Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Utisci i slike sa zvanicnog letnjeg okupljanja u Beogradu  (Pročitano 280073 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
sta god to znacilo Smile

oko navijanja i sukoba sa policijom znam i previse o sluzenju vojnog roka znam dovoljno  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple iPhone 6s
Iz onoga sto si napisao, kao neko ko je u takvim situacijama proveo barem 10 puta vise vremena nego ti, ne mogu da se slozim sa gore iznetim, ali dobro, whatever makes you happy Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
nisi Smile u navijackim sukobima sa policijom nisu ucestvovao vise puta to mogu da potpisem Wink uopsteno u sukobima sa policijom sam ucestvovao puno puta Wink ali ne vidim kakve sve to veze ima sa sluzenjem vojnog roka zbog toga je mene zbunilo anea-ino poredjenje Smile  ja samo kazem da covek sa stepenom tolerancije prema izdrakavanju koji ja imam ne moze da odsluzi ceo vojni roku u ovakvim uslovima Wink znam takvih slucajeva bar 10 i to ne da sam cuo od nekog koji je cuo od nekog nego su mi ljudi koji su to doziveli pricali konkretno dozivljaje Wink
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Apple iPhone 7
jel vas neko teraoda se "družite" sa policijom? nije  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
pa obicno oni imaju obicaj da te provociraju i da cekaju bilo kakav povoljan trenutak da krenu da tuku Smile ali nikad im nisam ostao duzan .... Smile svako ima neku slabu tacku a njihove cjerke obicno vole "huligane"  Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple iPhone 6s
Meni je sasvim dovoljno bilo ono kada si ti rekao da si bio u mojoj poziciji (u vezi bureka), i da si postupio drugacije. To je bio jedan complete and utter bullshit. Cinjenica da ne znas ko je bio covek pored mene, to samo potvrdjuje.
No dobro, to zaista nije bitno... meni makar... pa hajde da se ne raspravljamo o tome.

Tvoj virtuelni identitet je mozda bio vise puta u navijackim obracunima, mozda se tukao sa policijom, posto tvoj virtuelni identitet ima otprilike duplo vise godina i kilograma nego sto ih imas ti.
Opet, ja tu ne vidim problem, ovde svako moze da bude sta god pozeli...

A sto se dozivljaja iz vojske tice, treba im verovati kao i onima sa pecanja...
U dva slucaja sam imao prilike da se uverim kako ljudi koji su pricali kako su ih pustili jer su pretukli nadredjenog, jer su uzeli taoca i sl sranja... jedan je pusten jer je 7 noci plakao kao dete, drugi jer je posle 2 dana otisao kod psihologa i poceo da prica kako ce da se ubije, kako nikad nije imao devojku, kako ga svi zadirkuju i lupaju mu packe i sl. Obojica su bili kao sifonjeri... Za takve incidente se i van vojske dobija robija, a kamoli tamo. Ma sta ja o toj vojsci mislio, i ma u kako losem stanju ona bila trenutno.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Apple iPhone 7
inače...bilo je lepo na okupljanju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Meni je sasvim dovoljno bilo ono kada si ti rekao da si bio u mojoj poziciji (u vezi bureka), i da si postupio drugacije. To je bio jedan complete and utter bullshit. Cinjenica da ne znas ko je bio covek pored mene, to samo potvrdjuje.
No dobro, to zaista nije bitno... meni makar... pa hajde da se ne raspravljamo o tome.
bio sam administrator na sajtu www.thecrims.com pod nadimkom "lakiluciano" i imao sam "moc" da banujem bilo koga i bilo kad ... tu je registrovano sada mislim oko milion ljudi mozda cak i vise ne znam posto sam prestao da pratim  Smile ako mi ne verujes mogu da ti dam skype kontakt od coveka koji se zove marcus i zivu u Svedskoj koji ce to da ti potvrdi Smile

Citat
Tvoj virtuelni identitet je mozda bio vise puta u navijackim obracunima, mozda se tukao sa policijom, posto tvoj virtuelni identitet ima otprilike duplo vise godina i kilograma nego sto ih imas ti.
Opet, ja tu ne vidim problem, ovde svako moze da bude sta god pozeli...
moj virtuelni identite je provokacija na racun tvoje drugarice anea-e koja me je provocirala jednom prilikom pa sam ja malo da bi je zezao stavio ovakav profil na sta je ona rekla da je logicno da neko moje visine i kilaze ima komlekse koje ja naravno ima po njenom Smile
Moj pravi identiet je u sedmom razredu poceo da ide na utakmice i mom pravom identitetu je rodjeni brat imao 2 i po godine uslovne kazne zatvora zbog brojnih tuca i ostalih mom pravom identitetu su prisluskivali telefon 4 godine da bi tog istog burazer strpali u zatvor moj pravi identitet je dobio vise batina od pandura nego sto si ih ti video na TV-u i isto toliko puta maltretiran od strane istih bez ikakvog valjanog razloga Wink da ne nabrajam dalje ... mislim da stvarno nema potrebe za tim Smile

to za dozivljaje iz vojske si mozda i upravu ne mogu ti kontriram kad nisam siguran  Smile ali ti ljudi sto su meni pricali i dan danas ne mogu da izadju iz drzave zato sto nisu sluzili vojsku .... tako da mislim da im je prica verodostojna Smile Smile

ne znam sto smo ovu raspravu ovde uopste pocinjali mogli smo sesti na okupljanju da popricamo ko ljudi ovako mi je nekako suvoparno!
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Србија До Токија

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 659
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Samsung Note9
Pa, nije ni vojska za svakoga... Smile

Necu da komentarisem tvoj glupi komentar anea voleo bi samo da odes 2 dana u vojsku bila bi misica...
IP sačuvana
social share
"Jednoga dana kad budeš ranjen I ostavljen na bojnom polju I kada dodju Neprijateljske žene, deca i psi Da te rastrgnu na komade Ispali sebi metak u glavu I umri kao heroj."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple 15
Vidis... tvoj virtuelni identitet je mozda uvredio nekoga ko je zaista u vojsci... godinama... koje je bio na okupljanju...  na koga bi se pre oslonila i ko je mozda bolji covek od nekoga ko je bio u vojsci par dana... ili nije nikad... ili  je sluzio civilno... Smile
Prema tome... ako zelis da neko bude obziran prema tebi, budi i ti prema drugima...i prihvati salu i na svoj racun Wink
Inace... sta tacno pise u tvom profilu, ne gledam jer me ne zanima, tako da ne moras zbog mene da se skrivas...  Smile

Pa, nije ni vojska za svakoga... Smile

Necu da komentarisem tvoj glupi komentar anea voleo bi samo da odes 2 dana u vojsku bila bi misica...

Jao, hvala... divan si..  Smile
« Poslednja izmena: 09. Sep 2008, 20:40:43 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.33 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.