Pa ne znam meni je odvratan, svaka ikonica je različita (pritom ima i onih koje su jako loše odrađene). Ni oni glossy okviri ne izgledaju bog zna šta. Tipičan winndows dizajn.
« Poslednja izmena: 05. Okt 2009, 14:06:31 od telep »
Pa svaki program ima svoju ikonu ne moze SPB da menja programima icone. Na telefonu izgleda jos lepse. Ali i sto se dizajna tice, dovoljno je porediti sa homescreenom koji imaju nokije i sve je jasno. Meni licno nokia homescreen izgleda jaaako primitvno i dosta ruzno, a o fukcionalnocu i podesavanjima da i ne govorimo.
P.S moguce je ipak da je u pitanju "kiselo grozdje"
« Poslednja izmena: 05. Okt 2009, 14:23:13 od matrix777 »
Tacno je da je nokia screen smesan prema ovim tvojim @matrixe ,imao sam i ja i imam takve modele jos kao sto je trenutno Omnia HD,ali sve zavrsava na tom lepom izgledu na kraju ipak,jer evo ova moja ruzna e71 mi vise koristi nego Omnia koja ce se istrositi za 4 sata i kad mi naajvise treba imam telefon ali sa praznom baterijom... ...malo provokacije...
Imas dosta wm uredjaja sa siolidnom autonomijom na kojima mozes da koristis spb mobile shell i ovaj homescreen ne utice na bateriju. Sve je stvar navike jer vecina symbian korisnika tesko ce se navici na WM, pre ce im se svideti iPhone jer je jednostavniji iz starta, dok recimo meni nikada nije odgovarao symbian. Nije mi bila namera za provokacijom ali nije mi sve jedno kada dodje covek da ti kaze da je nesto ruzno a ti svojim ocima vidis da nije tako.