Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 11:48:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: SAnjina i moja pesma  (Pročitano 1004 puta)
08. Feb 2004, 19:35:02
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zvanicni duh Bureka

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4413
Zastava
mob
BlackBerry Perl
Elton John - I Want Love

I want love, but it's impossible
A man like me, so irresponsible
A man like me is dead in places
Other men feel liberated
I want love just
a differnet kind

I can't love, shot full of holes
Don't feel nothing, I just feel cold
Don't feel nothing, just old scars
Toughening up around my heart

But I want love, just a different kind
I want love, won't break me down
Won't brick me up, won't fence me in
I want a love, that don't mean a thing
That's the love I want, I want love

I want love on my own terms
After everything I've ever learned
Me, I carry too much baggage
Oh man I've seen so much traffic

But I want love, just a different kind

So bring it on, I've been bruised
Don't give me love that's clean and smooth
I'm ready for the rougher stuff
No sweet romance, I've had enough

A man like me is dead in places
Other men feel liberated
I want love just
just a different kind

SAnja, samo za tebe! Iako znam da ne mozes vise da dolazis ovde i neces moci da vidis ovu pesmu, hocu ostali da vide sta osecam...
IP sačuvana
social share
Official Ghost of Burek Forum! :[64]:
Oni su sistem instrukcija, dogma, korupcija,
teror institucija, represija ubija!
Mafija - murija, drzava - hajducija,
kadija - sudija, a mi smo revolucija!
To nije nasa Srbija!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
1. Zasto ne moze vise da dolazi ovde? Vidim da je postavila temu pre neki dan, pa se pitam zasto ne moze da dolazi?

2. Ljubav je predivna stvar i treba je cuvati za privatne i intimne trenutke. Barem ja tako mislim.
IP sačuvana
social share
Nije bitno sta imas, bitno je koliko dajes.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zvanicni duh Bureka

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4413
Zastava
mob
BlackBerry Perl
1. Ne znam, pitaj Nenada. Nije bas pre neki dan, ima malo vise.

2. Slazem se, ali zar ne mogu jednu pesmu da posvetim?
IP sačuvana
social share
To nije nasa Srbija!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Zasto ne moze da dolazi... moze, niko joj ne brani, ima drugi user ... ali sa onog usera... ima debeo razlog zasto nece dolaziti.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zvanicni duh Bureka

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4413
Zastava
mob
BlackBerry Perl
To da li je postojao razlog ili ne, to ste vi tako odlucili, vas forum.
A da se nece vracati, nece, pogotovu ne pod drugim userom. Sto bi se spustala?
IP sačuvana
social share
To nije nasa Srbija!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
O tome cemo privatno.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
Ne ulazim u to da li ce dolaziti ili nece. Ne znam sta ti to znaci da smo mi (Forum) tako odlucili. Ja nisam nista odlucivao o tome, niti me je iko o tome ista pitao. Niti vidim zasto bih ja odlucivao ko da dodje na ovaj Forum a ko ne. Ni mene niko nije terao ni da dodjem (osim molbe koja mi je upucena bila da se aktiviram ako je moguce), niti da odem mada sam odlazio dva puta samoinicijativno. Dakle, na kraju krajeva uvek se sve svodi na licnu odluku.

Nenada da pitam ne bih zato sto nema potrebe. Nenad mi je kum i ni za zivu glavu ne bih da bilo kakve spoljne okolnosti pokvare moje porodicne odnose koji su mi najveca svetinja. Ali, znajuci Nenada, ni u ludom snu necu poverovati da je on nesto lose uradio da Anja ne bi dolazila. Zbog bliskih porodicnih odnosa sa njim znam veoma dobro koliko je cenio, voleo i pomagao Anji uvek. Dakle, mesati njega u ovo je bespredmetno.

Sto se tice pesme, naravno da mozes da joj posvetis pesmu i to ne jednu nego hiljadu i jednu. I mozes da joj posvetis sve, od hiljadu i jedne noci do hiljadu i jedne pesme. Ali, prijatelju, ukljuci mudrost u sve to. Anja u ovim nasim krugovima ima svoju istoriju, veoma vaznu istoriju koju je odigrala u zivotima svih nas. Stoga, pomisli da zbog toga su neki od nas prilicno osetljivi ako bi se naturalo i potenciralo stalno nesto sto ipak pripada samo njoj, pa i tvoje pesme. Da si posvetio pesmu bez spominjanja njenog imena, sve bi bilo ok - jos jedna divna ljubavna pesma. Ali ovako kada vec po X puta potenciras njeno ime, nekima od nas ne moze a da ne bude veoma tesko pri srcu. Dakle, nije stvar u tome sta mozes ili ne mozes da uradis na ovom Forumu (po mom misljenju na njemu vlada ponekada i prevelika sloboda). Stvar je u tome da treba u tome sto mozes biti taktican, odmeren, mudar i senzibilan (osecajan) prema osecanjima drugih i prema bitnoj istoriji i delu koju je tvoja dragana ostavila u nasledje ovom Forumu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zvanicni duh Bureka

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4413
Zastava
mob
BlackBerry Perl
Citat: cbbj
Ne znam sta ti to znaci da smo mi (Forum) tako odlucili.

Izvini, moja tipicna greska. Rekao sam "vaš" forum. Ok? Mislio sam na vlasnike, ne na Buregdzije. Ok?

Sto se tice posvete. Imas pravo. Zanesen sam Smiley
Znam za tebe da si super lik, i cesto citam tvoje postove. Nisam imao nameru da te necim uvredim.
Izvini.
IP sačuvana
social share
To nije nasa Srbija!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
Dobro, sto se tice vlasnika neka su zivi i zdravi. Oni su vlada i administracija ovog Foruma i ja sam kada sam dosao na Forum obecao lojalnost njima i postovanje njihovih odluka. To, naravno, ne znaci da su oni uvek u svemu u pravu ili da su savrseni i da je svaka njihova odluka naj naj, ali cija je? Prema tome, njihove odluke se moraju postovati da bi sve ovo moglo da funkcionise.

Sto se tice tvoje zanesenosti, meni je veoma drago da ti volis i da si zanesen i da ces dati sebe i sve od sebe za svoju i njenu srecu. Ja vam licno od srca zelim takvu srecu i mnogo najsrecnijih mogucih trenutaka u zivotu. Nisam bio uvredjen koliko sam bio pomalo zacnut nastupom i pomalo povredjen istupom zato sto znam i bio sam svedok nekih trenutaka intimnosti (u maju 2003. godine na primer) i znam i svestan sam (nadam se) osecanja i razmisljanja mnogih od nas aktivnih ovde. Stoga, uzivaj u svojoj sreci i svojoj ljubavi, ali mudro i sa osecajnoscu. Moras da pustis sada da se malo slegnu neke uspomene, posle ce mozda doci vreme da sve bude malo drukcije. Za sve postoji i mesto i vreme, znam da to obicno niko od nas ne oseca kada je zanesen...

A to da sam ja super lik, nisam. Ja sam jedan beznacajan covek prilicno nesretne sudbine u mnogo cemu, ali necemo da opterecujemo time nikoga. Ti uzivaj u svojoj ljubavi i sreci, a sa nama nastavi da mudro delis takva osecanja. I hvala sto si rekao rec "izvini". To je prvi put u zivotu da sem ja tu rec cuo na ovom Forumu. I da su takvi odnosi vladali medju nama u proslosti, vecina nasih Forumskih problema nikada se ne bi pojavila.  Smile  Smile Hvala ti na lepim recima. Zivot tece dalje, poput ove reke Begeja ispod mene.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 11:48:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.