Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 04:24:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uzvraćanje osmehom na zavodljiv pogled  (Pročitano 4362 puta)
24. Jul 2006, 12:09:17
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Uzvraćanje osmehom na zavodljiv pogled

Neko mesto za izlazak. On nju - njemu nepoznatu, ali fizički privlačnu osobu - posmatra neko vreme, dopada mu se, pa nastavlja da je posmatra, trudeći se da deluje zavodljivo, ili čežnjivo, ili da joj jednostavno pogledom stavi do znanja da je zainteresovan za nju. Ona u nekom trenutku primeti da je on posmatra i osmehne mu se, možda slučajno, možda iz učtivosti, možda jer joj deluje simpatično. Šta se tada dešava? Šta on zaključuje iz njenog osmeha?

Na Univerzitetu u Prinstonu rađena je jedna studija čiji je cilj bio da utvrdi odgovor na postavljeno pitanje. Odgovor do koga se došlo je sledeći: u opisanoj situaciji najveći broj muškaraca pretpostaviće ne samo da su simpatični ženi koja im je osmehom uzvratila na pogled već i da je ta žena seksualno zainteresovana za njih (ne nužno zainteresovana da smesta otrči s njima u krevet, ali definitivno joj on izgleda dovoljno atraktivno kao potencijalni seksualni partner).

Ispalo je da nakon ženinog osmeha muškarcima uglavnom ne padne na pamet da se ona možda osmehnula slučajno, ili da se osmehnula iz učtivosti, ili, možda, da ga smatra za simpatičnog muškarca, ali da njeno razmišljanje ne ide ni korak dalje od: "Vidi, baš je sladak, o čemu sam ono razmišljala? A, da, treba da nabavim novu četku za ribanje toaleta, ona stara više ničemu ne služi".

S druge strane, kada žena uputi muškarcu zavodnički pogled i on joj uzvrati osmehom, većini žena neće pasti njegova seksualna zainteresovanost na pamet. Upustiće se u analizu tog osmeha - da li je to bio slučajan osmeh, osmeh nekome ko sedi iza nje, ljubazan osmeh koji ne znači ama baš ništa, "ona me gleda i misli da ne izgledam loše, to je baš lepo" osmeh, ili "zainteresovan sam" osmeh? Naravno, ovo ne znači da i žena ne može da pogreši u proceni koliko je neko zainteresovan za nju, ali zbog ovog ženskog opreza, procentualno uzev, žene znatno ređe naprave grešku kada pomisle da je neko zainteresovan za njih.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Citat
... ni korak dalje od: "Vidi, baš je sladak, o čemu sam ono razmišljala? A, da, treba da nabavim novu četku za ribanje toaleta, ona stara više ničemu ne služi".

Pa da, shta bi drugo zhena pomislila , jel tako ? ... Ako se ne odnosi na kucni posao ribanja klozeta ... Mi samo o tome razmisljamo ...

Idem da ribam klozet  Smile     

Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Za pobede,za miran san,za titule,za Partizan !

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4579
Zastava Vrnjacka Banja
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Qtek HP h6300
 Smile Smile
IP sačuvana
social share

Sta je pesnik hteo da kaze ?

e ovi svi sto ljude treniraju fudbal,kosarku,ragbi i tako dalje bar neki sport recimo fudbal da trenira ronaldinjo mi bi isto bili kao drugi timovi al bi  bili malo losiji od drugix

muskarac je sam po sebi erogena zona   Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 28
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Zasto zene sve komplikuju, analiziraju? Vise volim muski nacin razmisljanja! 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Poznata licnost

Nef Imperatoriqus Extraordinare

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 4943
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Pa da, shta bi drugo zhena pomislila , jel tako ? ... Ako se ne odnosi na kucni posao ribanja klozeta ... Mi samo o tome razmisljamo ...

Idem da ribam klozet Smile

Smile Smile Smile

pa pazi, nije da nije... evo na primer ja... uzorna zena domacica 

Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia the best
moram se manje smejati  Smile
cesto se desava da mi je taj ''zavodljiv pogled'' smesan...e tad umirem od smeha...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Heir of Isildur

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 228
Zastava Corpsville
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Motorola E398
@machakz: cool slichica

Ja uvek mislim da im je taj pogled smesan( iako se retko osmehnu )...   Smile
IP sačuvana
social share
"The wise speak only of what they know."
J.R.R.Tolkien
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Uf...Pa,u tome je fora...Ja najcesce zaboravim da se nasmesim,iako mi je mozda i simpa...
Moracu malo da izvezbam smajli  Smile
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Ma daaaaaaa, kad te gleda pola sata non stop, bas misli na ves masinu....ali u drugom smislu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 04:24:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.