Life is something to do when you cant get to sleep
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Nokia E51
Zdravo.
Poceo je torrent da mi zeza zadnjih nekoliko dana, znaci nece da skida preko 30KB, da bih danas primetio da se u status baru utorrenta nalazi tekst: "Download limited"?
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti. Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti. Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."
U pravu si,kad se ograniči upload na 5,ne dozvoljava veću brzinu download-a od 30kB,ali kad u speed guidu podesim xxx-128kb,onda ima ograničenje uploada na 9,ali download ide max.brzinom,bez ikakvog ograničenja. Ja sam uglavnom ograničavao upload na samom torrentu i tako nema nikakvih ograničenja brzine downloada.