Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Utisci sa Zimskog okupljanja 2008!  (Pročitano 153923 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
 Smile
A sada kritike.Bilo je lepo naravno  Smile ali bi bilo mnogo lepše da smo bili zajedno!Inače nemogu da smislim separatisanje(može kad je društvo smaračko) ali to nije bio slučaj.Zamislite bedak-sede 3 osobe zajedno koje se znaju sa bureka.Meni gotivna jedna od njih koju malo znam a ove ostale neznam.Pošto sedi sa njima-ja sam malo suvišan pa odem za svoj sto.Onda bih da se javim tamo nekom ko sedi sa njih troje koje neznam i počnemo priču ali tamo mi je ostao ortak i red je da se vratim ostavljajući ovu ekipu...Da su stolovi bili spojeni-ja bih mogao da se uvalim tu i zezam ne zapostavljajući nekog drugog sa kojim sedim-jer sedi pored mene  Smile
  Iskreno se nadam da ćemo biti svi zajedno sledeći put umesto separatisanja  i da gazda foruma održi zdravicu  Smile Smile
« Poslednja izmena: 08. Feb 2008, 20:57:50 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Smile
 A sada kritike.Bilo je lepo naravno  Smile ali bi bilo mnogo lepše da smo bili zajedno!Inače nemogu da smislim separatisanje(može kad je društvo smaračko) ali to nije bio slučaj.Zamislite bedak-sede 3 osobe zajedno koje se znaju sa bureka.Meni gotivna jedna od njih koju malo znam a ove ostale neznam.Pošto sedi sa njima-ja sam malo suvišan pa odem za svoj sto.Onda bih da se javim tamo nekom ko sedi sa njih troje koje neznam i počnemo priču ali tamo mi je ostao ortak i red je da se vratim ostavljajući ovu ekipu...Da su stolovi bili spojeni-ja bih mogao da se uvalim tu i zezam ne zapostavljajući nekog drugog sa kojim sedim-jer sedi pored mene  Smile
  Iskreno se nadam da ćemo biti svi zajedno sledeći put umesto separatisanja  i da gazda foruma održi zdravicu  Smile Smile
E,ljudi,a je li...da li je iko pobrojao koliko nas je u stvari bilo to vece Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (gutsy)
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Iskreno se nadam da ćemo biti svi zajedno sledeći put umesto separatisanja  i da gazda foruma održi zdravicu  Smile
Sledeci put neka kafana ili pivnica sa velikm i dugackim stolivima. Smile Potpuno se slazem sa tobom,dosta nam je razdvajnja.Ja sam na primer imao toliku zelju da upoznam Aneu ali nisam smeo da joj pridjem jer nisam znao kako ce da odreaguje posle tolikih debada na forumu.Ali kada sam skupio nekako snage video sam da je taj strah bio ne osnovan.Anea je bas kul Smile Mislim da bi zasita trebali da zaboravimo sitne carke bez kojih  sve ovo ne bi imalo smisla i da sednemo svi zajeno.Jos jednom moj gals i podrska  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Citat
Iskreno se nadam da ćemo biti svi zajedno sledeći put umesto separatisanja  i da gazda foruma održi zdravicu  Smile
Sledeci put neka kafana ili pivnica sa velikm i dugackim stolivima. Smile Potpuno se slazem sa tobom,dosta nam je razdvajnja.Ja sam na primer imao toliku zelju da upoznam Aneu ali nisam smeo da joj pridjem jer nisam znao kako ce da odreaguje posle tolikih debada na forumu.Ali kada sam skupio nekako snage video sam da je taj strah bio ne osnovan.Anea je bas kul Smile Mislim da bi zasita trebali da zaboravimo sitne carke bez kojih  sve ovo ne bi imalo smisla i da sednemo svi zajeno.Jos jednom moj gals i podrska  Smile
Slazem se sa Jocom da menjamo instituciju kafica(kluba) za pivnicu ili slicnu kafanu sa velikim stolovima koji mogu da se spoje Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple 15
Citat
Ja sam na primer imao toliku zelju da upoznam Aneu ali nisam smeo da joj pridjem jer nisam znao kako ce da odreaguje posle tolikih debada na forumu.

Da.. da.. rogove, rep i vile sam ostavila kod kuce... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 5610
Citat
Ja sam na primer imao toliku zelju da upoznam Aneu ali nisam smeo da joj pridjem jer nisam znao kako ce da odreaguje posle tolikih debada na forumu.

Da.. da.. rogove, rep i vile sam ostavila kod kuce... Smile
Са вама вехабијама није се зезати...  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

* Provokator *

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 25950
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia C3
Da...da se vratimo okupljanju...

Mosquito Slayer se nije upoznao za razliku od 3EBC (  Smile ) , dobro doduse par vas lici jedno na drugog.
Da nije bilo CS-a da mi  vas "razjasni" ne bi znala ko su neki ljudi.
(na zalost nisam se ni ja bas dala u upoznavanje ljudi tamo).

@taxtex

Sta hoces Wink Ti si bas pricljiv, koliko sam videla lepo si se druzio.Samo ona dva momka sa tobom...
Joca_jox i jos jedan momak...bas ste i mogli da pridjete blize stolovima gde je bio Sasa i Goranse.  Smile Smile

« Poslednja izmena: 08. Feb 2008, 22:04:52 od Louis Lane »
IP sačuvana
social share
"Everybody lies.The only variable is about what." 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (gutsy)
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Joca_jox i jos jedan momak...bas ste i mogli da pridjete blize stolovima gde je bio Sasa i Goranse.
Mogli smo ali ja nisam znao nikaog a onaj ko je zao mogo je to da uradi Smile Mene je Kombiondzija prvi spazio i kada je cuo da sam to ja odma me pozvao za njihov sto Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Apple iPhone 7
ja sam na kraju prišao kada sam odlazio  Smile
ja znam samo jednu oobu na forumu sa crvenim loknama  Smile
a i Gorana sam video tek na kraju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

* Provokator *

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 25950
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia C3
Ne moj sad da se "vadis"...to ne prolazi kod mene. Wink Smile

Ja npr. kombiondzija nisam nikad videla cak ni na slikama a covek je super.  Smile  a tek cvike.  Smile
IP sačuvana
social share
"Everybody lies.The only variable is about what." 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.