Eb'ga Aco, ima toga i za menjanje tema i wallpaper-a ... ali za OS verzije 7.0/8.0 i 8.1 ...... što se tiče novog OS-a verzije 9.1 nisam upoznat! No, imaš nešto slično: Nokia wallpaper composer 1.01 -> changing wallpaper instantly.even converts 75 images into a wallpaper every 5 minutes Slide Screen Saver Full v1.5.0 > allows you to setslide show of your own images as screen saver... Resco Photo Viewer For S60 3rd Edition v4.40 -> takodje dozvoljava slide show od slika u telefonu ....
Eb'ga Aco, ima toga i za menjanje tema i wallpaper-a ... ali za OS verzije 7.0/8.0 i 8.1 ...... što se tiče novog OS-a verzije 9.1 nisam upoznat! No, imaš nešto slično: Nokia wallpaper composer 1.01 -> changing wallpaper instantly.even converts 75 images into a wallpaper every 5 minutes Slide Screen Saver Full v1.5.0 > allows you to setslide show of your own images as screen saver... Resco Photo Viewer For S60 3rd Edition v4.40 -> takodje dozvoljava slide show od slika u telefonu ....
za OS verzije 7.0/8.0 i 8.1 isprobavao sam za promenu teme sa Psilock programcic ne secam se moslim da bese Psilock Profiles al nije mi radio kako treba bas ,,
a za OS-a verzije 9.1 Nokia wallpaper composer 1.01 to je glupost od programa mesa sve slike u jednu a ne promenjuje Wallova kao da postavis koje slike i koje minute da se menjaju Slide Screen Saver Full v1.5.0 To je scrin sever i menja slike al kako sto i samo ime kaze a sto se tice taj program ja koristim kao sat jer necu skinsever da mi bude nista drugo osim sat Resco Photo Viewer For S60 3rd Edition v4.40 Mnogo lep programcic al za Slike ali nije za menjanje Walpapera
Dosada nisam sreo neki bas idealan program kao sto treba za tu namenu ni za 7.0/8.0 i 8.1 niti pa za 9.1
Meni je taj Psiloc "programčić" menjao teme i radio je baš kako treba! Možda je bilo do nekompatibilnosti sa N70 što je boljka svih Psiloc aplikacija?!?
Mozda sad smo u of ali mozes pogledati temu Pokazi sta imas u telefonu! da mozda sam ja bio covek sto je najvise koristio Psiloc Programe mozes videti koje su bile te programe i na N70 su radile fenomenalno al ovaj Psiloc Profiles samo jednom sam instalirao i podesavao sam u seting al nikako da promeni temu , Dali ja nisam znao kako treba ili kako sto si rekao da mozda nije bio kompitabilni ,,,moze sad neko to da proveri ko ima N70
« Poslednja izmena: 24. Jan 2007, 20:36:47 od aco_kuna »
Ljudi, ovo nije desktop sa mog telefona već izgled desktop-a na Symbian telefonima verzije 7.0 tipa Nokia 6600/3230/7610/6670/6260 uz pomoć aplikacije koju je napisao jedan Italijan i koja nosi naziv:
DesktOper Active desktop for S60
Potrebno je prethodno u telefon instalirati "Python s60v2", restartovati telefon pa tek ovu aplikaciju. Sada je i "aktivni desktop" sa novijih Symbian verzija dostupan i starijim verzijama OS-a i to besplatno!
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
Vidi stvarno, ikonica za 3G ... a ovamo se kleli da je slika sa Nokia 6600?!? Jes't bre žabari teški. Mikele nemam pojma, mrzi me da instaliram istu. Evo postaviću je u freeware pa probajte! Ops. mislim neka probaju oni sa Symbian telefonima verzije 7.0!