Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Seksualno iskoristio i prevario 49 žena!  (Pročitano 1096 puta)
27. Maj 2006, 12:25:05
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Apple 15
RAZVRATNI

Živorad J. (58) iz Svilajnca seksualno iskoristio i prevario 49 žena! Žrtve psihički i fizički maltretirao

Nije mi dao da odem, pretio mi je ubistvom! Vodio me je na groblje da mi pokaže gde će me sahraniti - kaže žrtva

BEOGRAD - Živorad J.(58) iz Svilajnca seksualno je iskoristio i prevario 49 žena! Živorad je žrtvama najpre obećavao brak i lagodan život, a onda ih psihički i fizički maltretirao. O svojim "aktivnostima" on je čak vodio pismene beleške! Poslednja žrtva pobegla je iz njegove kuće i ponela spisak sa imenima žena koje je ovaj razvratnik iskorišćavao na različite načine. 
N. M. (42), koja ne želi da joj se pominje ime, za Press govori o svom iskustvu sa Živoradom, od koga je jedva izvukla živu glavu!
- Žrtvama prvo priča o lagodnom životu, obećava im brak, a onda ih odvlači u krevet. Posle neviđene psihičke i fizičke torture, žene tera od sebe, ali im ne dozvoljava da same odu! Isto se i meni dogodilo. Kada sam shvatila šta radi i kada sam htela da ga napustim, izvadio je pištolj i rekao mi da će me ubiti ako se ne udam za njega. Čak me je vodio i na groblje i pokazivao mi mesto koje će biti moje, ako ga slučajno prevarim. I njegova majka, koja je takođe naoružana, pretila mi je - kaže naša sagovornica.
Kada je uspela da se izvuče iz njegove kuće, ona je sa sobom ponela spisak, na kome se nalaze sve žene koje je iskoristio ili planirao da iskoristi.
- Na tom spisku je tačno 49 žena, iz Smedereva, Loznice, Čačka, Valjeva, Kruševca, Beograda, Novog Sada, Svilajnca, Boljevca, Bijeljine... Pored imena svake žene je broj njenih godina, broj telefona, a pored nekih imena je i znak plus. Taj spisak sam odnela i u policiju, gde sam ispričala sve što taj čovek radi - kaže sagovornica Pressa.
Ona kaže da je kontakt sa Živoradom ostvarila nakon njegovog telefonskog poziva.
- Rekao mi je da je od prijatelja saznao moj broj telefona i predložio da se upoznamo. Ispričao mi je da radi u Francuskoj, ali da je na bolovanju i da mu svakog meseca šalju pare. Dva puta sam bila kod njega u kući i nije mi puno trebalo da shvatim da nije normalan čovek. Kada sam telefonom pozvala neke od žena sa spiska, shvatila sam da su mnoge od njih prošle i kroz veće muke. Neke su i po nekoliko meseci bile kod njega u kući, za koje vreme ih je terao da mu vode imanje i čiste kuću. Žene bi odlazile kad bi shvatile da od obećanog braka neće biti ništa - kaže prevarena N.M. i dodaje:
 - Zbog svega što mi se dogodilo osećam se poniženom i više mi nije do života. Psihički sam slomljena! Jedino što mi je važno jeste da više niko ne bude prevaren i obmanut kao što sam ja i zato želim da svi znaju ko je Živorad i čime se bavi. Nadam se i da će policija pokrenuti istragu i da neće proći nekažnjeno - rekla je naša sagovornica koja je pomoć potražila i u Sigurnoj ženskoj kući.
(A. Đ.) 

Živorad: Ja sam bre, pošten čovek!

Press je telefonom pozvao Živorada kako bi i čuo i njegovu stranu priče.
-  Znam ja vas! Znam ja te beogradske klošarske fore! Svi ste vi kurve, lopovi i bitange - rekao nam je Živorad čim smo mu rekli razlog zbog kojeg ga zovemo. A onda se na trenutak smirio, da bi na kraju ponovo postao histeričan.
- Odakle vama taj spisak? Odakle vama te informacije? Recite toj vašoj prijateljici da me zaboravi, da ne bih ja došao da je tražim. Ja sam bre, pošten čovek! Nemojte više da zovete! - rekao je Živorad pre nego što je prekinuo vezu.

Prijava stigla u policiju

U policiji nam je potvrđeno da je naša sagovornica prijavila Živorada J. i da je u svojoj izjavi do detalja opisala šta joj se dogodilo.
- Tačno je da je taj slučaj prijavljen. Prijava je stigla u OUP Čukarica, ali je prosleđena u SUP Požarevac, jer po mesnoj nadležnosti njima pripada. O postojanju elemenata krivičnog dela za sada ne možemo da govorimo, jer je još rano, ali ispitaćemo ceo slučaj i utvrditi eventualnu krivicu - rečeno nam je u Birou za medije MUP-a Srbije.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
kakav idiot,njega treba staviti na lomaci
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.124 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.