Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Maj 2026, 00:19:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Varanje u kvizu!  (Pročitano 109241 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 83
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Zato cu da ucim od tebe pametnog naravno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Evo, sf,  ja ti se iskreno izvinjavam ako moje postove "ne možeš više da slušaš", idem na odmor pa ćemo se medjusobno odmoriti jedni od drugih   Smile
elem, pokazi primer nama ludima i nemoj sve da shvataš lično, mi ti se obraćamo kao administratoru koji uredjuje sajt i igricu... a možemo i da otvorimo temu, gde će se uputiti podrška kreatorima i pohvaliti sve ono što je dobro, ali ti bi već trebao da znaš da se nama igrica svidja inače ne bi na njoj provodili veći deo dana (što igrajući, što četujući... više četujući, nego igrajući) ...  Smile
pozdrav i sorry od mene...
IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
SF nije tebi lako evo popi jedno na moj račun

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
HPIM0195.jpg (0 KB)
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.10
mob
Apple iPhone 6s
Da ne shvatam licno kada mi neko kaze da podsticem varanje u igrici?

To nije uvreda, to je kretenizam, a to je samo delic gluposti koje svaki dan neko meni i nama koji ovo pravimo prilepi... Ne morate da nas hvalite, cak i kada to zasluzimo, ali ne mislim ni da treba da se veselimo dok nam serete po glavama za svaku glupost koja vam padne na pamet. Da se veselimo dok svojim paranoicnim stavovima rasterujete igrace koji u igru dodju, optuzujuci ih odmah i uvek da su Googleri, svaki put kada imaju tacan odgovor.

Najbolji igrac po trenutnoj listi Googla... Hajde da ga spalimo na lomaci za primer.
Ako ne mozete drugacije biti bolji od njega a imate patolosku potrebu da budete, snadjite se i vi, googlajte, okupite drustvo, ucite napamet ono sto vam ne ide, pravite puskice...
To nije podsticanje, jer ce svako normalan posle 5 minuta od toga odustati, i jer se obracam samo onima koji su neizlecivo optereceni plasmanom... to je samo sugestija, ako vec ne mozete da se kontrolisete i ne podnosite sto neko ima vise bodova od vas, to mozete resiti na ovaj nacin. Pa kad probate, uvidecete i sami koliko je rizicno i tesko Googlati odgovore, i koliko puta necete stci da odgovorite na vreme ili cete odgovoriti netacno jer ste na brzinu preleteli pitanje da bi stigli da trazite.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 400
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
SF..kao prvo nemoj me nazivati kretenom, ja tebe ne vređam i ako sam rekao da nekim rečenicama podstičeš varanje u igrici, to je moje mišljenje a ne kenjanje po glavi, frustracije ili šta već..
drugo, vidim da je vama iz nekog razloga bitno samo da neki igrači dosegnu crveni krst ili šta već i da se ne obazirete na kritike i predloge drugih igrača, ne samo za igru nego i za chat, banovanje i ostalo..tako VI terate igrače a ne mi kojima smeta varanje i nepravda..i kad god neko pokuša da ukaže na neku vašu grešku on u startu nije u pravu (iako i sami znate da jeste)..ne kažem da nema smarača koji pljuju po svemu i isteruju neku svoju pravdu samo da bi smarali i drkali vas admine i modove,većina ih je takvih, ali nekad i vi priznajte svoju grešku..
IP sačuvana
social share
Alesandro Nesta bez traga i glasa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Citat
da treba da se veselimo dok nam serete po glavama za svaku glupost koja vam padne na pamet.

EDIT: Psovanje zabranjeno pravilnikom   Smile

Smile Smile

Stvarno, u pravu je čovek, baš nešto i ne viđam da je neko napisao - "Ej, ljudi, svaka vam čast, kviz je fenomenalan, svaki dan blejim po dva sata igrajući se". Samo neke žalbe, molbe, kuknjava...
Kome je toliko stalo do fer-pleja, nek se prijavi za TV kvizove...
Lično, nikada ne bih guglao samo zato što me mrzi da se cimam, a inače, kada vidim neko neverovatno pitanje na koje odgovor zna samo pošiljalac, ne bih se uopšte dvoumio da "varam" na taj način. Ali kao što rekoh, mrzi me  Smile
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.54
mob
Apple iPhone 6s
Shoshoncino, ako ti imas pravo na svoje misljenje, imam i ja na svoje. Izjaviti onako nesto je kretenizam, preuvelicavanje upotrebe Googla je paranoican. Tebi ako se to ne svidja, ti nemoj biti jedan od onih koji se tako ponasaju. I onako u porukama lepo pise da se ne odnose na pojedince vec na celokupnu atmosferu koju stvarate.

To ne znaci da ste kreteni, idioti, budale, vec da se povremeno ponasate tako i da to smeta.

Nismo uvek u pravu i nismo bezgresni, nikada to nisam ni rekao, niti smatram da je tako, ali mogu slobodno da kazem da su 90% stvari koje korisnici predloze notorne gluposti, iz kojih se vidi da osim sto ne poznaju elementarne stvari u samoj igri, nisu ulozili ni minimum vremena i energije da razmisle o tome.

Bilo je i ideja koje su u sustini ok, ali koje prosto ne mogu da se realizuju jer je razvoj igre zatvoren i prilicno rigidan kada je usvajanje predloga u pitanju, ili iz drugih razloga ne mogu da se usvoje.

U 99% slucajeva korisnici koji se zale na chat, zasluzili su ono sto su dobili. U 1% slucajeva postoji greska moderatora ili pogresno tumacenje. Meni je to potpuno prihvatljivo.
Do sada se, mislim, ni jednom nije desilo da su najglasniji i najhistericniji kada su prijave u pitanju u pravu...
O tome da dobijem mailove u kojima korisnici izigravaju mamine maze koje ne znaju zasto su dobili ban a u logovima stoji da su nekome najstrasnije pretili i izvredjali mu sve zivo i mrtvo.

Meni licno uopste nije bitno da ikada iko dostigne crveni krst...
Naprotiv, sto se mene tice, ne mora niko nikada da ga osvoji.
Moje je da konstatujem da ce najbolji u tome verovatno uspeti kada zajednica dogura PSP do 6000 ili 6100, a da li ce tada najbolji biti Omer, Totalis, Djubre018, vanjagenije ili neko potpuno deseti, apsolutno mi je svejedno i nevazno. Ko god da bude, potrudicemo se da ga necim simbolicno nagradimo ako budemo imali mogucnosti i to je to.

Meni je bitno da sto veci broj normalnih ljudi igra igru i lepo se zabavlja...
Prvo zato sto ce to znaciti da ce mozda nadvladati broj onih drugih..
Drugo zato sto ce to znaciti da ce igra moci da napreduje, razvija se...
Trece zato sto ce to znaciti da ce u nekom doglednom periodu mozda poceti da pokriva svoje troskove, a nekada u buducnosti i da donosi neki novac koji ce moci da bude ulozen u dalji razvoj kroz resurse i ljude.

Ni meni se ne svidjaju neke stvari na koje ne mogu da uticem, promene za koje me niko nista ne pita, a koje ja dalje moram da objasnjavam, ali takva su pravila.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
@ Дулаћ

Па чекај друже, јел ти пишеш овде... ?
а јел си отворио тему: "Ej, ljudi, svaka vam čast, kviz je fenomenalan, svaki dan blejim po dva sata igrajući se"... ?

е тако и ми...
IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Nemoj molim te da mi se obraćaš sa "druže", preferiram psovku...

Pa to je bio moj prvi post  na ovoj temi. Kao što vam je čovek objasnio, taj vid "varanja" je nemoguće sprečiti ili kontrolisati, i ne vidim zašto je ova tema dogurala do desete strane. Razumem da je neko osetljiviji na nepravdu od mene, ali ne treba kukati nad stvarima koje je nemoguće ispraviti, ne isplati se.

Zato se lepo prijaviš za milioner, visoki napon ili nešto slično, gde varanja svakako nema, a i pitanja su lakša  Smile
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 400
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
pa da ne mislim da je super igra ne bih imao 3500 igara i ne bih smarao sve ljude oko sebe da ne igraju WOW i slične gluposti nego nešto pamatnije kao CQ npr.. Smile

i evo sad ću da kažem šta mi najviše od svega smeta u igri, a ti SF, ak' te ne mrzi da mi kažeš svoje mišljenje..

1. veliki broj pitanja se ponavlja iz partije u partiju, dok se mnogo veći broj pitanja negde zagubi i nema ih ko para.
2. ubačen preteran broj pitanja u vezi sa balaševićem. nebitno dal ih je Wallery ubacila ili neko drugi, ali svaki moguci stih i svaki mogući broj iz njegovih pesama je izvučen i ubačen u pitanja. vrhunac je pitanje -u kojoj ulici živi dj.b.
« Poslednja izmena: 07. Jul 2010, 14:05:24 od shoshoncina »
IP sačuvana
social share
Alesandro Nesta bez traga i glasa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Maj 2026, 00:19:02
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.