Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 14:18:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 64 65 67 68 ... 75
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Valencia CF  (Pročitano 92408 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6260 Slide
Mihel Anhel Moja u Valensiji

Španski fudbalski prvoligaš Valensija potpisao je četvorogodišnji ugovor sa dosadašnjim golmanom Majorke Mihelom Anhelom Mojom.

Prema navodima španskih medija, Moja je već prošao lekarske preglede, a u četvrtak će biti i zvanično predstavljen kao novo pojačanje kluba sa ’Mestaje’. Vrednost transfera Moje iznosi pet miliona evra, uz predviđen bonus od dodatnih milion evra, ukoliko u Valensiji procene da je Moja ispunio sva očekivanja.

Proteklih sezona 25-godišnji Moja često je imao problema sa povredama, pa je vrlo malo vremena provodio na terenu. Golman će u novom klubu imati konkurenciju u Renanu i Sezaru, koji je nedavno produžio ugovor sa Valensijom na još godinu dana.

Moja je karijeru počeo u Majorki, za koju je u proteklih pet godina branio 99 puta.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1214
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia 3200
Brate... Dokle vise ti golmani Smile Moja je dobar, taman da zameni Renana kad zatreba Wink
IP sačuvana
social share
Love is love
Two wrongs won't make it right
So let's make love in the dark
Till we break daylight!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
Samsung S4

Žigić: "Želim da se dokažem"

Napadač Valensije Nikola Žigić kaže da je odbio sve ponude pošto želi da ostane u Valensiji i dokaže da se klub nije prevario kada ga je dovela pre dve godine.

"Odbio sam sve ponude, jer želim da i sledeće sezone igram za Valensiju", rekao je Žigić za španski dnevnik "Provinsijas", a preneo Skaj Sport. Mediji su spekulisali da bi 28-godišnji Žigić u letnjem prelaznom roku Valensiju mogao da zameni engleskom Premijer ligom, preciznije Blekburnom ili Aston Vilom.

Spekulacije su "podgrejane" činjenicom da je 2,02 metara visoki napadač prolećni deo prošle sezone proveo na pozajmici u Rasingu, pošto stručni štab valensije nije računao na Žigića.

"Vrlo sam srećan što sam se vratio u Valensiju i spreman sam da treneru Unaju Emeriju pokažem da zaslužujem mesto u timu. To mi je trenutno najveći izazov", naveo je Žigić i pomenuo da je imao brojne ponude drugih klubova.

"Moj menažer je dobio mnogo predloga i iz Španije i iz Evrope, ali moja odluka je jasna. Da ostanem u Valensiji. Nisam lično o tome razgovarao sa trenerom, ali uprava kluba zna moje namere i zna da se neću predomisliti", istakao je Žigić.

izvor: www.b92.net/sport

E moj Zigicu ti izgleda nikada neces nauciti...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Dokazao se  Smile

Dva gola Nikole Žigića! (VIDEO)

Srpski reprezentativac, Nikola Žigić, bio je dvostruki strelac za Valensiju u prijateljskoj utakmici protiv nemačkog Verdera!

Meč je završen rezultatom 2:2, (penalima 4:2 za Špance), a Žigić, koji je ušao u drugom poluvremenu, je golove postigao u 61. i 76. minutu i na taj način sprečio poraz svog tima, obzirom da je prošlogodišnji finalista UEFA kupa vodio 2:0 golovima Almeide i Ozila u prvom poluvremenu.

Izvor: Sportal
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Samsung Wave II
Dokazao se  Smile

Dva gola Nikole Žigića! (VIDEO)

Srpski reprezentativac, Nikola Žigić, bio je dvostruki strelac za Valensiju u prijateljskoj utakmici protiv nemačkog Verdera!

Meč je završen rezultatom 2:2, (penalima 4:2 za Špance), a Žigić, koji je ušao u drugom poluvremenu, je golove postigao u 61. i 76. minutu i na taj način sprečio poraz svog tima, obzirom da je prošlogodišnji finalista UEFA kupa vodio 2:0 golovima Almeide i Ozila u prvom poluvremenu.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Samsung Wave II
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Bilo bi lepo kad bi ostao(ako to vec sam zeli),mada nesto mislim da ga ova usrana Valensija namerno gura u vatru sad na prijateljskim utakmicama kako bi ga sto skuplje prodala..pa setimo se samo one prve sezone kako saigraci jednostavno ne zele da igraju sa njim a to su i sad maltene isti ljudi..
Dodji ti brate opet u Santander na pozajmicu ,vrata su ti sirom otvorena  Smile
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Samsung Wave II
Žigić napušta "Mestalju"

Reprezentativac Srbije, Nikola Žigić, nalazi se na izlaznim vratima Valensije, piše španski "As". Klub sa "Mestalje" razmatra ponude za bivšeg igrača Crvene zvezde, a među favoritima za angažovanje Žigića je ruski Zenit koji je izrazio veliku želju da ga vidi u svojim redovima.

Žigić nije uspeo da se izbori za mesto u Valensiji otkako je 2007. godine stigao iz Rasinga iz Santandera. Odigrao je samo 15 utakmica za "slepe miševe" i postigao samo jedan pogodak. Proteklu polusezonu proveo je na pozajmici u Santanderu, igrao je fanstastično i na 19 mečeva se čak 13 puta upisao u strelce. Međutim, ni to nije zadovoljilo čelnike Valensije.

Klub sa "Mestalje" je već pronašao zamenu za Žigića. Reč je o napadaču Betisa Serhiju Garsiji.

« Poslednja izmena: 29. Avg 2009, 13:40:31 od Tranda90 »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6260 Slide
Za Davida Vilju 45 miliona? Malo je...

Predsednik španskog fudbalskog prvoligaša Valensije Manuel Ljorente priznao je da je klub na čijem se čelu nalazi odbio obeštećenje od 45 miliona evra, koje su mu ponudili konkurentski timovi Barsleona i Real Madrid za napadača Davida VIlju.

Ljorente je otkrio da mu je predsednik Real Madrida Florentino Perez ponudio 45 miliona evra za Vilju (28), a da je on uz tu sumu tražio da mu "kraljevski" klub ustupi i Alvara Negreda i Estebana Granera.

"Perez je odbio moj zahtev i tu smo završili pregovore. Istu sumu za Vilju je nudila je i Barselona, a pritisak medija i javnosti je bio ogroman. Uprkos svemu odlučio sam da Vilju zadržim u klubu i mislim da nisam pogrešio", naglasio je Ljorente.

On je naveo da je ta odluka izazvala različite reakcije, da su ga mnogi kritikovali, kao i da je dobio podršku sa različitih strana.

"Već sledećeg dana jedan kineski novinar mi je čestitao na hrabrosti, a zatim sam dobio pismo podrške od nekoliko navijača Valjadolida. Istina je da je Vilja impresivan fudbaler, znamo koliko je bitan za naš tim i nismo bez razloga odbili toliki novac", zaključio je predsednik Valensije.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
Žigić dobija konkurenciju - Dominges pred vratima Valensije

Alehandro Dominges, sjajni argentinski napadač iz redova Rubina iz Kazanja mogao bi više nego uspešnu 2009. da kruniše prelaskom u jedan od najatraktivnijih klubova španske lige.
Dominges je nedavno proglašen za igrača sezone u Ruskoj Premjer ligi, u kojoj je Rubin, možda i najviše zahvaljujući njemu, odbranio titulu. Njegove igre prošle su dosta zapaženo i u Ligi šampiona.

Fudbaler čijih se usluga Zenit vrlo lako odrekao početkom ove kalendarske godine otkrio je da je vrlo blizu prelaska u klub sa “Mestalje” u januarskom prelaznom roku i da je, navodno, zbog toga, odbio ponude Juventusa i Rome.

“Blizu sam dogovora sa Valensijom. Želim da igram fudbal u Španiji i sanjam o tome da mi Vilja i Silva budu saigrači”, priznaje Dominges.

On je još i dodao da mu je Rubin ponudio novi ugovor, jer važeći ističe na kraju ovog meseca i na taj način žele da ga nagrade za sjajne partije.

“Tačno je da su mi ponudili produženje ugovora na još jednu sezonu i to je sjajan gest. Ljudi iz kluba su oduvek sjajni prema meni”, rekao je Dominges, ali je malo verovatno da će ostati u Rusiji, posebno zbog toga što je Rubin eliminisan iz Lige šampiona.

Dominges ima 28 godina i u karijeri je do sada nastupao za Kilmes, River, Rubin, Zenit i ponovo Rubin. Da li njegov prelazak u Valensiju znači da Nikola Žigić napušta “slepe miševe” ili će igrati zajedno sa Argentincem, ostaje nam da vidimo u narednom periodu.

http://www.sportske.net
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 64 65 67 68 ... 75
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 14:18:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.