U ovoj zadnjoj temi recimo ima tri plugin-a: Lcd Plug (za onaj lcd sat) Smart Monitor (prikaz memorije...) Rinku Iconbar (zamenjuje one male ikone gore sa lepsim)
Ovu temu sam pronasao samo sa prva dva i ja sam je modifikovao da koristi i ovaj Rinku Iconbar jer je puno lepse tako. Teme editujem u notepad-u.
« Poslednja izmena: 24. Maj 2008, 00:38:48 od matrix777 »
E ljudi razumem da se igramo sa nokijama koje glume dzepne kompjutere jer se mogu naci za 100 evra, ali ni pod kojim okolnostima ne razumem PDA vlasnike da u vecini slucaja imaju SMS 0, email opet velika 0, nema nikakvog upisa u kalendaru, ama bre nada. Kupilo se, ima se moze se PDA i za igru su potrebne slicice pa sto nacickaniji desktop raznim plaginovima koje i ovako niko ne koristi sluzi za razmenu. Jos samo album da odradite i zaradili bi pare. Jedan poslovni covek koji koristi profesionalno PDA nema nameru da slika njegov ekran i postavlja slicice na forumima jednom dnevno sto govori da ostaju jedino deca sa ovakvim masinama. Bedak
Ja nisam poslovni covek, ali mislim da maksimalno koristim moj PPC, a ovo sto je napisao jogurt se moze okarakterisati samo kao "kiselo grozdje"... Btw., i ovu poruku pisem preko qwerty tastature mog Hermesa - toliko o nekoriscenju istog.
wayfaringpilgrim druze, ja imam Nokia N95 i mogao bih o njoj da pisem sta hocu jer bi papir trpeo svaku moju glupu rec ovde, ali ako cemo iskreno ne koristim nista od uobicajenog sto nisam i pre 5 godina na 3650 modelu. Jedino je ugodjaj bolji. U pravu si jer se danas PDA ne moze meriti sa nekadasnjom ulogom takvih uredjaja kada i nisu mogli da telefoniraju, kada nisu postojali mini laptopovi i kada je cena bila veoma visoka. Danas je sve to kozmetika za siroke mase gladnih potrosaca.
ali ni pod kojim okolnostima ne razumem PDA vlasnike da u vecini slucaja imaju SMS 0, email opet velika 0
Pa moras prvo da razumes osnovne stvari, a to je da niko ne drzi na telefonu neprocitane poruke ili mailove pa zato pise "0" Ja nemam pda nego smartphone koji je manji od tvoje N95 i nije ciglatel Evo mog danasnjeg desktopa:
« Poslednja izmena: 24. Maj 2008, 22:34:20 od matrix777 »