Kako da ti plasticno objasnim posto ocigledno ne mozes da shvatis... Nece ti niko doci kuci sa cekicem i ekserima da ti zakucava prste za zid zato sto si pokrenuo novu ili oziveo staru temu. Lepo pise da se teme ne ozivljavaju ako za to ne postoji dobar razlog. Ako tvoj razlog nije dobar, zasto uopste pricamo, ako jeste dobar, u cemu je onda pa problem. To pravilo postoji zato sto masa ljudi voli da otvara teme koje apsolutno nisu aktuelne, barem 20ak korisnika sa takvim akcijama smo do sada imali i daleko je lepse i jednostavnije napisati im da to ne rade ako nemaju jak razlog nego ih pustiti da to rade da se ti ne bi stresirao oko tako strasne odluke kao sto je vaznost ozivljavanja neke teme.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
ne znam ja uopste da li takav projekat ima buducnost. ako su teme jednom zamrle zasto ne bi opet. razlog jeste jak, ali mozda nema vajde pokusavati.
ja sam se na ovaj forum i uclanio zbog ove igre, ali u obilju raznih foruma i ogromnog sadrzaja o kome nisam mogao ni da sanjam, otisao sam u druge teme.
sada sam se opet vratio, ali vidim da nema perspektive.
Za nekog od 16 godina, definitivno si preveliki fatalista. Ako hoces postovati reply, postuj, ako neces, nemoj, samo molim te nemoj praviti od toga "Put oko sveta za 80 dana" posto 2 strane rasprave su definitivno bespotrebne. Jel ti stalo? Jel ti vazno? Odgovori ili otvori novo. Hoces i dalje da se prenemazes i raspravljas? Slobodno, ali sam sa sobom, ovde je sve receno.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!