Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Za koga smatrate da ce vas najmanje zeznuti na ovim izborima?
SNS
3.6%  (5)
SPS
4.3%  (6)
DS
2.9%  (4)
SRS
19.3%  (27)
DSS, Dveri i "patriote"
15%  (21)
LDP
1.4%  (2)
DS-pokajnici
0.7%  (1)
Radulovic i DS\SPS\SNS pokajnici
20.7%  (29)
Ostale levicarske partije
0.7%  (1)
Ostale desnicarske partije
2.1%  (3)
Partije nacionalnih manjina
1.4%  (2)
Necu glasati
7.1%  (10)
Ne znam
3.6%  (5)
Bez obzira za koga glasam, bice isto
9.3%  (13)
Deadpool
7.9%  (11)
Ukupno glasova: 107
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 478
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Уз покрајинске и локалне иду и ванредни парламентарни  (Pročitano 381396 puta)
17. Jan 2016, 11:49:16
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
Browser
Mozilla Firefox 43.0
Vučić odlučio da Srbija ide na vanredne izbore

Premijer Srbije Aleksandar Vučić saopštio je na sednici Glavnog odbora Srpske napredne stranke da je odlučio da Srbija ide na vanredne parlamentarne izbore.

Vučić je rekao da je odlučio da vanredni parlamentarni izbori budu održani, jer je Vladi potrebna puna stabilnost i pun četvorogodišnji mandat, nakon kojeg "više neće biti povratka" na staro.

U obraćanju članovima Glavnog odbora SNS-a, Vučić je rekao da je potreban pun mandat da se donesu teške odluke i da se država, kroz temeljno sprovođenje reformi do 2020. godine nađe pred vratima Evropske unije.

"Zato je moja odluka, a ne poziv, da se danas izjašnjavamo da idemo na izbore. U pobedu za budućnost Srbije", rekao je Vučić.

On je rekao da je Srbija od kako je SNS preuzela vlast u stanju latentnog društvenog sukoba, i nailazi na ogroman otpor upravo stoga što je, kako ja naveo, nastojala da razbije blok koji su činili tajknuni, političari i kriminalci, kojima nije bilo u interesu da Srbija napreduje i da se bilo šta menja.

Vučić je ocenio da je Srbija danas stabilna i politički i ekonomski, i da je uspela da izađe iz recesije.

Lider naprednjaka je predložio i odlaganje Skupštine SNS-a za 21. maj, posle održavanja izbora na svim nivoima, kako bi u slučaju izbornog neuspeha, mogao da snosi odgovornost pred strankom.

Извор: Демократски и независни Н1     Н1

Ето...Диктатор је одлучио да ће бити свих врста избора осим председничких. Велика шанса да се огромно незадовољство међу пучанством и поштеном интелигенцијом прелије на гласачка места и да напокон уклонимо овај геноцидно-зликовачки режим.
« Poslednja izmena: 17. Jan 2016, 13:52:55 od Anea »
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.111
Rekao bih glup potez. Ovako ima apsolutnu vlast a posle tih izbora ce biti malo tesnije u skupstini.

Mala bara puno krokodila.

Napred Radulovic  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2880
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.106
Tuzno je sto znam za koga necu glasati, a ne znam za koga cu.
Sad ce opet narod da nasedne na price 20% jeftinija struja, bolje od 2017. godine itd itd...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows
Browser
Chrome 47.0.2526.73
две добре ствари ће изаћи из ових избора,прва смена жутих на покрајини,а друга је улазак деснице у скупштину
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.106
Znaci da je overlord procenio da mu se isplati da izlazi na izbore sada. Tako da, tesko da ce biti nesto od smene.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 42.0
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows
Browser
Chrome 47.0.2526.73
после ових избора,жутима остаће само утеха да нису сви гласали,а снс је оверио себи владу још један мандат
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 43.0
Konačno, napatismo se već dve godine bez izbora... sad kad krene kampanja, pa reklame, pa mitinzi, pa upaljači, pa hemijske... sunce da nam sine usred januara.

Inače, interesantno je da pravi istu grešku koju je napravio Tadić kad je bez potrebe raspisao prevremene izbore... mada sumnjam da će rezultat ovog puta biti isti... mada, šta ja znam, mislio sam i da nema šanse da Toma postane predsednik.

Još samo da nađem nekog kasvetnog za koga ću da glasam... ovi DISovci ne dolaze u obzir, Suljo Ugljanin me razočarao, NOPO će verovatno i ovaj put da zeznu (mada bi bilo lepo da se bar ogrebem za kontrolorsku dnevnicu)... uzmem da glasam za Rizu Haljimija, boli me uvo, samo ako izađe samostalno na izbore.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.6.2526.80
mob
Sony 
Jedina dilema hoće li veliki vođa da uzme 50%  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows
Browser
Chrome 47.0.2526.73
Konačno, napatismo se već dve godine bez izbora... sad kad krene kampanja, pa reklame, pa mitinzi, pa upaljači, pa hemijske... sunce da nam sine usred januara.

Inače, interesantno je da pravi istu grešku koju je napravio Tadić kad je bez potrebe raspisao prevremene izbore... mada sumnjam da će rezultat ovog puta biti isti... mada, šta ja znam, mislio sam i da nema šanse da Toma postane predsednik.

Još samo da nađem nekog kasvetnog za koga ću da glasam... ovi DISovci ne dolaze u obzir, Suljo Ugljanin me razočarao, NOPO će verovatno i ovaj put da zeznu (mada bi bilo lepo da se bar ogrebem za kontrolorsku dnevnicu)... uzmem da glasam za Rizu Haljimija, boli me uvo, samo ako izađe samostalno na izbore.

уђеш код ризе у странку и ето те у градској скупштини као мањина Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 478
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.