Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 20:55:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 196
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Varanja i pomoci za igre...  (Pročitano 504723 puta)
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
mob
Samsung Galaxy S Advance
ne bih da smaram,ali zar je moguce da niko ne moze da mi pomogne oko cheatova za Infernal?!pakao..znaci ostacu jadan i zabagovan do kraja sa istim glupostima e smora Smile
bas niko?...
prvi put, drugi put.... Smile

Prodato care, (mada nema god mode), jbg, nema i jare i pare (i jaki pistolji i corave babe)

Full ammunition   ifuammo
More damage for weapon   ifmdamage
Get pistol   ifgdgun
Get plasma gun   Ifgplasma
Change aura to infernal   ifdaura

zna li neko mozda , u vezi TR Legend , sta se radi u nivou Engleska, kad dodjete u deo gde je onaj polomljeni most i ima ona 4 kaveza sto vise i sto se spustaju pomocu magnetne trake ?? vrtim se 2h .. nigde nikoga nema, niti se sta desava tu ..... plzzz pomozite !!! Smile Smile

Ides do zgrade, pomocu onog magnetnog (sr...) konopca (da, nazovimo ga tako) podesis one svecnjake, stalke, shipke (sta god) i veres se (preferiram izraz "veshkash") se uz njih do vrha gde se spustash niz zvono (ulaz lichi na bunar) i ulazish u prostoriju gde je king Artur (postopuak na dalje sam opisao u prethodnom postu)

jel ko igrao splinter cell chaos theory?
ne znam kako da u cetvrtoj(penthouse) misiji predjem preko nekog konopca? Dodjem do vrha zgrade,ima neki helikopter ali nicemu ne skluzi i taj konopac,i kad pokusam da predjem na drugu stranu(gdje je na mapi nacrtano) otkacim se napola i izgubim zivot.I tako stalno! Ako ko zna o cemu pricam pliz da pomogne! Hvala unaped. Smile

Bate, tebi mogu da pomognem samo walktrought-om (na engleskom jeziku, ako te nesto specificno interesuje copy/paste here i  CHe prevedemo)
just click Here
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 52
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung D820
Videcu ja da provalim kako imam tu igru pa ako predjem recu ti Wink pozz.
IP sačuvana
social share
Ajde krava te ubola!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
Hvala,batice znaci ni iskusniji od mene nisu uspeli u potrazi za apsolutnim cheatovima za infernal,nisam toliko jadan,jee bravo ja Smile
imam jedno pitanje,pa ako se neko nadje da zna odgovor bio bih mu massssu zahvalan,ovako: bio je jedan neverovatno dobar cheat site sa brdom igrica,otprilike sta god zamislis oni imaju,i bio je upgrade-ovan svakodnevno,ali onda je zabagovao i sad vec ne znam koliko dugo ga ne sredjuju tako da nema cheatova za novije igrice. sajt je bio www.911cheats.com pa ako neko zna sta mi se desilo sa omiljenim cheat site-om nek mi javi,umreh sam i tuzan bez njega Smile
hvala unapred
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
mob
Samsung Galaxy S Advance
@FaJ!
Da li si ti siguran da uopste postoji cheat za god mode u toj igrici (cheprkao sam jos malo i nashao sam jos jedan ili dva cheata ali za manu i jos neke gluposti, za god mode nigde)  Smile

Ipak, postoje igre koje nemaju cheatove za odredjene stvari, zatim igre koje nemaju cheatove uopste i pojedine igre imaju cheatove u sebi (treba ih otkuljucati prelazenjem odredjenih nivoa, otkrivanjem takozvnih "secret"-a, postizanja odredjenog broja poena, "buy" i sl.)  Smile

Sta da ti kazem... sem... keep searching...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
pa ja mislim da ima,ali sad kad tako kazes nisam siguran..provalio sam da ima nekih fora po igri da uvecavas health za po pola svako malo,ali mozda i nema god mode-a..
sad se malo osecam kao kreten sto sam namucio i tebe i sebe,ali jbg,sorry..
nego da ne znas mozda gde da nadjem dobar walkthrough za istu igru?
zabagovao sam kod nekog bossa i nemam pojma kako da ga srokam,pa bi mi trebao neki kvalitetan walkthrough,ako si slucajno naisao na njega dok si ceprkao..imam neki ali je engleski toliko los da je prakticno nerazumljiv <npr krivina je kurwe,leteca lopta flot bolls i sl Smile>
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N95 8GB
Ma ljudi se ja se slomi sa googlanjem i ovim vasim linkovima za cheatove i nemogu da nadjem ono sto mi treba...

Counter-Strike 1.6 Non Steam - Igram online na nasim domacim serverima i puni su cheatera ubise poklase nemozes im nista jel zna neko neki site/liink da i ja nadjem neki cheat da ih sredim... Za ovu igru neidu obicni text cheatovi i sl... Vec tzv aim bots, aim scripts  i slicno koji se instal u cs directory  loaduju se i pomocu njih gadjas druge igrace kroz zidove u glavu i slicno... Ja mislim da je neko svatio o cemu pricam???

Nebi trebalo biti tesko jer ipak Counter-Strike je najpopularnija pucacka igrica na svetu i jedina koja ima svetcko prvenstvo... Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Noli Turbare Circulos Meos - Ne remetite moje krugove
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
E, hvala ti, aj probaću, ja pobio sve žive, i skakao kroz prozore, ali ništa... Biću uporan, neće mene mašina da zajebava...  Smile Smile

U Max Payne-u 2 treba da izadješ kroz prozor negde,ideš okolo i na jednom mestu bukvalno skočiš sprat niže.Tu je negde neka vatra koja bije iz prozora a ti udji već videćeš gde treba....Razumem te skroz-ja sam se namučio tu ko Isus.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 42
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630
 Smile
IP sačuvana
social share
Milos Kuzmanovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Dark powah,m8 from wizzard of electronic and skill

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 532 :D
kontaktiraj me,ja imam cheatove za 1.6(aim,wh,sh,tb,.....)..sam sam pravio neke cheatove..mozemo se dogovorit  Smile
speedhack na www.ewizz.wetpaint.com ....jos je u izradi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Pozuri polako

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 814
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
BlackBerry , Apple iPhone
E ljudi treba m ipomoć oko GTA San Andreas,nemogu da pređem misiju u drugom gradu kod onoga " Z "ono sa onim aviončićem pa letiš i ubijaš ljude na biciklu,motoru itd.Da l i ima neki cheat koji bi me mogao premestiti na sledeću misiju.Stvarno mi  mrsko vozit onaj glupi avion Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 196
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 20:55:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.