Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Maj 2026, 13:02:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Varanje u kvizu!  (Pročitano 109195 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Nokia 
niko ne kaže da možete da kontrolišete, ali ne morate da podstičete na to..

ja nisam ni mod ni admin  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 400
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
učinilo mi se da jesi..iskreno, trebala bi da budeš pošto pričaš njihovim jezikom.
IP sačuvana
social share
Alesandro Nesta bez traga i glasa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Sta mi gledas profil? Ako ti trebam, javi se

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 496
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 5.0.375.99
slozismo se da je guglanje stvar licnog izbora, bar ja mislim, jer smo mi jedna demokratska zemlja u kojoj je sve dozvoljeno, pa cak i koriscenje gugla, a u poslednje vreme i cit endzina tako da se nabijaju procenti do nemoguceg... e sad, to sto gugleri guglaju pa rasturaju, to je ono sto te dovede do toga da uzmes tastaturu i da je tresnes sebi u glavu:D Sad ce mnogi reci, ovo je samo igra, nema potrebe za nervozom, ali koji onda djavo se gugleri nerviraju i nisu opusteni, nego su zategnuti ko tesne gace, hmm... i sto kazete, uzmi i ti pa guglaj, jeste, svi mogu, ali onda se ne treba zvati kviz znanja, nego kviz guglanja Wink a da, najgori su oni koji koriste gugl i puskice u prijateljskim, evo ti na sve, cepaj glavu, ko da je bitna u prijateljskim
IP sačuvana
social share
Hvala svim mojim bivsim, jer da nije bilo njih, ne bih znao da postoje bolje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 400
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
ma meni je samo drago što su ga izduvali na svakom turniru.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
HTC One
Ja ni na ispitima ne prepisujem za razliku od gomile kolega koji to rade i sa manjim znanjem od mene dobijaju vece ocene.Toga ima u zivotu a kako ne bi i u kvizu.Tamo to i razumem treba ljudima prosek za posao ali ovde u igri mi ne ulazi u glavu.Sve sam steko svojim trudom i pamecu nije nesto puno ali bice vise,nadam se da neko to od gore vidi sve.A da se ne bih nervirao izbegavam turnire zbog googlera,nek uzmu svoje slicice i digitalne aparate kad su najpametniji ja im praviti laznu regularnost necu.

A sta je tebi ovde cudno?

Da li znas koliko neostvarenih ljudi ima, onih sto kradu dane i trose vazduh i to im je gornji limit ostvarenja u zivotu. Znas li kako je odvratno biti svestan da si niko i nista, da nisi nista napravio u zivotu ni u jednoj sferi i da zivis sa tim saznanjem? Znas li kave psiholoske efekte to ima na takvo stvorenje?

I onda takvi "ostvareni ljudi" nadju neku ovakvu stvar i lakse gutaju da samim sebe lazu nego da i dalje prihvataju cinjenicu da su niko i nista.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 67
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
problem je u tome što piše -osvojite srbiju znanjem! a ne guglanjem.
i problem je u tome što vi admini i modovi podržavate i podstičete varanje u kvizu.
najbolje bi bilo još da otvorite kurs za guglanje..za npr 5000 zlatnika dnevno..

Treba da donesu antigugl deklaraciju? Da postave bilborde "reci ne googlu", mirni protesti ispred Skupštine...? Šta bi ti konkretno mogao da predložiš osim što non stop kukaš kao neka baba?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 400
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
predložio sam kurs za guglanje.
možda još takmičenje za najmanji IQ a najveći PI..ti si tebra osvojio kartu direktno za finale.
ili ko pre izgugla kolko je 2+2
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 7.0
problem je u tome što piše -osvojite srbiju znanjem! a ne guglanjem.
i problem je u tome što vi admini i modovi podržavate i podstičete varanje u kvizu.
najbolje bi bilo još da otvorite kurs za guglanje..za npr 5000 zlatnika dnevno..
hahahaha, e ja moram da pozdravim ovakvu odlučnost  Smile iako, brate moj, moram da priznam da se ne slažem u svemu sa tobom, ovo je komercijalni sajt - podržavanje nekih (bilo kakvih) ideala, ne samo od strane admina, nego i sa naše strane...?? hm  Smile ali... samo napred, isteraj svoju pravdu  Smile
evo ja apelujem na guglere, mada mislim da znam samo jednog  Smile mojne bre više da guglate, давайте подружимся  Smile

a i tebi kromanjonac sve čestitke, ovo za deklaraciju, bači gugl i mirne proteste još nigde nisam videla na forumu... mada, možda mi je promaklo  Smile
« Poslednja izmena: 06. Jul 2010, 18:21:04 od kimi5 »
IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

I have a dream

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 509
Zastava Na dvoru Pape
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.7
mob
I-mate /de si be
OK gugluju i sta sad. Da kukamo mozemo,ali opet nista ne dobijamo.  Guglovanje moze samo da bude motivacija za nekog ko to ne voli. Ako ti je stalo da isterujes pravdu namuzi se, zapisuj, pamti, posveti svoje sive celije kvizu i videces rezultate.
IP sačuvana
social share
   "I am the happiest man alive.  I have that in me that can convert poverty to riches, adversity to prosperity, and I am more invulnerable than Archilles;  Fortune hath not one place to hit me." - Sir Thomas Browne
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 162
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Ma videce budzu a ne rezultate,zar vama nije jasno da sistem ima lose bodovanje i da sem googla nemozes da doguras do konstantnog plavog a kamoli crvenog.Onaj totalis mukica koji gogla morao je (to mi licno rekao)da nauci sve konngrese kpj-a  kako bi ubadao u glavu i tako napredovao.Ej kongrese kpj-a pa to bre ni mira markovic niej znala.Soson ovo je borba sa vetrenjacama.A don kihot je davno ismejan tako da manimo se corava posla,pusti ljude da umisljaju da su pametni
P.S.Samo bih dodao da medju googlerima i ma izuzetno pamtenih ljudi i da ne vidim sta im to treba a sramota nek je sve koji bre ne znaju 2+2 a imaju 7500
IP sačuvana
social share
PRAVDA VITEZI!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Maj 2026, 13:02:38
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.