Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Utisci Nokia N91  (Pročitano 23600 puta)
Zvezda u usponu

Novi Sad-najlepsi grad

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1669
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia e66
pa sta oni misle da smo sisali tarabu pa da kupujemo tel kojem je realna cena u vrh glave 500eura ! Smile Smile Smile Smile Smile
Cuti,mozda ima takvih budala Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC One X
meni se N91 ipak vise svidja od n80. Cekam da padne cena...  Smile

PS Citiram jedan komentar sa Mobilnog sveta o n91

Citat
pre bi uzo n80 i ustedeo 400e.nerazumem zbog cega ove nove nokie imaju toliko nabijenu cenu?ovo je isto kao d600

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
HTC Touch Cruise
Evo info iz prve ruke, nisam mogao svega da se setim odmah, je da je pocetna realna cena oko 700 evra.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Ma gde može biti realna cena za takav telefon 700€?!? Za taj novac se može nabaviti neki PPC ili PDA sa mogućnošću telefoniranja da se padne u nesvest. Pored toga 700 € je cena za jedan doooobar PC sa Harddom od nekih 160 giga "iz starta", naspram nekog smešnog mobilnog telefončića od 4gb sa malecnim ekrančićem.
Dok cenu od 1500€......... Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 verovatno bi me izbacili sa foruma zbog psovki i ....... Smile Smiley 1
.......... Smiley 1____________________---- Smiley 1...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Untitled-2 copy.jpg
(40.26 KB, 550x190)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Novi Sad-najlepsi grad

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1669
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia e66
Ma nokija se trenutno preserava sa ovim modelima i cenama,bas su preterali! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
HTC Touch Cruise
Rekao sam pocetna realna cena! A o ukusima ne treba raspravljati, ko ima para i kome se svidja nek izvoli! Ono sto sam ja video izgleda impresivno. Cela "N" serija je osmisljena kao luksuzna, pa su i cene na tom nivou! Koliko ja znam taj komp od 160giga ne mozes da stavis u dzep i pricas sa njim po celom svetu. U pitanju je savremeni multifuncijski uredjaj i iako ja imam neke druge favorite, onaj ko kupi ovaj telefon zna zasto ga je kupio i sta dobija sa njim. Na kraju krajeva nije ni predvidjeno svima da se dopadne! (Postoji nesto sto se zove trzisni segment!)

@Cigla: Ajde onda ponovo... pocetna realna cena!
« Poslednja izmena: 25. Apr 2006, 16:29:48 od karanm »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Reklamirali ih gotovo pola godine i više, navlačili ljude na memorijski prostor, wi-fi, i sada lupili cene od kojih kosa na glavi više ne raste. Smile

Možda je kod nas skup, jel neko proveravao cene u drugim državama???
Pored toga jel se spominje negde mogućnost flešovanja tj., update softvera ovih modela u "kućnoj radinosti" kao što su kolale glasine?!?

Početna cena je 1500€ a ne tvoja "željena" 700€ Wink

@karanm, razumem ja tebe, ali taj "trzisni segment" bi se pre opredelio za neku ozbiljniju varijantu tipa PPC ili PDA nego za "smart phone" koji još nema ni "S" od softverske podrške i deluje kao telefon za frikove kojima je do muzike u MP3 formatu(tasteri na prednjoj masci to dokazuju). Opet kažem da je moje lično mišljenje da u poslovne i ozbiljnije svrhe ovu nokiju n91 šiša i SonyEricsson P990 za dva koplja, da ne govorimo o PPC ili PDA varijantama. Wink
Kao što rekoh "meni lično" ne vredi ni "tri zrna groždja" dok se ne stabilizuje tj., pojavi softverska podrška za isti i isprave prvi bagovi u firmveru, i padne cena na razumnu za jedan smart phone aparat, prvenstveno predvidjen za "dečiju zabavu u mp3 formatu", jer da je kojim slučajem "ozbiljan" uredjaj ne bi imao potencirani hard disk i reklamu za broj pesama koje staju na isti i spomenute dugmiće za reprodukciju iste.
« Poslednja izmena: 25. Apr 2006, 16:08:36 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Evo kako ga naše drage kolege sa zapada reklamiraju i predstavljaju - zaključite sami kom segmentu tržišta i kakvim potrošačima je prvenstveno namenjen:

The new Nokia N91 - N-Series Nokia phone

Introducing the new Nokia N91 - already dubbed as the 'I-Pod Killer'.

This new Nokia handset focuses on mobile music and entertainment - with a massive 4 GB of internal storage you can save up to 3000 of your favourite songs plus with the Nokia N91 you can actually create your own playlists and swap between the music player and other applications and functions by use of a dedicated key.

Also hidden within this new Nokia N-series is an FM visual radio D19(wau pa to ima i fm radio) so if you ever possibly get bored(pa kad dosadi na poslu....) with all those downloaded tracks you can simply listen to your favourite radio station and be able to see which artist and song are currently playing.

To upload your CD's to the Nokia N91 you simply drag and drop on your PC using either USB 2.0 or Wi-Fi with Microsoft Media Player 10.

You can even recieve streaming music with videos before you buy.

The 3G Nokia N91 also features standard 3.5 mm jack plug support meaning you can actually plug straight into your home Hi-Fi and other compatible devices and play your music as loud as you like!

Another of the Nokia N91's features is an integrated 2.0 mega pixel digital camera for capturing still pictures and video clips.

Listen, Shoot, Save and Share with the all new Nokia N91 music phone.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

n91-med.gif
(62.65 KB, 332x384)
« Poslednja izmena: 25. Apr 2006, 16:29:17 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

sta reci

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3045
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
HTC wildfire
ma sve je to lepo ali nesme da bude vise od 600 eura  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Apple iPhone
1500 evra.... strasno...... bas preteruju, mnogo je bre to skupo....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.