Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 20:23:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uvek im smeta  (Pročitano 2477 puta)
29. Jul 2007, 12:05:00
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Apple iPhone 6s
Uvek im smeta

Stvari se ne menjaju kada su pojedine situacije u pitanju, a život udvoje je jedna od njih. Dok traje zabavljanje, sve ide manje-više glatko; ili vi prespavate kod nje ili ona kod vas. A kad počne zajednički život, sve se samo od sebe komplikuje. Pri tom su naše zamerke ništavne u odnosu na ono što dame nama mogu da zamere.

Ostavljanje čarapa svuda po kući, nevraćanje stvari u ormar, ostavljanje prljave kuhinje posle kuvanja, poplava u kupatilu, večeri koje provodite pored kompjutera, pogrešan izbor košulje za neku posebnu priliku u kojoj ona želi da izgledate kao maneken s piste, čak i ako oboje znate da to nije vaš slučaj... Sve to pripadnice lepšeg pola jednostavno izbacuje iz koloseka. Ukoliko želite da ostanete u stanu s njom, jasno vam je da se neke od tih stvari jednostavno moraju, ako ne promeniti, onda bar prilagoditi vašoj lepšoj polovini.

Za početak, kad dođete kući i odete na tuširanje, garderobu skinite u kupatilu. Nakon tuširanja, iznesite samo čistu odeću, a prljavu odmah ubacite u korpu za veš. Što se tiče poplave u kupatilu, trudite se da zatvorite kabinu ili da navučete zavesu za tuširanje kako ne biste prskali na sve strane. Ukoliko ipak uspete da napravite baru, nemojte od nje očekivati da popravi stvar. Uzmite krpu u ruke i bacite se na posao. Što se tiče kuvanja, lepo je ako ste odlučili da je s vremena na vreme odmenite u kuhinji, ali ako to već činite, onda sve to radite do kraja. Najbolje je da u toku samog kuvanja vraćate na mesto začine i namirnice i perete ono što vam više ne treba. Nisu samo žene sposobne da obavljaju dve ili tri radnje istovremeno. Kad završite jelo, kuhinja će biti čista. Što se tiče vremena koje posvećujete svom računaru, najbolje bi bilo da odmah po dolasku s posla u jednom cugu odradite sve što treba na kompjuteru. Potom se posvetite njoj i onda ćete i vi biti srećniji.

Kad je reč o oblačenju, konsultujte se s njom ako vam već gunđa zbog izbora garderobe, ali se uvrek trudite da svoje stvari sklanjate u orman odmah pošto ih skinete. Ono "kasnije ću" nekako nikada ne dođe.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
Ostavljanje čarapa svuda po kući, nevraćanje stvari u ormar, ostavljanje prljave kuhinje posle kuvanja, poplava u kupatilu

uvek smeta, definitivno  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
E to je stvar navike koja može da se menja. Dakle ono što je mama rešavala tako što zatvori vrata i ostavi vaše prljave čarape i gaće da se kisele sa vama u sobi žena ne može, jer u istoj sobi spava i ona. Zato pamtite gde je korpa za veš. Takođe nije lepo ako žena dođe sa posla,  spremi ručak, opere sudove, izvede dete u park, u povratku svrati u samoposlugu, napuni mašinu za veš, pusti je da radi, prostre veš, popegla ga kad se osuši, spremi večeru i stavi dete na spavanje. A muškarac za to vreme igra igrice, spava posle ručka, gleda utakmicu, čita novine, pa ode na pivo sa drugarima. Ako neko želi da mu veza ili brak traju mora da odraste i trudi se da prihvati isti obim obaveza.U suprotnosti naravno da će smetati, ne zbog barice u kupatilu ili neopranog suđa, nego zbog sebičnosti koju odražava takav stav.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

fist of zen

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 3334
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
ja imam vjerovatno rjetki slucaj jer je on daleko uredniji od mene Smile
no, kompromis je postignut-ja sam naucila razne tehnike protiv prasine i slaganje robe po boji, materijalu i da ne kazem sta jos, a on da se opusta pijuci caj, komentirajuci sitne ali lijepe detalje zivota Smile
IP sačuvana
social share
Varljive su zvjezde u ochima, a ne one na nebu...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG 4X HD
E to je stvar navike koja može da se menja. Dakle ono što je mama rešavala tako što zatvori vrata i ostavi vaše prljave čarape i gaće da se kisele sa vama u sobi žena ne može, jer u istoj sobi spava i ona. Zato pamtite gde je korpa za veš. Takođe nije lepo ako žena dođe sa posla,  spremi ručak, opere sudove, izvede dete u park, u povratku svrati u samoposlugu, napuni mašinu za veš, pusti je da radi, prostre veš, popegla ga kad se osuši, spremi večeru i stavi dete na spavanje. A muškarac za to vreme igra igrice, spava posle ručka, gleda utakmicu, čita novine, pa ode na pivo sa drugarima. Ako neko želi da mu veza ili brak traju mora da odraste i trudi se da prihvati isti obim obaveza.U suprotnosti naravno da će smetati, ne zbog barice u kupatilu ili neopranog suđa, nego zbog sebičnosti koju odražava takav stav.
meni je uvek simpatichno kada neka zene posegne za stereotipom o mushkoj neurednosti i kolichini posla koja zena radi naspram  mushkarca koji samo pije pivo i gleda fudbal.
A istini za volju,takvi sluchajevi su dovoljno retki da ne mogu da se uzmu kao neki standard chak ni ovde na Balkanu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

fist of zen

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 3334
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Ma, oboje strane dodu na isto jer svatko je necemu vican u kucanstvu, dok nesto jednostavno ne voli.
Nijedna si strana danas ne moze dopustiti zabusavanje jer zivoti su ubrzaniji nego prije te nema vise mile domacice koja ce doma cekati muzica nego je tu zaposlena devojka koja podjednako zaraduje.
I naravno ocekuje raspodjelu posla u kucanstvu Smile
IP sačuvana
social share
Varljive su zvjezde u ochima, a ne one na nebu...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia 
meni je uvek simpatichno kada neka zene posegne za stereotipom o mushkoj neurednosti i kolichini posla koja zena radi naspram  mushkarca koji samo pije pivo i gleda fudbal.
A istini za volju,takvi sluchajevi su dovoljno retki da ne mogu da se uzmu kao neki standard chak ni ovde na Balkanu.

Dragi moj, upravo nesrazmera u količini obaveza često je inicijalna kapisla za raspad braka. Ja sam sa mojim mužem uspela da se dogovorim odavno, ali koliko smo muž i ja suza i priča čuli od svojih bliskih prijatelja. Ipak nije stereotip, mada jeste možda pomalo generalizacija, pa se izvinjavam svima koji pod nju ne spadaju. I da, moj savet je, ako se pojavi sumnja na takav problem, zabeležiti vreme kad ko šta radi, pošteno, onda se sve sabere i vidi istina.  Smile
« Poslednja izmena: 30. Jul 2007, 00:55:46 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Priznajem, kriv sam...  Smile

Moje carape, gace, majice, pantalone....uvek su bile svuda po kuci, iako od 19 godine ne zivim sa majkom, vec sam...
Trenutno, trudim se svim silama da amortizujem svoju "losu" naviku  Smile
Iskreno, ni tudje gace mi ne bi smetale...  Smile

No, lepo je menjati svoje promenljive navike, samo, u tom slucaju ni povratna reakcija ne bi trebalo da izostane. Da ne nabrajam sada sta sve nama muskarcima moze da zasmeta. Smiley

Medjutim, najinteresantnije su mi zene koje su u stanju picvajz da naprave zbog toga, pa cak i da im to toliko zasmeta da su u stanju da raskinu vezu, ne razmisljajuci previse o vrlinama osobe sa kojom su.  Onda, kada vide kako je sa nekim drugim, u stanju su i da zakukaju za tim istim carapama... Smile

Simijon, prihvatam izvinjenje  Smile
...a mislim da ce i batica  Smile
« Poslednja izmena: 30. Jul 2007, 00:54:27 od vrcomm »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia 
 Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sreca je lepa,uzivajte u njoj....

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 3931
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 
Priznajem, kriv sam...  Smile

Moje carape, gace, majice, pantalone....uvek su bile svuda po kuci, iako od 19 godine ne zivim sa majkom, vec sam...
Trenutno, trudim se svim silama da amortizujem svoju "losu" naviku  Smile
Iskreno, ni tudje gace mi ne bi smetale...  Smile

No, lepo je menjati svoje promenljive navike, samo, u tom slucaju ni povratna reakcija ne bi trebalo da izostane. Da ne nabrajam sada sta sve nama muskarcima moze da zasmeta. Smiley

Medjutim, najinteresantnije su mi zene koje su u stanju picvajz da naprave zbog toga, pa cak i da im to toliko zasmeta da su u stanju da raskinu vezu, ne razmisljajuci previse o vrlinama osobe sa kojom su.  Onda, kada vide kako je sa nekim drugim, u stanju su i da zakukaju za tim istim carapama... Smile

Simijon, prihvatam izvinjenje  Smile
...a mislim da ce i batica  Smile

U neku ruku se slazem sa tobom Smile Smile
IP sačuvana
social share
Voli ali polako...i ne dozvoli da ljubav uvene...
Pogledaj profil WWW Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 20:23:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.