Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 17:56:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Уживате ли у сексу?  (Pročitano 12640 puta)
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia E72
Jel me to zezaš jer mi je tastatura na Brajovoj azbuci?
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 718
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K 800i
Pa onda bih ja imao kosu ko Širli Templ!

Meni se, evo kičma suši!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
A bogami i oslepeces greshniche  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Joco ako zelis da imas i sex i ljubav, ali ne zajedno, vec kako ti kazes odvojeno, to znaci da zelis ljubav bez seksa (okej to mozhda i mogu da razumem), ali ne mogu da razumem tebe i sex bez ljubavi ... dakle ipak samo praznjenje, a samo praznjenje je po tebi zadovoljenje potrebe, a zadovoljenje potrebe nije chak ni strast (jer je i strast vrsta emocije), dok je zadovoljenje potrebe animalni instinkt. Dakle ti pristajesh na animalni momenat sa jedne i ljubav sa druge strane. I sve prema jednoj istoj osobi (jer pretpostavljam da kao beskrajni duhovni postovalac nisi Bog zna kako promiskuitetno opredeljen), dakle tebi ta osoba sluzhi da je volish i poshtujesh, a sa druge strane ona ti dodje ko dzuboks kada ti nagrne zhelja da ispraznish moshnice (izvin'te na izrazu,al' u nedostatku bolje konstrukcije) ... e sad sve to lepo sastavi u celinu i dobicesh svoj psiholoshki profil u odnosu na temu "paralela : ljubav/sex " ...   Smile
Ono sto mene najvise intrigira kod tvojih brilijantnih recenica je (opet cu se vratiti na temu razdvajanja sexa i ljubavi) to shto ako si ti recimo vernik i duhovni gigant, pretpostavljam da zastupash stanovishte da je svrha polnog odnosa produzetak vrste. Ako je istina to shto sam sada napisala, tada zakljucujemo da, po tebi, deca nastaju kao produkt fizickog praznjenja dve jedinke, dakle tvoje dete bi bilo rezultat tvoje zelje da se ispraznish, dakle svi smo mi nastalii iz strasti, a ne iz ljubavi kao shto je to vecinom sluchaj ... dakle ovaj svet po tebi postoji i zhiv je jer su ljudi morali da zadovolje svoju nezadrzivu potrebu da nekom uvale (ili prime) polni organ. To je stanovishte koje veoma zabrinjava ... osim ako neces reci "da, sem u slucaju kada se pravi dete, tada mora da je iz ljubavi, bla bla... sto opet zabrinjava, jer chovek nije mashina pa da tako po potrebi izkljucuje i ukljucuje ljubav u zavisnosti od toga kako mu je i koliko potrebna u momentu.

Elem, da ti odgovorim na pitanje , uzivam u seksu. U sexu iz ljubavi, tj u vodjenju ljubavi. To je ono shto sex chini potpunim.Dodir tela dvoje ljudi koji se vole. To je hemija, prevazilazi povrshnosti fizike u odnosu, to je kompatibilnost i izostravanje cula, uzivanje u samom osecaju, najmanje u samoj penetraciji. Ti to neces dokuchiti sve do momenta dok ne budesh legao sa zhenom koju volish. Gledaj samo da u ovom zivotu i ovoj inkarnaciji to dozivis, pa makar i samo jednom. Neces se uprljati, niti ces se manje poshtovati, samo ces mozhda malo dublje udahnuti zhivot. Ta polu-propustljiva membrana koju si postavio izmedju sebe i ostatka sveta , nece ti pomoci da se sakrijesh i prikrijesh samog sebe od samog sebe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
Munka i ti ces da oslepish  Smile Smile Smile

I ja sam mu to isto prichao i ozvalavio radeci isto ali dzaba - on je sex odbacio pre nego sto je naucio kako to bas radi i cemu sluzi. Sad ti dubi na trepavicama - nista ne pomaze. Sex je greh i izvor zla i to je to.

U svakom slucaju svaka cast na objasnjenju - valjda ce ga ceniti vishe ako je iz zenske tastature.  Smile
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k310i
a sa druge strane ona ti dodje ko dzuboks kada ti nagrne zhelja da ispraznish moshnice

Nije tako.Ja tu zelju uopste nemam.A li ne zbog Crkve vec zbog mog licnog stava.Cak i da mi Crkva da je seks normalan i dozvoljen u neogranicenoj kolicini ja ga nebi upraznjavo.Znaci ne kazem ja to zato sto Crkva to kaze vec zato sto ja to tako osecam.

Ako je istina to shto sam sada napisala, tada zakljucujemo da, po tebi, deca nastaju kao produkt fizickog praznjenja dve jedinke, dakle tvoje dete bi bilo rezultat tvoje zelje da se ispraznish, dakle svi smo mi nastalii iz strasti, a ne iz ljubavi kao shto je to vecinom sluchaj ... dakle ovaj svet po tebi postoji i zhiv je jer su ljudi morali da zadovolje svoju nezadrzivu potrebu da nekom uvale (ili prime) polni organ. To je stanovishte koje veoma zabrinjava ...

Vicina veza ali i brakova se zasniva na strasti a ne ljubavi.Da stojim iza toga da vecina brakova nema ljubavi,zato se i razvode.Stoga se moze zakljuciti da i ta deca nisu iz ljubavi.Kao sto se moze primetiti u temi abortus ili o ostavljenoj deci.Seks treba biti samo iz ljubavi i zbog produzetka vrste.Znaci ovako dvoje koji se vole zele dete i onda dodje do odnosa.

Ti to neces dokuchiti sve do momenta dok ne budesh legao sa zhenom koju volish.

Ili koja me voli.Mora biti uzajamna ljubav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Ne zelim da izigravam psihologa i da analiziram Jocu, al eto da kazem da ja mislim da taj njegov odbojan stav prema sexu i toboznji nedostatak te zelje u stvari vid samoodbrane, jer on ima duboki osecaj nize vrednosti i smatra da nikad ne moze ni imati sex, i da niko ne zeli da ga ima sa njim. Zbog toga ubedio je sebe kako sex u stvari njemu ni ne treba.

St se tice pitanja... pa prirodno je da u njemu uzivam...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Само ти...У моме срцу си...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 15336
Zastava Srbija
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia 6303
Mozda nemas neki nagon ka zenskoj populaciji  Smile
Mozda si kastriran,proveri Smile

Dobro Joco priznajem,zasluzio si da ti platimo kurvu!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k310i
Zbog toga ubedio je sebe kako sex u stvari njemu ni ne treba.

Nista smesnije nisam cuo do sada.Cuo sam svasta ali ovo jos nisam.A sta ako je obrnuto.Znam da sve ovo vama deluje ludo i nejasno ali nisam ja jedini koji ovako misli i razmislja.Ima nas vise.Imam ja koliko hoces takvi ali ja nisam vi da legnem sa svakim ko mi se ponudi.Ili koja ima lepe oci,noge, i sl.

Dobro Joco priznajem,zasluzio si da ti platimo kurvu! 
Bas mi ona treba.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
u redu je Joco.......

bice sve ok

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 17:56:39
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.