Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Maj 2026, 17:21:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Varanje u kvizu!  (Pročitano 109201 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.10
mob
Apple iPhone 6s
Sistem ima odlicno bodovanje, ali je problem jos uvek nizak PSP. I to se polako podize i radimo na tome da tako i dalje bude i sve ok. Nisu visoki krstovi za svakog, i ne treba da ima vise od jednog ili dvojice, trojice igraca tako nesto. U Madjarskoj od vise stotina hiljada igraca, imaju ga samo dvojica, a oni imaju blizak PO kao kod nas najbolji igraci, tj cak i bolji. Problem je PSP, a on ce se popraviti vremenom, i vec se podigao na 5700, a donedavno je bio 5500, polako, bice.

Googlanje je nemoguce spreciti, ali je obim toga izuzetno mali. Ko veruje u obim googlanja koji se u ovakvim raspravama pominje, gde se to otprilike pripisuje svakom korisniku, narocito ako je iole uspesan, ima ozbiljan problem sa racionalnim rezonovanjem.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 400
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
ok..sad sam skontao o cemu se radi. i sad vidim zasto gugleri imaju podrsku vas admina.
Smile
IP sačuvana
social share
Alesandro Nesta bez traga i glasa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 638
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Sistem ima odlicno bodovanje, ali je problem jos uvek nizak PSP. I to se polako podize i radimo na tome da tako i dalje bude i sve ok. ... Problem je PSP, a on ce se popraviti vremenom, i vec se podigao na 5700, a donedavno je bio 5500, polako, bice.

Pa zar ne moze da se doda opcija da na primer onaj ko ima PI 6000 ne moze da igra sa nekim ko ima PI 4500, vec samo sa igracima koji imaju PI 5500 i veci. Ako je dobar, i podize PI igrace sa sve jacim igracim, ako mu PI opada, igrace sa sve slabijim i slabijim igracima. To programeri vrlo lako mogu resiti, ako vec ne postoji tako nesto u enginu igre. Na taj nacin bi onaj ko je zaista dobar, imao i zaista dobar PI, a ne bi mu PI opadao samo zato sto su mu se zalomila dva igraca koji imaju PI ispod proseka.

Dakle da igrac odmerava snage sa nekim ko je odprilike njegove jacine, a ne sa nekim ko je za par duzine koplja slabiji od njega.
« Poslednja izmena: 07. Jul 2010, 00:07:16 od djyova »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Sta mi gledas profil? Ako ti trebam, javi se

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 496
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 5.0.375.99
nije bitno koliki je obim guglera, nego je bitno da su to najjaci igraci, a onda pada u vodu prica da nasi igraci imaju PO kao oni u madjarskoj, jer im PO nije realan. al dobro, gugl ne mozemo zabraniti, a rekao je jedan decko, ubacite ono da se prozor ne moze menjati kad igras, pa da tad vidimo te procente. nema gugla, nema drugih pomagala, samo ako uzme i sve zapise Smile
IP sačuvana
social share
Hvala svim mojim bivsim, jer da nije bilo njih, ne bih znao da postoje bolje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 7.0
Nije sistm bodovanja los, ali je inflacija PI, svako drugi ima dobar krst… Kada ne bi bilo bezobrazno tačnih odgovora, igrači bi imali više šanse za pobedu, samim tim šansu za veći OP, a i veći PO barem u pitanjima sa brojem, jer ako neki, primera radi, gadjaju neki kongres kpj-a u godinu a ti ga omašiš za 20 godina (a neki odgovori se maše i za po vek Wink ), PO ti se polako ali sigurno smanjuje i tako malo po malo igrači koji guglaju ili koriste bilo kakve liste – puškice, se odlepe od tebe za jako kratko vreme u PI broju iako ste u isto vreme počeli... i obratno, igrači koji su guglanjem nabili PI, zbog niskog psp-a moraju tako da nastave, da bi ga zadržali... naravno, moje neznanje je moj problem ne krivim nikog, ali pi broj zavisi i od "znanja" protivnika.... Tako da, sistem bodovanja je odličan jer obuhvata puno kriterijuma, al od onih koji igraju i kako igraju zavisi kako ćemo se poredjati... vrzino kolo
Sf, igrači koji se tek uljuče, pa su čuli da postoje neki gugleri i sumnjaju na svakoga, nisu ovde ni pisali... pisali su igrači koji tačno znaju o kome govore i ko su gugleri u igri, tako da paranije nema... ali je mozda sudulo pokušavati da zabraniš nekome da koristi pravo koje mu se nudi...
Ali podržavam Šona u apelu Wink
IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 83
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Sta bre samo kukate, ako necete da guglate onda cutite, a ako vam je krivo zbog guglera onda i vi guglajte, nema tu neke filozofije... A ti Mile majstore, da ti kazem da uopste nisam nabubao KPJ:)
« Poslednja izmena: 07. Jul 2010, 01:06:53 od Totalno-Ludilo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.10
mob
Apple iPhone 6s
Citat
ok..sad sam skontao o cemu se radi. i sad vidim zasto gugleri imaju podrsku vas admina.
Iskreno, nakon svega, mogu samo da osecam sazaljenje ako neko tako misli.

Nakon svih neprijatnosti, uvreda, pretnji koje sam od pocetka igre do danas dobio od korisnika, a ne prodje dan da mi neki polupismeni iskompleksirani balavac ne pomene roditelje, okrivljujuci me za to sto je nevaspitan, drzak, vulgaran i iznad svega glup, ovako nesto mi dodje kao limunada i zaista me ne potresa.

Kada uzmem u obzir kolicinu energije koju u ovo ulazemo, kada pomislim na to koliko je angazovanja, pa i novca potroseno a da gotovo nikad niko nije rekao hvala, i gde svako sebi uzima za pravo da mi doslovno sere po glavi, uzecu i ja sebi za pravo da kazem po nesto.

Izvinjavam se unapred normalnima, onima koji igraju fer i ne ocekuju da neko drugi resava njihove probleme i komplekse, onima koji uzivaju u zabavi i koji shvataju koncept zdravog i normalnog takmicenja. U manjini ste, bar medju najglasnijima.

Ostalima mogu da kazem samo to da mi je zaista zao.

Pre neki dan mi se javlja neki klinac, psuje, kako je izgubio jer nama svako drugo pitanje nije tacno. Poslao je dvadeset primera na sta se zali, mogao ih proveriti, ali naravno nije. Devetnaest je bilo tacno, a dvadeseto je bilo tacno do maja, ali se onda stvar neocekivano promenila a mi nismo updateovali.

Naravno nije rekao ni izvini niti bilo sta, konstatovao je da smo budale i zavrsio prepisku, iako je jedina budala zapravo on, a negativni publicitet koji takve i slicne idiotske izjave donose je ogroman...

I sta ja sad da radim...

Znam da bi igra u kojoj bi svako od vas bio najbolji za sebe bila idealna, ali je to nazalost nemoguce. Jasno mi je da su vasa pitanja teza i po pravilu gluplja od svih onih koji su bolje plasirani.
Jasno mi je da, ocigledno, svako moze da izgoogla tacan odgovor, svaki put i na svako pitanje i da je sigurno da svi koji ne odgovaraju posle jedne ili dve sekunde koriste pomoc stranih sila, Masona, Iluminata, a o Jevrejima i gej lobiju da ne govorimo.
Verujem da je izuzetno frustrirajuce ne biti najbolji, a realno je da to zasluzujete. Otac i majka vas ne bi godinama lagali da ste najlepsi i najbolji na svetu, pa oni vas bar znaju...

Imam 10ak drugara koji igru igraju redovno... Vecina imaju skor oko 6500-7200 sto je vrlo korektno. Siguran sam i odgovorno tvrdim da ni jedan od njih nikada nije koristio Google. Za bar polovinu sam siguran da ne bi stigli ni da iskucaju pitanje i smisle kako da traze za tih 10 sekundi koliko traje vreme za odgovor. Svaki od njih je do sada barem 200 puta dobio etiketu od iskusnih igraca da Googla jer ne upisuju odgovore uvek u prvih sekundu, dve, tri... nekada to urade i sa 5,6 ... nekada i sa 7,8 ako menjaju...
To je normalno.

Svaki takav slucaj pripisivati Googlanju ravno je paranoidnoj sizofreniji, a ovde samo o tome pricate.

Ako niste u stanju biti najbolji bez pomoci sa strane, puskica ili Googla, a opsednuti ste samo time da budete najbolji - koristite ih. Nije eksplicitno zabranjeno jer ne postoji ama bas nikakav nacin da se spreci. O poslednjoj recenici nema nikakve rasprave - to nije moguce spreciti.

Da li je to moralno?

Nije.

Moral je divna stvar. Ko ga ima mirno spava. A ko na kraju bude najbolji, ako ne bude uhvacen u krsenju pravila, ide kuci sa trofejom. Mislim da je ovo Svetsko prvenstvo a i mnoga slicna takmicenja pre toga sasvim dovoljna ilustracija. Ako moze najvece i najvrednije takmicenje na svetu da ima onako grube propuste, i ako nikada niko ne bude sankcionisan za svoju gresku, mogu i ja da trazim da me bar ne smarate stvarima na koje nikako ne mogu da uticem.

Ja bih zaista iskreno voleo da je ovaj svet idealan, ili bar da je ovaj narod malo bolji, ali nije.

Niko drugi nije kriv za vase rezultate i niko drugi ne snosi odgovornost - naucite se da budete ili toliko ljudi da je prihvatite na sebe, ili, idealno postanite normalni pa se nemojte toliko opterecivati nekim stvarima koje su gluposti.

A sto se ostalog tice...

I igraci u Madjarskoj mogu da koriste sve isto sto i oni ovde, ili bilo gde drugo. Apsolutno se moze primeniti kao ilustracija i sasvim mi je ok da u igri koja ima 5x vise aktivnih igraca ima samo dvojica koji imaju najbolji krst, a da ovde nema niko iako su najbolji igraci prilicno blizu. Kada poraste kvalitet zajednice, a raste polako, PSP ce biti veci i to ce biti lakse, ali i dalje ce biti miljama daleko za 99.995% ljudi, kao sto i treba da bude.

I u Milioneru kada neko zove pomoc prijatelja, taj prijatelj moze da koristi Google jer niko u tome ne moze da ga spreci ako mu je racunar pri ruci.

@djyova:

Pravila su ista za sve, kao i sreca kome ce upasti. Neko dobije slabije protivnike, neko dobije jace. Na kraju ono sto zavisi od igraca je ono sto odlucuje a to je kvalitet odgovora. Igra spaja one koji su slicni, ali ako nema na raspolaganju, spojice koga stigne. PSP je nesto sto je manje vise isto kod svih igraca, narocito ako igraju redovno. Nije u njemu problem. On raste kako raste kvalitet cele zajednice.

@Debeljce:

Ne mozes ubaciti to da se prozor ne moze menjati. Osim sto je tehnicki nemoguce, cini stvar besmislenom i da se uvede bilo bi deal breaker za 99.9% ljudi koji igru igraju uz nesto drugo, na poslu, u skoli, kuci dok pricaju s nekim ili rade nesto trece. Na stranu sto svako moze staviti laptop pored monitora i igrati i dalje uz pomoc Googla.

@kimi5:

Ti isti igraci u proseku grese u barem 85% slucajeva, a verujem da je u pitanju i 95% kada tako nesto za nekog kazu. Ako je to vec tako, a jeste, meni to predstavlja problem. Iritantno je, dosadno, paranoicno i stvara jako losu atmosferu. Novi igraci sigurno dozive x puta takvu prozivku jer prosto nisu toliko brzi i nisu optereceni time da odgovore u roku od sekunde, niti misle ili znaju da je to uopste bitno.

Sistem bodovanja je odlican jer prikazuje realno stanje na osnovu pokazanog znanja.

Da li je to znanje potmomognuto puskicama, pretragom, ekipom prijatelja koja suflira ili necim drugim, ja ne mogu da znam niti sam spreman da sudim.

Vecina onih koji bi zeleli da su bar prvi, spremni su da svakome prilepe svakakvu nalepnicu samo da bi sebe opravdali. Ja nisam.

Igrajte, pravila su ista za sve, svima dostupna i prema svima se jednako primenjuju.
Ne gusite sa paranoicnim pricama, i ne dramite, jer mi je stvarno vise dosta da slusam takve gluposti.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 400
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
SF ne znam što si uzeo moj post za citat za sve ovo što si napisao, ja nit sam iskomleksiran, niti patim za tim da budem najbolji..poslednjih 200 partija sam odigrao na dial up-u na poslu gde mi svaka 2min zvoni tel.u susednoj kancelariji...

meni samo smeta što vi admini podstičete guglanje - varanje, rečenicama tipa - ako vam smeta guglajte i vi..
i da..alergičan sam na varilice, naročito ovde gde se poenima ne dobija ništa!! da su pare u pitanju razumeo bih svakog od njih..pa i ja bi na pokeru voleo da vidim karte svima i da zaradim 1000000000$$..
nemam ništa ni protiv guglanja na turnirima - cilj ne bira sredstva.  miki npr ne učestvuje na njima jer kaže da neće da ga neki tupson koji gugla napravi budalom, a mene to baš privlači da ih igram jer ništa slađe nego odvaliti guglerra u borbi za nagradu i napraviti njega 10x većom budalom..

ovaj totalis npr, dečko gugla i u prijateljskim, a bio sam X puta prisutan kad je dokazao da je glup ko noć..i bio sam prisutan kad je izvređao lika samo zato što mu je baza srušena i on je zbog toga bio 2.!!! a vređanje kao da mu je pobio pola porodice..ko je tu opterećen i iskompleksiran?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 83
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Matori prvo idi da izlecis te tvoje teske frustracije i komplekse, pa onda probaj nesto da prokomentarises....
« Poslednja izmena: 07. Jul 2010, 09:39:36 od Totalno-Ludilo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 400
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
ma džaba tebi 8205 kad si glup za 10 000
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Maj 2026, 17:21:53
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.