Sjajno! Nego, sta predstavlja ikonica "backlight"? Koliko sam cuo, na HTC(tj. Qtek) aparatima nije moguca kontrola osvetljenja ekrana, tj. osvetljenje je "zakucano" na nivo koji je odredio proizvodjac... Mozda je to ipak moguce uz pomoc nekog 3rd party softvera, ili je i to jedna od razlika izmedju PPC I Smarthone WM uredjaja(odnosno WM Professional i WM Standard)?
Nesto mi nije jasno na slici - naime, ako se ne varam, ikonica gde pise 18.1 MB predstavlja trenutnu kolicinu free RAM-a? Ako je tako, da li to znaci da sam homescreen, kad je ovako "nabudzen", guta blizu 30 MB RAM-a(jer sam citao da s710 ima oko 50 MB RAM-a posle restarta), ili imas puno aplikacija koje trenutno rade u pozadini?
« Poslednja izmena: 14. Mar 2008, 10:14:46 od wayfaringpilgrim »
da li to znaci da sam homescreen, kad je ovako "nabudzen", guta blizu 30 MB RAM-a(jer sam citao da s710 ima oko 50 MB RAM-a posle restarta), ili imas puno aplikacija koje trenutno rade u pozadini?
Nesto mi nije jasno na slici - naime, ako se ne varam, ikonica gde pise 18.1 MB predstavlja trenutnu kolicinu free RAM-a? Ako je tako, da li to znaci da sam homescreen, kad je ovako "nabudzen", guta blizu 30 MB RAM-a(jer sam citao da s710 ima oko 50 MB RAM-a posle restarta), ili imas puno aplikacija koje trenutno rade u pozadini?
Ne znam da ti kazem da li sam imao ili ne aplikacije koje su radile u pozadini, ali sada nemam taj desktop da proverim jer samo sto sam ubacio novi rom da probam. Ali sa ovim zelenim desktopom koji dolazi uz WM 6.1 trosi vise rama (28.36Mb) nego sa onim starim defoult windowsovim (25.13Mb) (rescov Sistem Info mi ne prepoznaje wm6 nego i dalje pise da je 5):
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
(32.86 KB, 240x320)
(30.14 KB, 240x320)
(30.04 KB, 240x320)
« Poslednja izmena: 14. Mar 2008, 16:18:41 od matrix777 »