Zbog finansijiske krize, ne ostvarih sebi želju za N4 ... Bio na LG L9 oko mesec dana , pa sad na One S (S4) . Razočaran u Sense 4+ , ubacih drugi launcher . Znači, gledajući official UI , LG je naprosto oduvao htc , bar u ovom midle-low segmentu. Oficijalni UI L9 je bar troduplo intuitivni od sense-a (4+) , počevši od varijante "sve na jedan click" , pa sve do "user" modifikacija. LG nisam mogao zadržati zbog siromašnijeg hardvera i njegove veličine, koja se ne uklapa sa mojim poslom, te je otišao ženi, a ja završih sa One s .
« Poslednja izmena: 29. Jun 2013, 13:42:31 od backarelli »
Vidim da svi postavljate kako vam izgleda desktop telefona a ja imam jedno pitanje. Uz nov telefon sam dobio onu zastitnu foliju medjutim morao sam da je skinem posle par dana jer se zarozala. Cuo sam da imaju da se uzmu neke zastitne folije da se ne bi ekran prljao. Da li je to istina i ako ima gde? Hvala.
Vidim da svi postavljate kako vam izgleda desktop telefona a ja imam jedno pitanje. Uz nov telefon sam dobio onu zastitnu foliju medjutim morao sam da je skinem posle par dana jer se zarozala. Cuo sam da imaju da se uzmu neke zastitne folije da se ne bi ekran prljao. Da li je to istina i ako ima gde? Hvala.