Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 13:40:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 89 90 92 93 ... 196
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Varanja i pomoci za igre...  (Pročitano 505181 puta)
Ucesnik diskusija

Napred Partizan!!!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson w810i
Ljudi,kako da igram condition zero online???instalirao sam steam i kad u udjem u neki server pise "server not respoding".Sta da radim da bi igrao online???HITNO
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
kako se unose sifre za anno 1701
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 455
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Pozdrav svima jel zna neko neke sifre za Projec IGI2? Hvala unapred i jos jednom pozdrav Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2229
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
mob
Samsung e860v
Project IGI: I'm Going In

Various codes
Enter these codes during game play after typing ''nada'' at the main menu.

Easy Mode: easy
God Mode for Player and Team: allgod
Kill Enemies: ewww
Unlimited Ammo: allammo

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Imam problem sa call of duty2 MP kad hocu da se ubacum na neke servere pise bad key code,a posle ponoci nema teorije da igdje upadnem,pretpostavljam da je to zato sto nemam original igricu,ali ima li nade skidati neke patch-eve i codove sa neta ili je jedini lijek original? unaprijed hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Nokia E75
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Eto deslio se i meni da zaglavim  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Molim sve gejmere dobre volje koji su uspeli preci ovo u Crysis-u.
Naime zaglavio sam na Levelu "Core",to je ono bestezinsko stanje u unutrasnjosti broda,prolazim krzo gomile tunela,rasturiom tamo neke generatore i sad doso po onome sto vidim skoro od izlaza ali nema sanse da se snadjem,nalazim se u jednoj velikoj prostoriji gde se oko mene otvaraju-zatvaraju nekoliko vrata sa onim plavim stitom,neka cev ce stalno dize i spusta i sta dalje,nikako pronaci izlaz odatle,tu sam vec toliko dugo da pocinjem da se zivciram do ludila,sve sam dosada presao bez da sam igde i minutu zapeo al ovde hemogu dalje proci-pa nema sanse. Smile Smile Smile Smile Smile
Ako neko zna kako se ovo prolazi nek mi objasni bar malo,pleeeeeaseeeeee.... Smile Smile Smile Smile Smile  Smile
Unapred zahvalan. Smile  Smile Smile Smile

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Nisam ja toliko lep ko ovaj na slici

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
moze li neko da mi kaze sifru za counter strike,da mogu da skacem visoko
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 329
Zastava Hercegovina - Lan-wars.com
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
SonyEricsson P1i + 8 giga
Call of Duty 4 Cheats - Unlock All Ranks and Perks Link od izvora !

Monday, November 12th, 2007 in software, XP, hack, CoD4, Multiplayer, Activision, Perk, Perks, Call of Duty 4, General, Online, Weapon, Weapons, Call, Duty, CoD 4, Ranks, Experience, Commander, Cheat, Memory Address, Script, Overkill, Tsearch, Cheats, Hacks, Crack, Cracks, Rank, Game

Unlock everything easily!

Well someone was bound to do it…

The memory address that contains the CoD4 XP has been located, and you can now modify it, making leveling up a much faster and easier process. This means that you can easily get the Commander Rank within a few hours of buying the game, and you can unlock all perks and weapons.

The memory address needed is: CBF0E68

You can use a tool such as Tsearch to edit the value of that address (your XP), so that you’ll only need one XP to get to the new CoD 4 rank.

Here’s how: open Tsearch, start a new script, enter the memory address, then enter in the XP you would like. Keep in mind - you’ll want to back up your Call of Duty 4 profile just in case something goes wrong - YOU HAVE BEEN WARNED!

More details: if you just want to quickly go up a level, take your current XP from the Rank screen in the multiplayer mode, then add the amount of XP you will need to go up a level. You’ll want to subtract one or two XP in order to make it easy to gain a level. Then, go online and kill someone, or get an assist - BAM! - instant level up, and possibly a new rank.

Overkill perk, here you come!

Seriously, though, I tested this method, and found it much more enjoyable to play through multiplayer the real way - it’s more of a challenge, and fun!

dali netko zna kako se ovo odradi ?  Smile
IP sačuvana
social share
LW/klan
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
instaliram igricu asterix at the olimpic games odradi sve a onna nemogu da pokrenem igricu molim vas da mi neko pomogne
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Pozdrav svima jel zna neko kako se unose sifre za anno 1701
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 89 90 92 93 ... 196
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 13:40:40
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.173 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.