Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 05:41:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uvrnuti pozdravi XD  (Pročitano 8832 puta)
01. Jul 2012, 20:12:57
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
Samsung 111111
Gledao sam emisiju pre par dana...znaci ladno bila tema.
Kako se majka i cerka ili sestre..ljube u usta u znak pozdrava ili sta ti ja znam  Smile
(nesto su pricali o onoj pobednici eurosonga..pa je keva poljubila .. nisam upucen)

I setim se ja jednog takvog primera..kad sam bio klinac.

Jel to faking normalnooooooo  Smile

Tema.. neka bude o pozdravima,koliko licno oni smeju da idu XD

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
mob
Nokia 
Ja u Kraljevu,2004.-te u vojsci,na kapiji bio pomocnik DOF-u,dolazi covek oko 50.-ak godina dosao u posetu sinu.Dolazi taj njegov sin i ljubi se sa caletom u usta. Smile Brate,ja se izgubio koji im je to fazon nemam pojma,to sam prvi put video u svom zivotu i bilo je odvratno... Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
Kada sam bio prva godina faksa u Nisu vracam ti se ja kuci sa jednim kolegomiz Nisa i srecemo neke njegove drugare. On se pozdravi sa njima i poljubi ih u obraz prilikom pozdrava  Smile Mislim, ja sam jos is srednje skole imao obicaj da kada se pozdravim sa nekom devojkom poljubim je u obraz ali sa muskima samo se onako bratski zdravim sa "Gde si brate.".  Smile Dodjem ti ja do stana i ispricam to cimeru koji je vec bio neku godina na faksu i on mi kaze "Nista cudno, neke Nislije se tako pozdravljaju".  Smile

Htedoh reci, razlicite kulture, narodi pa i regioni i gradovi imaju razlicite nacine pozdrava poneki put. Usvoje tako i to primenjuju vremenom.
« Poslednja izmena: 01. Jul 2012, 20:37:34 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1473
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.47
Kod mene u osnovnoj je bila ta fora kao odgovor na to sto su devojcice pocele da se ljubakaju u obraz . Neka grupici je to tada smetalo pa su onda i oni poceli da se ljube u obraz kad se pozdravljaju da bi valjda pokazali devojkama kako je to glupo i sta ti ja znam. Bez veze, licno ne volem.

To sa poljubcima u usta izmedju clanova porodice je po meni bas fuj.

Pade mi na pamet ova slika

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
kad smo vec kod cudnih pozdrava mogao bih i ja da ispricam jednu svoju anegdotu
bio sam prva godina srednje i jedan moj drug me je upoznao sa drugaricom iz odeljenja ja sam joj pruzio desnu ruku i predstavio se a ona mi je prisla i uhvatila levom za dupe  Smile
posle smo postali dobri drugari i to nikada nije vise ponovila  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1473
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.47
Trebao si i ti nju, za sta god stignes.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
Bolje da niste postali drugari, nastavila bi da te vata ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
Trebao si i ti nju, za sta god stignes.  Smile
Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
Samsung Galaxy S Advance
Nevezano za to shto sam i sam Nishlija, ali ima dosta primera kod nas shto se tiche tog "bratskog" ljubljenja u obraz i slichno.

Iskren da budem, osim rodjendana i slava (kada je se ono 3 puta "podrazumeva" (ne ironichno, nego ajde - obichaji nalazhu) - sve ostalo na ulici, u klubu, na faxu mi je blago recheno proseravanje i pederisanje...

Da udje neko na sred predavanja i da mu prva reakcija bude da se izljubi sa prvim redom svojih ortaka  Smile
Da se sretnu u gradu i pred devojkama da se izljube dok njima galantno pruzaju ruke (dzentlmenski)
U klubu da se grle i cmachu bez obzira na pesme i slichno (tipa "joj brate, kako si mi lep vecheras")

I to sve sa tim brate/bracale/care/kralju/cmok-cmok...

Ja sa rodjenim bratom pa se rukujem i kad odlazimo negde i kad se vidjamo posle nekog vremena... Smile

A ovo za usta, iskren da budem, vidjao sam samo kada to majke rade sa bebama, ali sam protiv toga jer koliko nekome simptaichno i slatko izgleda, nekako meni ne lezhi za oko...

P.S. A najsmeshnije je kada zenska populacija zeli da isposhtuje te "obichaje" pa se onako nashminkane samo cmachu u vazduh da ne oshtete jedna drugoj shminku...  Smile
« Poslednja izmena: 01. Jul 2012, 23:18:49 od Dzobi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.47
Kod nas su se u osnovnoj reperi pozdravljali poljupcem u obraz. Kao bratska ljubav  Smile

Sta reci, djeca kreteni, samo je dovoljno da neko krene sa necim i da kaze da je to kul.. i svi prate.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 05:41:05
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: pozdravi Uvrnuti

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.