Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 21:52:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 196
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Varanja i pomoci za igre...  (Pročitano 506164 puta)
Zvezda u usponu

Thug it out 'til we get it right

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1538
Zastava Perlez
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
SonyEricsson w810i
Quest se zove -Journey to the Jade Palace.Ja sam sad u gradu Binxan.Trazim yellow emperora u jade palace-u,a jade palace je zapadno od Jinghe valley,koju sam nasao i ne mogu dalje zapadno.Palace je kao na vrhu white mountain-a a to je Mount Qiyun,al nigdje planine!  Smile Ajd pomazi druze!  Smile

Ako ti je to glavni quest cunjaj po mapi i nacices!!!Stvarno se ne secam ali ja sam sve nasao bez problema!!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
Zastava Bosna i Hecegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung Galaxy S4
hehe nasao sam.Problem je bio sto sam 3 sata igrao konstantno,pa mozak zablokirao!Jeste bio uzak prolaz kroz kamp od onih tigrica,ali nije ga tesko naci!  Smile Zavrsio sam igru,skenjao titana!  Smile
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1538
Zastava Perlez
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
SonyEricsson w810i
hehe nasao sam.Problem je bio sto sam 3 sata igrao konstantno,pa mozak zablokirao!Jeste bio uzak prolaz kroz kamp od onih tigrica,ali nije ga tesko naci!  Smile Zavrsio sam igru,skenjao titana!  Smile

BAs mi je drago!!! Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Cao ljudi!Igram Call of Ctulhu koja je nevidjeno dobra ali sam se zaglavio gadno. Problem je deo kada se udje u crkvu a likovi napolju lupaju i prete.Prosao sam kroz prolaz u podu nakon sto sam aktivirao zvona crkve(to je sifra da bi se ta vrata otvorila)a onda sam nakon ulaska dole naleteo ne neke brojeve.Imao neku karticu koja je busna na cetiri mesta kojom sam prekrio brojeve i dobio 4 koja se vide kroz te rupe.Treba da otvorim sef tako sto cu da upotrbim brojeve. Znam jos jednog momka koji ima isti problem,nezna kako da otvori taj sef.
Ako neko zna i presao je nek mi objasni jer mi je vazno.PUNO HVALA
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1538
Zastava Perlez
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
SonyEricsson w810i
Ej presao sam igru ali se ne secam sta je u pitanju!!!Postavi screenshot pa cu ti pomoci!!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ej presao sam igru ali se ne secam sta je u pitanju!!!Postavi screenshot pa cu ti pomoci!!! Smile
  Neznam kako se postavlja screenshot...
  Znas ono kad uzmes sobu u hotelu pa ovi dodju i jure te kroz hotel i razvaljuju vrata?E pa i dalje te jure pa kad ubiju onu crnku sto se pojavljuje i uvodi te u neku crkvu?Tu oni ne mogu da razvale vrata i onda se ulazi kroz jedan otvor u patosu a dole ima sef koji neznam da otvorim a bez toga nema dalje... Smile Smile.POMAGAJJJ  Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1538
Zastava Perlez
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
SonyEricsson w810i
Evo ti objasnjenja kako da postavis:"Udjes u ovu temu i ides na odgovori,pa onda dole ces naci da pise dodatne opcije i onda odes na browse i postavis screenshot"!!!Igru sam presao pre godinu dana tako da mi je potreban screenshot da bi ti pomogao!!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Evo ti objasnjenja kako da postavis:"Udjes u ovu temu i ides na odgovori,pa onda dole ces naci da pise dodatne opcije i onda odes na browse i postavis screenshot"!!!Igru sam presao pre godinu dana tako da mi je potreban screenshot da bi ti pomogao!!! Smile
  Sve mi je jasno ali mi reci jel da odem u sejvove po sliku nivoa ili sta..?Gde da nadjem sliku??
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
Zastava Bosna i Hecegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung Galaxy S4
Tim brojevima otvarate sef tako sto za jedan broj okreces u jednu stranu,pa za drugi u suprotnu,pa za treci u istu kao za prvi.NPR:sifra je 2456.Pocnes na primjer u desno ides do broja 2,pa u lijevo ides do broja 4,pa do 5 u desno i do 6 u lijevo.Bice kasnije jos jedan problem sa sefom,gdje cete morati na osnovu datuma rodjenja jedne djevojcice da protumacite redoslijed brojeva lozinke,pa ako bude problema javite se.  Smile
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1538
Zastava Perlez
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
SonyEricsson w810i
Ako ti ovo ne pomogne videcemo nesto da iskombinujemo!!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 196
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 21:52:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.