Imao sam dosta nokija.... cak sta vise imam ih i sad ali ih nekoristim... radio sam u (oficijelnim) servisima, nokije, siemensa, sony ericssona, nec-a i iz sopstvenog iskustva moram priznati....Nokija su najnekvalitetniji telefoni od gore navedenih fabrikanta.... cak me vuce da koristim i rijec 'smece'.....
Nabijem na kurac ceo ovaj forum i zelim svima sve najgore i da bog da svi imali retardacije i da bog da vam se svima desilo isto ko i meni sto se desilo
Zato sto im se kvari SVE..... Pocev od softwera, preko mreze pa do UPP-a koji kao da su lijepili oho ljepilom.... Naravno da ima sretnih korisnika nokija uredjaja ali meni su se smucili... moguce da sam ih vidio previse pokvarenih....
ma nokija je naj prihvatliva za male pare dobijas najvece i dobar izgled ..u odnos na druge telefone , ja sam mnogo zadovoljan od nokiu ali kad ne bi postojala uzmeo bi SE 990i
Ja lično mislim da su siemens telefoni pravi krš zato što su mi se više modela sje*ala običnom slikom koju sam postavio za start up (kad se pali telefon da prikaže sliku) i više nikad nije hteo da se uključi. Morao je pravac na flashovanje!
« Poslednja izmena: 25. Feb 2006, 12:27:20 od kope »
Nabijem na kurac ceo ovaj forum i zelim svima sve najgore i da bog da svi imali retardacije i da bog da vam se svima desilo isto ko i meni sto se desilo
Samo da dodam.... Nokija ima (izuzev 8800 ili 8910...) stvarno lose kuciste u poredjenju sa SE naprimjer. Sve je od jeftine plastike i uvrnuto sa 6 sarafica ..... SE imaju ubjedljivo kvalitetnije kuciste, ako je neko rastavljao s700i zna o cemu pricam (19 sarafa, 3 razlicite vrste:))
Ja stvarno nemam viže živaca da brišem bespotrebne komentare sa cele dve strane. @Djole501 obrati pažnju na temu i mani se više komentarisanja i debelog off-topic-a: Vas desktop na mobilnom Samim tim ako nemaš screen shotove svog telefona nemoj ni da komentarišeš u ovoj temi!