Hvala, i tvoj izgleda dobro, ovi su uglavnom homescreenovi koji dolaze sa raznim romovima koje ja sve isprobavam, kao recimo ovaj klasican wm 6.5:
A ja stvarno koristim trenutno ovaj koji sam lepo slozio i koji je za sada nezamenljiv jer imam sve sta mi treba na dohvat ruke u prvom lifestyle homescreenu a i meni se svidja kako izgleda, ne znam vama kako izgleda:
« Poslednja izmena: 10. Jun 2009, 10:25:36 od matrix777 »
ovaj je najdobar deskop po mom misljenju jer i ja ga isto koristim ,jer je nekako jednostavniji a mnogo funkcionalni ,,,hocu da naglasim da je koristim i SPB Mobile Shell 3.0 strava od programcic.....
takoge mnogo dobar deskop koi mi nedostaje da ga imam na Omnia je ovaj koi sam ga imao na HTC TyTN II
« Poslednja izmena: 10. Jun 2009, 14:08:08 od aco_kuna »
To je stari htc homescreen, ne znam da li ga ima za omniu ali imas nesto novije lepse i funkcionalnije ovde, TouchFlo 2D za omniu Pa ces imati ovakav homescreen: Meni je funkcionalan homescreen taj na kome mogu da kacim nekoliko programa i funkcija koje koristim redovno a da ostane mesta i za informacije o novim pozivima, sms, calendar, prognoza...., da radi brzo, i naravno da lepo izgleda i ako su tu i lepe animacije nema sta vise covek da trazi, drugim recima SPB
« Poslednja izmena: 10. Jun 2009, 17:26:40 od matrix777 »
To je stari htc homescreen, ne znam da li ga ima za omniu ali imas nesto novije lepse i funkcionalnije ovde, TouchFlo 2D za omniu Pa ces imati ovakav homescreen: Meni je funkcionalan homescreen taj na kome mogu da kacim nekoliko programa i funkcija koje koristim redovno a da ostane mesta i za informacije o novim pozivima, sms, calendar, prognoza...., da radi brzo, i naravno da lepo izgleda i ako su tu i lepe animacije nema sta vise covek da trazi, drugim recima SPB
Znam probao sam ovaj TouchFlo 2D ali vratio sam se na ovaj jednostavniji koi me impresionira jos..a stariji homscrn od HTC ne radi na omnia