Instalirao sam sve drajvere za kompijuter i kad sam kreno da igram call of duty 2 pise mi ovo Dirext(R) encountered an unrecoverable error. Check the DrextX(R) FAQ for possible solutions. eto to pise a usput da kazem otvorio sam cod2 i usao u dirext i pokreno ga i odma mi izbaci Finish. nezn opet dali je do nekih drajvera a prije sam ga igro
Instalirao sam sve drajvere za kompijuter i kad sam kreno da igram call of duty 2 pise mi ovo Dirext(R) encountered an unrecoverable error. Check the DrextX(R) FAQ for possible solutions. eto to pise a usput da kazem otvorio sam cod2 i usao u dirext i pokreno ga i odma mi izbaci Finish. nezn opet dali je do nekih drajvera a prije sam ga igro a na xp mi je radio
Pokusavam u igri "Heroes of Might and Magic V - Tribes of the East" da ukucam sifru @dragons() ali mi izbacuje gresku. Gde gresim? (veliko slovo razmak itd)
Da naglasim uspesno sam aktivirao koriscenje sifara.
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti. A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost, ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Potreban mi je save za Alan Wake-komplet predjena igra na Normal da bi mi se otključao Nightmare koji sam prešao nekih 30%. Ima li ko? Formatirao sam hard i totalno zaboravio na save
Potreban mi je save za Alan Wake-komplet predjena igra na Normal da bi mi se otključao Nightmare koji sam prešao nekih 30%. Ima li ko? Formatirao sam hard i totalno zaboravio na save
slicno sam ja uradio samo sto sam ja reinstaliravo sistem
Guglajte "Alan wake save game", već na prvoj stranici imate stranice sa save-ovima... Ne treba vam više od pola minuta vremena i eventualno torrent client.
Hvala, znam nego nisam znao gde da stavim sejvove u 7-ici pa odustao na kraju ali evo @Mile-Jafa ako želiš evo ti link ka sejvovima za hard http://www.mediafire.com/?zzj2zzenn1z