mozete li mi reci kako da predjem neku misiju u Morrowind-u?Igrica jeste malo starija ali je mnogo zanimljiva.O cemu se radi?Ja sam zavrsio misiju o trecem trial-u sada treba da nadje m neko mesto u azurnom delu gde se neke zvezde i meseci ukrstaju?Mozete li mi pomoci oko toga?
mozete li mi reci kako da predjem neku misiju u Morrowind-u?Igrica jeste malo starija ali je mnogo zanimljiva.O cemu se radi?Ja sam zavrsio misiju o trecem trial-u sada treba da nadje m neko mesto u azurnom delu gde se neke zvezde i meseci ukrstaju?Mozete li mi pomoci oko toga?
Ako se dobro secam, to bi bio shrine of Azura..ili tako nesto..secam se da je u jugo-istocnom delu mape...zajebano je naci..ali zar ne kao i sve ostalo u Morrowindu...to je ono sto je cini tako jbno najboljim rpgom ikada..mislim da ima neka velika statua..e ako bas nemozes da pronadjes imas mali milion sajtova za Morrowind sa tacnim pokazateljima na mapi tacno gde je sta...googlaj malo..poz
(vrlo moguce da sam pomesao sa nekim drugim questom, tako da nemoj se bas mnogo obazirati na moj post)
To face an ancient foe you take your sword in hand And cling to the faint glimmer bestowed on you by her Although you are reluctant you have to fight again To be forever more the hero that you were
vec sam postavio ovo pitanje na call of duty 2 temi al ne skodi i ovde da ga postavim,sigurno ga mnogi nisu ni videli... "jel neko pravio nove mape za multiplayer pomocu modtool-a?Ja sam ga skinuo sa: http://www.callofduty2.com/patch/ al ne kontam kako da kreiram novu mapu... ajde ako neko zna ili provali kako se prave nek javi ovde ili na pm...pozdrav!
POMOC :!:Kada hocu da igram Hitman Blod Money i udjem u neku misiju kada se pokrecem neverovatno mi secka a ne bih trebalo jer imam procesor AMD Sampron 2800 i 1 gb Hdd i graficku Asus 9250 pokusavao sam da smanjim osvetljenje i graficke detalje ali nije pomoglo.