama EU kritizirala je Republiku Srpsku da veoma malo cini za reforme,i za stabilizaciju regiona.Ali takodje mogu da razumijem Srbe u RS jer Muslimani u Bosni zele da prave muslimansku drzavu,i kako sam juce na vijestima cuo jedan njihov politicar je rekao da svatko tko dodje u BiH mora da zna da je to muslimanska drzava i tome se nesvidja netreba ni da dolazi.I sta se tu onda ima dodati...a sada u Zenici se prave Dzamije uz svaku skolu. Mogu da razumijem Srbe zasto se protive svemu tome,ali nakraju ce njima samo to u korist da dodje.

Smile nemas ti blage veze. Ti znaci o izjavama jednog politicara pravis konkluziju da bosanci prave islamsku zemlju  Smile . Muslimani su zadnijih 500 godina bila vecina u BIH, naravno da vecina jednog naroda stvara sliku i kulturu jedne zemlje.

Vidis Savo ja nemam blage veze ali sigurno znam kako je u Zenici toj islamiziranom gradu koji na to nikada nije licio prije...ja ako sam tog politicara uzeo iz konteksta pa nisam nista slagao nego je to on rekao a ne ja pa se ti pobrini o tome ako sam nesto netocno rekao.Samo razlika je u BiH sto to jednostavno nije muslimanska drzava,nego i pravoslavna i katolicka ako cemo vec tako da gledamo na drzavu po njenoj kulturi i slici.I nesto se nemogu stvarno sjetiti da je BiH u zadnjih 500 godina bila muslimanska..iako su bili nije moja briga ali nisu ni absolutna vecina danas pa po tome se jos daleko nece moci pricati o nekoj muslimanskoj zemlji...

A Dino,kod amerikanaca nepise we trust in Jesus Christ nego u God,a kako ja znam Allah je nista drugo nego na arapskome jeziku znacaj Bog.Iako hocete vec tako,iako se izrazavaju kao Katolicka sto je totalno pogrijesno jer Katolici nisu ni velika vecina a niti manjina,nego ako su vec onda Krstcanska nacija...a u Bosni nije vecina naroda Muslimanska nego i Kriscanska pa po tome je meni jos pogresno govoriti o nekoj Islamskoj zemlji. Mozda bude tko zna ali za sada nije....
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Topaz
slazem se da je bosna multietnicka te multireligijska drzava i takva treba da ostane, ti idioti koji pricaju o nekoj kvaziislamizaciji mogu da odu u Saudijsku Arabiju...naveo sam primjer Amerike, jer da, pise God, ali sta je sa ateistima, budistima, hindusima? oni su kao manjina, pa njih mozemo zanemariti? neminovno je da su i krscanstvo i islam ostavili svog traga u bosni, ali taj mix je "radio", pa u sarajevu i danas "radi" - jedan od rijetkih gradova u SVIJETU gdje u vidokrugu mozes vidjeti i crkvu i sinagogu i djamiju...jedan od rijetkih, nazalost...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Ja nisam to ni dementovao,samo sam naveo jednog politicara koji je jasno i glasno to rekao na vijestima,i onda se netreba cuditi Srbima ili Hrvatima kada se osjecaju ugrozeni,tako mislim i ako drugi bubekaju u svoju korist.A to u  God,pa ateisti su mala manjina u sprem velikih religija koje su u SAD-u....
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Topaz
da, ali zar mislis da je u redu da se tako diskriminira, pa cak i manjina?
uglavnom, da neidem u off topic, mozes li molim te reci ime tog politicara i njegovu funkciju? (imamo ih pun k* pa ne znam koji je Smile), jer takve izjave su idiotizmi, i ja mogu garantovati da, bar ovo ljudi koje ja znam, a koji su muslimani (religija) se ne slazu sa takvim radikalnim stavovima...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Neznam stvarno jer sam na radiu slusao pa nesjecam se vise imena,znam samo da je to izjasnio.A to oko manjina,pa zamisli ti Dinoo onda ako to nestavis na novcanicu opet ugrozavas one koje zele to da vide,i kako onda odlucis sto da dodje na novcanicu jednu,po meni je normalno onda da se ono stavlja po cemu je pravo a i to stanovnistvo opredjeljeno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Topaz
necemo u off Smile

cilj bosanaca iz federacije bih NIJE samo muslimanska BiH...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Plebiscit  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Samsung S7220
Jelić: Ukoliko Kosmet bude nezavisan, RS će adekvatno odgovoriti

Novoimenovani predsjednik Republike Srpske /RS/ Milan Jelić rekao je da će rukovodstvo Srpske adekvatno reagovati ukoliko dođe do proglašenja nezavisnosti Kosova i Metohije.

"Svi oni koji se u ovom trenutku bave politikom nejednakih aršina i koji pokušavaju secesiju Kosova i Metohije i proglašenje njegove nezavisnosti ne rade dobro ne samo po Srbiju i ostale zemlje regiona već mnogo šire", rekao je Jelić u intervjuu za "Glas javnosti".

Jelić je istakao da će rukovodstvo RS adekvatno odgovoriti na ovakve poruke, ali da to ne znači organizovanje referenduma o osamostaljenju Srpske.

"Ima vremena, pa ćemo vidjeti koje su to adekvatne mjere. Nećemo sjediti skrštenih ruku i ne možemo podržati secesiju Kosova i Metohije", rekao je Jelić.

Jelić je naveo da će Srpska sigurno odgovoriti referendumom o ostamostaljenju ukoliko međunarodna zajednica i dalje bude dopuštala ljudima iz Sarajeva da se bave ukidanjem RS.

"Ako se ponovo bude govorilo o ukidanju RS nastavićemo retoriku koja se odnosila na referendum. Međutim, to nam nije cilj, već nam je cilj da stvaramo RS po evropskim standardima, koja je bolji dio BiH i koja će ostatak BiH povući ka evroatlanskim procesima", rekao je Jelić.

On smatra da je sve moguće u narednom periodu, ali da u ovom trenutku nije realno očekivati bilo kakve secesije, uključujući i priznavanje nezavisnog Kosmeta.

Na pitanje šta će njegov mandat donijeti novo u odnosima RS i Srbije, Jelić je rekao da je jasno rečeno da će Sporazum o specijalnim paralelnim odnosima biti "forsiran do neslućenih razmjera, jer on nije mrtvo slovo na papiru".

Jelić je rekao da u BiH nema pomirenja ukoliko određene međunarodne institucije i Haški tribunal i dalje budu radile na tome da Srbe proglase za loše momke, a da Bošnjaci i Hrvati budu žrtve.

Izvor: RTRS
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Citat
Jelić: Ukoliko Kosmet bude nezavisan, RS će adekvatno odgovoriti

Kakve veze ima Jelić s kosovom , on uživotu nije bio tamo, ali se uvaljuje gdje mu nije mjesto ..... ili je u dogovoru sa BG-om??Koja je opcija istinita, jel to samovolja RS ili dogovor sa velikim tatom BG-om?
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.