Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 18:11:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Увек оптимиста  (Pročitano 22562 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Sony xperia
Citat
Eto ima ovde nekoliko ljudi koji me već neko vreme raduju.
Dobro je za pocetak. Krenulo se sa mrtve tacke, i ( po meni ) pogresnog uverenja.

Pogledaj sebe. Zar nisi dobra osoba ?? Ja smatram da jesi, a onom prvom izjavom, negiras sebe. Ovom drugom, negiras prvu. I ne samo ti. Mnogi na ovom forumu i u zivotu su dobre osobe. A sto zivljenje, okruzenje, civilizacija kakva jeste, tera ljude da se drugacije ponasaju, .... opet smo sami krivci za to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
Ne znam, ne verujem u dobrotu ljudi, u srećne ishode i svog anđela čuvara. Ne znači da nikad nisam našla dobrog čoveka, ostvarila uspeh ili se izvukla iz nevolje.  Samo mi se čini da je kao na slot mašinama verovatnoća dodatno pomerena na negativnu stranu i da zato treba više truda. A možda je to samo stara dobra i pouzdana entropija.

Ljudi su samo ljudi, ni losi ni dobri. U ljude veruj... u sebe veruj.

A bog cuva one koji se cuvaju sami.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 7658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
Ljudi su samo ljudi, ni losi ni dobri. U ljude veruj... u sebe veruj
ljudi znaju biti stoka...zao mi je na ovakvom izrazu ali...
naravno ima i izuzetaka..
nekima mozes verovati i reci sve a neki bi te zaje*ali za malo vlasti jbga Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Citat
Eto ima ovde nekoliko ljudi koji me već neko vreme raduju.
Dobro je za pocetak. Krenulo se sa mrtve tacke, i ( po meni ) pogresnog uverenja.

Pogledaj sebe. Zar nisi dobra osoba ?? Ja smatram da jesi, a onom prvom izjavom, negiras sebe. Ovom drugom, negiras prvu. I ne samo ti. Mnogi na ovom forumu i u zivotu su dobre osobe. A sto zivljenje, okruzenje, civilizacija kakva jeste, tera ljude da se drugacije ponasaju, .... opet smo sami krivci za to.

Šta sad da ti odgovorim na ovo? Ako se saglasim slagaću, ako se ne saglasim pljujem po sebi.   Smile
Citat
Ne znam, ne verujem u dobrotu ljudi, u srećne ishode i svog anđela čuvara. Ne znači da nikad nisam našla dobrog čoveka, ostvarila uspeh ili se izvukla iz nevolje.  Samo mi se čini da je kao na slot mašinama verovatnoća dodatno pomerena na negativnu stranu i da zato treba više truda. A možda je to samo stara dobra i pouzdana entropija.

Ljudi su samo ljudi, ni losi ni dobri. U ljude veruj... u sebe veruj.

A bog cuva one koji se cuvaju sami.  Smile

A, ne više ne verujem ni u jednog čoveka.
« Poslednja izmena: 25. Maj 2008, 01:09:47 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
Šta sad da ti odgovorim na ovo? Ako se saglasim slagaću, ako se ne saglasim pljujem po sebi.
Pljuni ko Miki Manojlovic u komsiju iznad tebe.  Smile

Citat

Steta. Bar da nisi i sama covek... dobro, barem ti ostaju zivotinje i masine. Smiley
« Poslednja izmena: 25. Maj 2008, 01:14:07 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Pljuni ko Miki Manojlovic u komsiju iznad tebe.  Smile

Može jedan poljubac komšiji ispod.

Jao da, onaj gazda puritanac nije hteo da ima tako skaredan smajli. Ljudi treba da se tuku bejzbol palicama, da se vešaju na krstove, ali nikako da se poljube.

Citat

Steta. Bar da nisi i sama covek... dobro, barem ti ostaju zivotinje i masine. Smiley

Ih koliko sam puta samu sebe izneverila.
« Poslednja izmena: 25. Maj 2008, 01:19:11 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Sony xperia
Citat
Ako se saglasim slagaću, ako se ne saglasim pljujem po sebi.
Odgovor sta su pesimizam i optimizam.

Mislite o tome.   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Kao pesimista osecam se snazno i dobro.
Citat
Ja jos guram dalje.
Ko ti je rekao da si pesimista ?
Citat
Negativna energija isto kao i pozitivna moze biti koriscena kao gorivo.
Mozda i moze...ali ako hoces da zadjes u mrznju, ocajanje, strah i bes, ludilo koje ide gratis uz to i etc.
 ... i eventualno se izopacis u jednog deformisanog coveka ... u ostalim slucajavima ne bih to preporucio.
Citat
Verujem u sebe i svoje mogucnosti. Ne uzdam se u njih ali guram dalje. Svako veruje u sta mu odgovara, i ne treba da se menja.
Pesimist, kazes ? Zanimljivo.
Dosta ljudi mi je govorila da sam bio negativan i da sam pesimista da nemam pozitivan pogled na svet. I to je tacno.
Izopacenje dolazi kod slabih osoba kod onih koji ne mogu da se staraju o sebi i svojoj psihi. Ja sam kakav jesam i potpuno sam ok sa tim, pomirio sam se sa tim odavno. Ja mogu da pricam do sutra ti to nikada neces razumeti. Sta da ti kazem, dok god je dobro nema problema ni na jednoj ni na drugoj strani.
Mislim da ti imas pogresnu sliku pesimiste. Nisu svi pesimisti isti. Ja se ne nadam u neke dobre stvari ali to ne znaci da sam stao, i dalje idem napred. Ni optimista ne moze biti optimistican svaki put. Ili moze  Smile
Verovati u svoje mogucnosti ne znaci da cu reci ja ne mogu to ili ono ako su stvari sitne, ali na primer da kazem da mogu izgraditi kulu do neba onda bih lagao sebe jer to ne bih mogao da uradim.
@sIMCE
Prosto savrseno receno. Bas tako  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
Dosta ljudi mi je govorila da sam bio negativan i da sam pesimista da nemam pozitivan pogled na svet. I to je tacno.
Izopacenje dolazi kod slabih osoba kod onih koji ne mogu da se staraju o sebi i svojoj psihi. Ja sam kakav jesam i potpuno sam ok sa tim, pomirio sam se sa tim odavno. Ja mogu da pricam do sutra ti to nikada neces razumeti. Sta da ti kazem, dok god je dobro nema problema ni na jednoj ni na drugoj strani.
Mislim da ti imas pogresnu sliku pesimiste. Nisu svi pesimisti isti. Ja se ne nadam u neke dobre stvari ali to ne znaci da sam stao, i dalje idem napred. Ni optimista ne moze biti optimistican svaki put. Ili moze  Smile
Verovati u svoje mogucnosti ne znaci da cu reci ja ne mogu to ili ono ako su stvari sitne, ali na primer da kazem da mogu izgraditi kulu do neba onda bih lagao sebe jer to ne bih mogao da uradim.

Djecace sa dugom kosom...polako...cekaj stani pazi vidi evo gledaj...

To sta su ti govorili.. ne bih da komentarisem... tvojoj profesorKi sam jos duzan jedan kazneno popravni dom jer je deci pricala da se nasiljem sve resava.. mislim, ia tu jos primera al' stvarno ne bih... a i nije tema...

Izopacenje djecace sa dugom kosom dolazi kad ogreznes u strah, patnju zatim mrznju, bes.. i nemoj vise od psihickoj jacini, koliko imas godina? 18? 20?
Ljudi koji su pola svog zivota ziveli kao emocionalne konzerve provodeci svoje vreme tako sto likvidiraju druge za pare, prsnu kad ih stavis u gluvu sobu na 5 min. Da nisi jedan od te fele? Ne bih rekao.
Pre ce biti da si ti nama malo nesiguran, pa jos nisi odlucio/spoznao to u vezi pesimizma/optimizma...mada, opet i ako jesi pesimist...to samo dokazuje moju teoriju kako ljudi ogreznu u tu izopacenost, jer ti ipak imas naviku da bijes emo decicu jer te podsecaju na tebe... kao sto homofobi biju gej ljude jer se plase da ih ne zaraze dok normalne boli uvo i sede kod kuce pijuci pivo... optimisticno gledajuci ovogodisnju ligu sampiona...nek prica ko sta oce, Chelsea je trebalo da dobije.. Smiley

Ti zaista mozes da pricas do sutra i ja te zaista necu razumeti (sto opet nije preduslov toga da ja ne mogu braniti svoja misljenja na ovoj temi i pricati o ovome, ego je cudo zaista da stalno provlacis sebe a ne stav u ovoj diskusiji) ... ciji je to probem ja slutim, da je normalna prica do sutra bi sa psihologije preko filozofije dosli do nuklearne fizike...ali eto , kad ne poznajes sebe, sigurno ni drugima ne mozes da objasnis... kod nas u kraju kaze 'ne budi alav jos si balav' ...al eto , ne budi pesimist, ima jos vremena za cak i za tebe...

Moja slika pesimista i optimista je ona tacna po definiciji... ti si taj neodlucan... koji opet promovise pesimizam jer 'mrak' zvuci kul... (mogao bih i da pokusam da objasnim taj poriv, ali nit je tema nit zasluzujes realno)

Sad, sto se tice kula i gradova... treba da napisem sad WTF da bi me razumeo... ja nisam optimist ako pokusam da poletim, ja sam debil i trebalo bi me zatvoriti medju finu kozni garnituru. Toliko o poznavanju optimista sa druge strane.

Optimista je onaj ko veruje u pozitivni krajnji ishod. Toliko prosto. Toliko dobro.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
Chelsea je trebalo da dobije.. Smiley

* znam da je off, ali ne mogu da odolim:

hahahahahahahahahahahahahahaha

Koju si ti utakmicu gledao djecace ?  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 18:11:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.