Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 16:47:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uticaj roditelja na nas zivotni put  (Pročitano 97771 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 489
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mozda se mnogi nece sloziti samnom ali ja mislim da dete mora da ima malu frku od roditelja, jer jedino tako ce u glavi imati kocnicu za neke stvari, gluposti sada nekih ne vladinih organizcija da se roditeljima zabrani da tuku svoje dete je idiotska u najmanju ruku,( ogradjujem se od extremnih slucajeva) jer ko moze voleti vise tvoje dete od tebe, i ako taj roditelj recimo teoretski zaglavi zatvor sto je lupio dete, ko ce to dete da vaspitava
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Ja se slažem sa tobom !  Smile
Citat
Ako roditelj ne uspe da svoje dete školuje, zaposli i osposobi za samostalan život onda je kao roditelj neuspešan
Jako neuspešan,nespsoban sebican itd !
« Poslednja izmena: 10. Nov 2008, 16:08:54 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 28
Zastava 7. nebo
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla es61
mob
Samsung 
Sto se tice ovog novog zakona za zabranu roditeljima da tuku decu mislim da je dobar. Ukoliko roditelji treba da upotrebe silu da vaspitaju svoju decu onda to znaci da ih nisu dobro vaspitali. Nisu tu deca uopste kriva, krivi su roditelji koji neznaju da vaspitaju kako treba.

A sto se tice polaska na "pravi" put mozda i nisu uvek upravu. Imam prijatelje koje su roditelji terali da zavrse nesto sto ne vole i ne zele da rade u svom zivotu. Naravno da treba da se i roditelji da se pitaju nesto o tome ali da oni uvek donose odluku, mozda i nije najpametnije.
« Poslednja izmena: 14. Nov 2008, 22:35:17 od Light vs Dark »
IP sačuvana
social share
Edit by ziledin: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Alcatel One Touch
Ja se slažem sa tobom !  Smile
Citat
Ako roditelj ne uspe da svoje dete školuje, zaposli i osposobi za samostalan život onda je kao roditelj neuspešan
Jako neuspešan,nespsoban sebican itd !
  Jeste,jos ako ga "adekvatno" ne ozeni(ili ne uda),vodi ga za ruku do svoje 50-te godine,upravlja njegovim zivotom,onda takav srpski roditelj stvarno treba da  se rokne... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1557
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia e61i
Ako hocete veliku karijeru ili pare, ko 'ebe roditelje! Tu ste bitni vi i samo vi!

Da sam ih sluso, sad ne bi imao ovoliko para ni uspeha, vec bih zavrsavao fakultet ko crkveni pacov Smiley 1
IP sačuvana
social share

-  jer nju cuva neko mnogo jak  -
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 9820
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Samsung Z240
Po meni roditelji i treba da imaju najveći uticaj na životni put svog deteta - pa ko ga bolje poznaje od njih - oni su ga maltene stvorili...

To naravno važi u normalnim porodicama u kojima su roditelji svesvi mogućnosti svoje dece, u kojima roditelji ne realizuju svoje ambicije preko dece...
IP sačuvana
social share
sve je ovo igra,šala,volim te budalo mala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
ja postujem svoje rpditelje ali ne mogu da kazem da ih volim. . . jer vec zadnjih 4 godina samo se zale na mene samo gledaju moje greske nizaasta da me pohvale. . .  a posebno majka. .  rekla sam sto puta da je ona mrtva za mene. . .  i sad eto kao da osecam gadjenje prema njima a kad bi pricala zasto trebace mi citav dan da vam pisem o tome. . .  ali njihove nedostatke ne treba da lece na nama vec nama treba da daju potporu da uvek budu uz nas. . . ali kasno ce oni to da shvate
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
ja postujem svoje rpditelje ali ne mogu da kazem da ih volim. . . jer vec zadnjih 4 godina samo se zale na mene samo gledaju moje greske nizaasta da me pohvale. . .  a posebno majka. .  rekla sam sto puta da je ona mrtva za mene. . .  i sad eto kao da osecam gadjenje prema njima a kad bi pricala zasto trebace mi citav dan da vam pisem o tome. . .  ali njihove nedostatke ne treba da lece na nama vec nama treba da daju potporu da uvek budu uz nas. . . ali kasno ce oni to da shvate

Strashno.., mislim da si si bila besna na Tvoje kad si napisala ovo.Ne mogu da zamislim da Ti se gade roditelji..., ili ko zna shta su Ti sve uradili  Smile

Shta god da je, chuvaj sebe...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 50
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Nadam se da nisam promasio temu,mozda sam treba da postavim ovo u nekoj temi sa naslovom "DALI SAM JA UOPSTE NORMALAN" Moji roditelji su kao nebo izemlja,cak me i cudi da su ovoliko dugo zajedno,najverovatnije sti keva nije htela da ostavi caleta zbog mene,ja sam joj 13 dete tj.imala je 12 pobacaja.Ja imam 20 godina i imam caleta,neznam kako da ga nazovem :-ktipicna,klasicna,srpska,praistorijska SELJACINA.Ja sam inace sa sela ali posto mi je majka zivela u Beogradu vaspitanje sam pokupio srecom od nje a ne od caleta.Nemojte da mislite da smatram posto mi je keva iz BG pa je sad ona neznam ni ja sta ali me je naucila da neblejim kao debil ispred "zadruge" kako to moji drugovi zovu ja na primer radije volim da odem do Nisa na pice sa drugaricama.Problem je u tome sto moj cale nista ne razume i ponasa se kao da sam ja 30+ godina njemu nikad nije bilo jasno zasto bih trosio pare na izlaske,poklone za devojku ili zasto bi trebalo da kupujem stvari.On je u fazonu jedne farmerke-cela godina.I stvar je u tome sto me ovo selo ubija polako,pre dok sam iso u skolu visde sam vremena provodio sa drugovoma u gradu pa mi je bilo lakse a sad kako slusam njega po ceo dan...Planiram da upisem fax na leto,nisam odmah upisao jer sam hteo da radim posto cale poceo da mi govori da sam stetocina.Na primer za hranu u kuci mi je rekao ili da jedem sta i on ili da sam sebi kupujem a on je tipican primer svastojeda,jede sve sto mu se stavi na tanjir.Pre neko vece sam izasao u grad posle duzeg vremena i video neke drugove koji su takodje moje godiste.Razmisljao sam o tome dali oni nekad brinu o tome kako ce uraditi nesto na poslu,dali ce da curi neki var,dale ce neka boca da padne,kako ce da ustanu u pet ujutru na -15 stepeni...Glavno pitanje je kako da se pomirim sa time da nemogu bar malo da iskoristim ovo vreme dok sam jos uvek mlad,svi mi govore da ima vremena ali meni se nikad nece vratiti ove godine,a to mog caleta savrseno ne zanima,niti moze covek da prica sa njim...Ja mislim da je ovo sto osecam u stvari depresija,neznam ni ja sam.Izvinite na smaranju lai neznam kako da resim sve ovo ili da samo odustanem od svega i da zivim zivot koji mi je nametnut...

Edit by B@mbin@: Mislim da bi bilo najbolje da otvoris zasebu temu, sa ovim tekstom/problemom. Wink
« Poslednja izmena: 08. Mar 2009, 22:34:19 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

There is no such thing as free lunch

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 92
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 3110classic
Imam problem. Ja sam tinejdzer koji obozava da igra counter strike. Zavrsim sve obaveze palim komp da igram i roditelji mi kazu da radim nesto drugo ali ja ne mogu da se odvratim od toga. Sta da radim? Smile Smile Smile

Edit by B@mbin@: ovo je tema koju trazis: http://forum.burek.com/zavisnost-od-interneta-adrenalin-kao-droga-t321483.html
« Poslednja izmena: 08. Mar 2009, 22:31:07 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
Carpe Diem
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 16:47:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.