Hmmm .... i "desktop" i "displej" su jedno te isto ako se uzme u obzir popularni naziv za trenutni sadržaj koji vidimo na ekranu mobilnog telefona!
Ako si mislila na to kako prebaciti sliku trenutnog izgleda teme sa ekrana mobilnog telefona na PC pa sa PC-a na forum onda se to radi dodatnim programima za hvatanje snimka ekrana telefona - nešto slično kao "Prt SC" na PC-u!
U svakom slučaju radi se o dodatnoj aplikaciji za hvatanje screenshot-ova na Symbian telefonima. Primera radi, jedna od njih(pored odomaćenog FExplorer-a) je i Screenshot_s60:
« Poslednja izmena: 15. Jan 2007, 22:54:19 od Cigla tel. »
U svakom slučaju radi se o dodatnoj aplikaciji za hvatanje screenshot-ova na Symbian telefonima. Primera radi, jedna od njih(pored odomaćenog FExplorer-a) je i Screenshot_s60:
iako FEexplorer ima screenshot(nista mu ne fali)ovaj sto je @cigla tel. rekao je takodje poznata aplikacija sa malo dodatnih opcija i nista vise.
da nije neko naleteo na program Ipview??? ja nemam pojma o cemu se tu radi jedino znam da je nesto u vezi IP-a (pitanje se vecinom odnosi na Ciglu tel-a,ali ako neko zna potpuni odgovor moze ga izloziti)
da nije neko naleteo na program Ipview??? ja nemam pojma o cemu se tu radi jedino znam da je nesto u vezi IP-a (pitanje se vecinom odnosi na Ciglu tel-a,ali ako neko zna potpuni odgovor moze ga izloziti)
Ovo je pitanje za "Pitanja u vezi Symbian programa ~ Questions about symbian programs" a ne ovu temu pobogu. Btw. nisam čuo za tu aplikaciju. Ako imaš njeno puno ime i prezime nastavi pitanje u ponudjenoj temi!
pojasni malo bolje... mislis kako prebacujemo sa fona na tel,ima vise opcija najcesce USB i Bluetooth a redje preko InfraRed-a... @luckyyy kako se snadjes ti ovde covece!?