Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 11:09:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vara me partner.  (Pročitano 13108 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Citat
..to vec ne bi bilo lepo,ako si u braku,pa jos i mama

hozeombre, dusice, zar je zeni koja je mama zabranjeno da vara?

a kako zena da sazna? znaci vama je potpuno ok da neko tu nekoga pravi budalom, a da se njemu sve veruje.
duso je l ti verujessvojim ocima ili meni? hm..taj rad?
...pa nije lepo ako si mama,da varas.mislim ne zbog varanja.zbog mentaliteta sredine u kojoj zivimo.
npr.da si u svedskoj to je ok,cak i drustveno prihvatljivo ponasanje.ako fali kod kuce ima u gradu.svi zadovoljni.
medjutim,posto ne zivis u malmeu,vec u nekom od gradova u Srbiji,tu je problem.za okolinu,ti ces biti kurva i nista vise.nikoga nece interesovati tvoji razlozi za prevaru.a,dete ce imati problem medju svojim drugarima.
i tako od npr.necijeg komformizma u ponasanju,napravi se jedan ozbiljan socijalni problem,koji moze kasnije da preraste i nesto mnogo,mnogo ozbiljnije od same prevare.
...ako se muskarac ponasa nezainteresovano prema svojoj zeni,izbegava seks,neizmiruje svoje obaveze,kako prema zeni,deci,porodici uopste,nestaje,pojavljuje se....i gomila drugih veoma jasnih signala sta se desava sa muskarcem.sta ima da ga pita,sve je jasno?ukoliko je samo sumnja,PMS.dosada proizisla odrzavanjem domacinstav
uhvacen muskarcev pogled...i hiljadu drugih zenskih gluposti.sta da pita?
...ako postoji sumnja?neka se ponasa najnormalnije,neka ne spominje svoju sumnju,cak naprotiv.
desice se kao sto sam napisao,jedno jutro dokaz ce se pojaviti sam ispred nje.

deo post-a otfikaren - obratiti se Goi
« Poslednja izmena: 09. Feb 2011, 14:52:01 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 
Citat
...pa nije lepo ako si mama,da varas.mislim ne zbog varanja.zbog mentaliteta sredine u kojoj zivimo.
npr.da si u svedskoj to je ok,cak i drustveno prihvatljivo ponasanje.ako fali kod kuce ima u gradu.svi zadovoljni.
medjutim,posto ne zivis u malmeu,vec u nekom od gradova u Srbiji,tu je problem.za okolinu,ti ces biti kurva i nista vise.nikoga nece interesovati tvoji razlozi za prevaru.a,dete ce imati problem medju svojim drugarima.

a kad si tatica, dusice, je l onda ok varati zenu?  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.84
Problem je šta raditi nakon saznanja?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
kakvo poverenje marko? ovde je vec izgubljeno poverenje cim se postavlja ovo pitanje.....koliko puta da ga pita da bi shvatila jeste ili nije? i sta ako on svaki put kaze da nije.
Pa ako vec nema poverenja za toliko i misli da je laze, nek ide dalje. Nista gore kada se izgubi poverenje, po ovom pitanju pogotovu jer onda po defaultu krece ljubomora i konstantne svadje na tu temu

Paranojom nista nece postici pa mozda ni proverom jer svako ko vara uredno "krije tragove" a da prati svaki njegov korak je nekako previse zamorno i opterecujuce

Jeste degutantno, ali je neophodno, kad neće da pizna.  Smile
Ako nema poverenja cak i to ce joj tesko povratiti isto
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 
zamoro i opterecujuce do oslobodjenja Smile

ti kao da pises u kontekstu da ce ona ostati sa njim..a ne znamo to...dalje....ne znam kome moze nesto dobro da donese tapkanje u mestu, i non stop pitanja vara li me ili ne, tek je to paranoja.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
ma ja sam dala recept za dorucak, dileme i dalje diskusije nema. Ja mislim da sam dala najbolje resenje...

i ti Hose, polako batice ja jesam trezvena, ali nisam zena  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Ako postoje brak, deca, zajednica u koju je već mnogo investirano ne može se sve preseći sekirom na panju. Ako ne postoje tako čvrsti razlozi onda je sasvim svejedno da li je on varalica ili si ti ljubomorna ćao zdravo niste zajedno u kući ljubavi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Citat

a kad si tatica, dusice, je l onda ok varati zenu? Smile
...pa ako to radis sa stilom,sasvim ok.
tebi ne fali nista,deci ne fali nista,letovanje,zimovanje,sezonski soping,a ne na rasprodaje(sto nije nista lose,vec pametno)nema tragova karmina,gacica,modrica,neobjasnjivih polnih infekcija.............ajde dokazi da neko vara?
...pazi postoje razlike.imas cukce,koji varaju iz najnizih iskonskih razloga seks.opet imas gospodu,kojoj jednostavno prija zensko drustvo,i koja postize na sve strane,ali porodica ne pati.
ako tata vara,kod nas tata ispada smeker.sad ti mozes da mnjauces kolko hoces ali je tako.tako bi bilo i svedskoj,ne bi bio smeker,ali kad moze mama,moze i tata.

Citat
Problem je šta raditi nakon saznanja? Smile
...pa ljudi smo,prastajmo.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 
Problem je šta raditi nakon saznanja?  Smile

zar tu postoji pitanje i dilema?

Citat
...pa ako to radis sa stilom,sasvim ok.

dusice, ja bih tebe sa stilom obesila o tvoju kiticu, a jajcima bi ti igrale vranice, dusice moja Smile
onako za primer. i to bi bilo prenoseno sirom sveta. da vide svi oni koji varaju svoje drage i postene zenice i mamice.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
ti kao da pises u kontekstu da ce ona ostati sa njim..a ne znamo to...dalje....ne znam kome moze nesto dobro da donese tapkanje u mestu, i non stop pitanja vara li me ili ne, tek je to paranoja.
Zbog toga i kazem da je mozda i najbolje pitati i ici dalje jer ne vidim perspektivu u vezi u kojoj su partneri koji nemaju poverenja jedno u drugo. Malo je nezgodno odrzati vezu bez istog
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 11:09:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.