Ja sada stigoh... :chuckel: Bilo je vrlo lepo, po nekoj mojoj proceni, 40-50 ljudi... Pozdrav svima koji su bili, drago mi je da sam video stare i upoznao neke nove ljude...
Slike cete videti kasnije ( nisam nosio aparat, ali par aparata je fotkalo)...
Pisemo se... :wave:
Edit: Sad sam se setio, svaka cast za strip! :[115]:
« Poslednja izmena: 21. Feb 2009, 23:48:25 od SerbianFighter »
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Bilo je jos ljudi koji nisu uslikani, verujem da ce drugi to bolje pokriti od mene posto sam poneo samo sirokougaoni, a on ima svoje prednosti, ali i mane ;)
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Bilo je fino, kao i svaki put. Ispričasmo se - kao i svaki put :) Upoznao sam par novih likova, ali baš likova, zbog čega mi je posebno drago. Kafić je sasvim lepo uređeno mesto, bio je dovoljno veliki da smesti nas 50-ak.