Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 10:13:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uvek im smeta  (Pročitano 2484 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Sve je stvar dogovora. Smatram da nema potrebe osudjivati musku populaciju za svaku sitnicu. Sve se da resiti na jedan kulturan nacin, bez drame. Ipak, nismo ni mi bas cvecke Smile Ukoliko je vec "nacinio greh" ostavljajuci haos za sobom u kupatilu, uz osmeh ga sa sve krpom vratis u pomenuto... pa i par puta, no frx Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG 4X HD
Citat
Dragi moj, upravo nesrazmera u količini obaveza često je inicijalna kapisla za raspad braka. Ja sam sa mojim mužem uspela da se dogovorim odavno, ali koliko smo muž i ja suza i priča čuli od svojih bliskih prijatelja. Ipak nije stereotip, mada jeste možda pomalo generalizacija, pa se izvinjavam svima koji pod nju ne spadaju. I da, moj savet je, ako se pojavi sumnja na takav problem, zabeležiti vreme kad ko šta radi, pošteno, onda se sve sabere i vidi istina.  Smile
Draga moja  Smile  priche su priche,a chinjenichno stanje je chesto drugachije.Svako ima mane,neko ostavlja charape za sobom ili krsh u kupatilu a neko kosu u slivnilu ili otvorenu pastu za zube.Neko pegla a neko izbacuje djubre ali sushtina je u dogovoru kao shto si lepo rekla.

Shto se rachunanja tiche, jednom  sam sa svojom dragom ushao u tu "matematiku" Nakon shto mi se pozalila koliko je umorna i izdeklamovala shta je tog dana sve radila i ja sam uchinio isto.Kad sam zavrshio,samo je ustala i napravila mi sendvich (nije bash gala vechera ali ja nisam cepidlaka  Smile)  i skuvala kafu.
A fenomenalna relax masaza (kazu da imam zlatne ruke  Smile ) je dovoljna nadoknada za poneke charape koje nisu na svom mestu.
problem moze da nastane kada neko ne ume da ceni ono shto dobija a preuvelichava ono shto daje.

Smile

Citat
Simijon, prihvatam izvinjenje  Smile
...a mislim da ce i batica  Smile
ne nadjoh se uvredjen 

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
ma sve je to... relativno, da izvinete  Smile
evo, ja mu dodjem na odmoru, tj. odmoru u okviru nege deteta, neki bi mozda rekli i 'ne radi nista, cuva dete'  Smile
moj muz naravno radi, posle posla ima postedu i ukljucuje se u kucne aktivnosti koliuko moze i koliko je raspolozen (posto on ide na posao, a ja ne radim, jel'te)
covek kaze da se preko vikenda umori, deleci samnom kucne i bebece obaveze, i jedva ceka ponedeljak da odmori  Smile
dakle, mozda neko donosi pare i iznosi djubre itd, ali zenski deo obaveza cini najcesce ceo tovar prilicno monotonih radnji koje moraju da se urade- imaju one jos jednu nezgodnu osobinu... kada su uradjene, ne primete se da su radjene  Smile
« Poslednja izmena: 30. Jul 2007, 22:31:31 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
machakz svi su isti zato kad beba poraste odmah se vrati na posao. tako cete morati da delite kucne poslove ,posle posla.

mada
  Smile meni to nece nikad uspeti, moj suprug stvarno puno radi i taman kad mislim da ce se njegovo radno vreme smanjiti on zapocinje neki treci projekat  Smile ja sam nekad tako u besu uspela da kazem da to dete i nema oca i kad me nesto pita da odgovrim lose bezobrazno " slusaj ako platis" Smile Smile uspe da me ubedi kako je pri kraju sa svojim projektima cuveno "evo jos to to to i to" . da !to i nije tako lose nadjes mu jos jedan posao, para kolko hoces , vremena za sebe, malo za svadju.....to je bas super
inace sto se nereda tice stvarno nemam problema , jako uredan tip , blago meni rodila ga majka da sam ga trazila  Smile
« Poslednja izmena: 30. Jul 2007, 22:49:38 od Janaa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Dok se zabavljas  nikada ne upoznas sve mane i vrline nekoga. kada pocens da zivis sa njim ot je vec vise od zabavljanja.zajednicki zivot nosi razne zamke i stalno nesto nekome smeta. Medjutim mora se popustiti ili se navici na njegove lose navike i ne pokusvati po svaku cenu da ga/je promenis jer moze biti i gore.
zato strpljenja i tolerancije. Nekada opravdajte i bacenje carape i suknju n apodu ali ne uvek. treba shvatiti kada je ko u kakvom raspolozenju i sve onda dodje na svoje mesto. Inace najlakse je posvadjati se - ali cemi sve to vodi.
Onda bolje i ne biti sa tom osobom ako se stalno svadjate.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
  Nekada opravdajte i bacenje carape i suknju na podu ali ne uvek. treba shvatiti kada je ko u kakvom raspolozenju i sve onda dodje na svoje mesto. 

mudro zboris... tako i jeste najcesce  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Nekada opravdajte i bacenje carape i suknju na podu ali ne uvek. treba shvatiti kada je ko u kakvom raspolozenju i sve onda dodje na svoje mesto.

mudro zboris... tako i jeste najcesce Smile

Bracno iskustvo govori iz mene a ne ja kakav sam bio dok sam bio mladic
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2696
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Netscape 8.1.3
mob
Samsung G600
nesto mi nikada nije bilo jasno:

1) zena kenja muzu za carape i ves
2) ta ista zena bude posle majka koja obrazuje svoje dete
3) to dete posle postaje muskarac
4) taj muskarac ostavlja carape i ves

krivica se nemoze posmatrati kao iskljucivo muska

i zene, ako hocete istinu, preivse ste emotivne, najbolji primer je daska na VC-u. ja je uvek spustam kompletno (mnoge zene za divno cudo ne, govorim o mojim drugaricama), e sad, znam da se mnoge zene bune zato sto je daska podignuta a nece da sagledaju na ovaj nacin:

1) ako je daska podignuta, odgovara muskarcima, neodgovara zenama. resenje za zene: pomeriti polozaj daske
2) ako je daska spustena, odgovara zenama, neodgovara muskarcima. resenje za muskarce: promeniti polozaj daske

znaci cista je glupost da to smeta nego su emotivne i reagovace na sitnice koje im neodgovaraju.

slazem se da prljave stvari netreba ostavljati u sobi (ponekad kriv, ponekad ne po ovom pitanju) ali je bitna krajnja stavka. da li posle te stvari stave u korpu za prljav ves ili ne? ja recimo volim da skinem odecu u sobi, i da, kad je prljava je stavim u korpu za ves, ali da, najverovatnije bih je skinuo u sobi
IP sačuvana
social share
smislicu nesto bolje valjda
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
meni ne smeta podignuta daska  Smile
ali mi smeta da me zapitkuje gde mi je ovo, ono  Smile 
jednom smo kljuceve od kola nasli ispod kreveta  Smile kako su tamo dospeli, samo patuljak zna  Smile
(zakljucili smo da imamo svog kucnog patuljka, koji ponekad dograbi nesto i dooobro sakrije...  Smile )
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Obozavam da zapitkujem "gde mi je ovo, gde mi je ono"  Smile

To je prica slicna onoj o cobanu i vuku....Posto zene uglavnom sklanjaju sve po kuci, i obicno samo one znaju gde sta stoji  Smile , kada se desi da stvarno nesto i nisu sklonile, niko im ne veruje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 10:13:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.