Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 22:24:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 158 159 161 162 ... 196
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Varanja i pomoci za igre...  (Pročitano 504085 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 966
Zastava Kalinovik
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung s21+
Moželi neko da mi postavi linkove za čiteve u Counter Strike 1.6,jer me nerviraju ovi na nekim serverima,ceteri!!!
Na primer da skinem čit za glavu,i d avidim kroz zidove,ili da idem brzo!!!Hvala unapred
IP sačuvana
social share
Stevaniđa91_FK Crvena Zvezda
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 966
Zastava Kalinovik
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung s21+
Jel niko neće da postavi bar neki dobar sajta sa besplatnim čitevima???!!! Smile
IP sačuvana
social share
Stevaniđa91_FK Crvena Zvezda
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50105
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung Galaxy S24
Дајте људи, какви досадни "читеви" ?  Smile

Него Ево конкретно један проблем. У питању је игра *Road Rash 3* за популарну МД2 конзолу. Сада је играм на емулатору. Сатима се мукотрпно такмичим и напокон скупљам довољно лове за најбољи бајк. И нараво, кршим тај бајк па пошто је он најскупљи, а ја се истрошио на њега, немам више лове да платим астрономску цијену за специјалне резервне дјелове који су неопходни приликом поправке... те мајстор предлаже неки дил по коме ми даје кључеве од свог бајка... Ја пошто ми је то једина опција прихватам. Е сада ми није јасно шта у тој трци са његовим бајком треба да радим ?  Smile Јер како год завршио трку он се изглами на мене и ја остајем без свог бајка.... што ме аутоматски враћа на сами почетак каријере. Да ли имате идеју како треба возити и о чему водити рачуна. Како би ублажио галаму разјареног Рипеирмена ?? Smile  Smile Smile  Smile

Помозите људи. Немам сејв позицију која би ме вратила у чисту ситуацију прије инцидента.  Smile

« Poslednja izmena: 06. Mar 2009, 23:08:32 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

napred Partizan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1460
Zastava subotica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Dealio
mob
Nokia 
nadam se da je ovo prava tema za to-treba mi patch za nesto stariju igru fable the lost chapters jer imam problem sa save game tj do odredjenog dela mogu da snimim,nakon toga me stalno vraca na isto.e sad ako neko moze na pvt da mi pusti neki link za download jer ja pretrazih sve i nijedan link koji sam probao nije radio tj bio je Smile zastareo.
IP sačuvana
social share
Sloboda roba da puze na istok po palubi broda koji plovi na zapad
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Da li je neko igrao i zavrsio igricu Th3 Plan....ako jeste i ako se seca dela MUSEUM HEIST-Day 3 nikako ne mogu da provalim kako se onaj tip WALL provlaci ispod resetke u muzeju kada pocne da se spusta dole...Pretpostavljam da treba da sto pre stigne do nje i da se nekako provuce ispod nje dok se ne spusti,ali ne mogu da pronadjem komande sa kojom to izvodi.....Zahvaljuujem unapred na pomoci!!!!:   Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1435
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung Galaxy A52s 5G
Jel neko igrao igricu flashback? Treba mi pomoc oko šeme gdje trebam da zamijenim terminal card na terminalu. Dodjem do terminala ali ne mogu da stavim nigdje kartu, zna li neko ako je igrao igricu gdje tacno trebam da je stavim na terminalu? Pomoziteeeeee
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U can't handle the truth!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2336
Zastava Ormar tvoje cure
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung S4
[Ljudi šta da radim sa cod4?????instalirao sve !skinuo sve patcheve!odem preko X fire da se igram kad ono cvrc. . . . . . . učita mi servera i taman da izaberem igru izbaci mi ono . . . . banovan ili tako već nešto!!!!?????Molim za pomoć??? :nervious:

Ne mozes samo tako uci i igrati.. Moras vidjeti da li je to crackovan server, ako je a ti ne mozes unutra znaci jebe te punkbuster... Da bi se njega rijesio instaliraj http://rapidshare.com/files/209638981/pbsetup.rar.html i updetiraj PB! Jednostavno je!
IP sačuvana
social share
I don't need to get a life. I'm a gamer. I have lots of lifes!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 760
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
odakle mogu da skinem mape za Lords of everquest??? samo dajte adresu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

av,av,av.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 206
Zastava vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Motorola 
odakle mogu da skinem mape za Lords of everquest??? samo dajte adresu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
kako da creriram server na cs???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 158 159 161 162 ... 196
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 22:24:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.