Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: UT2k4  (Pročitano 2761 puta)
12. Apr 2006, 01:11:58
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51823
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
Po naslovu teme moglo bi se zakljuciti da je rjec o necemu sto je za forum posvecen gejmerima, ali nije tako. Temu sam otvorio kako bi razjasnio neke stvari u vezi sa pravilnikom burek foruma.

Posjecujuci kutak za gejmere imao sam namjeru da otvorim temu vezanu za UT2k4, kojoj bi naslov dao "UT2004" ili "Unreal Tournament 2004".
Licno mislim da se igri ne posvecuje dovoljno paznje. Previse se pise o nekim igrama koje nisu nista bolje od UT-a, ali za koje ljudi znaju, dok za mogucnosti UT-a malo ko zna. Da dodam i to da radim u UnrealED editoru, i da imam odredjenih problema u radu, ali ne znam gdje to da postavim nego u temi koja ce se ekskluzivno baviti Unreal Tournament-om. Samom Unrealu nije posveceno ni malo paznje, ali otom po tom. (jeste malo oko Unreal 3 enginea) 

Nisam namjeravao postavljati temu dok ne vidim sta je o tome vec pisano, je li bilo tema o tome. Posto pretraga ne radi iskoristio sam mogucnost sortiranja tema prema pocetnom slovu (odlicna mogucnost koja moze biti alternativa pretrazi), i jednostavno pronasao sve teme posvecene UT-u. Nasao sam cak 6 tema o tome. Sto znaci da moja sedma ne bi imala smisla.

Naziv Teme           Zapoceo          Najnovija poruka
______________________________ _________________________

UT 2003             El Radisa        17. 7. 2003.
-------------------------------------------------------
UT 2003-domaca mapa SVITAC 14. 7. 2005.
UT2003 serial      Bokac            1. 12. 2003.
UT2004             Zenit             27. 3. 2004.
ut2007              Zenit               5. 3. 2006.
UT2k4               Bokac           25. 12. 2003.
______________________________ _________________________

Moderatori su ovdje mogli obratiti vise paznje, jer se sve moglo svesti na jednu temu,sve je to UT. Nema podjele cak ni na Unreal i Unreal Tournament,vec je sve jedna te ista igra.

Ovdje sam naisao na problem sa datumima. Po pravilniku burek foruma, zabranjeno je pokretati temu koja je zamrla vise od pola godine. Sve su teme zamrle vise od pola godine sem ut2007, ali ta tema je posvecana necemu sto se ocekuje, dok mene zanima tema u kojoj mozemo slobodno iznositi svoje utiske i probleme o igri koja je trentno aktuelna i koja se igra. Ja bih ozivio Zenitov UT2004 ( ubjedljivo najljepse i najtacnije napisano ime igre). Ubacio bih tu kakvog sadrzaja da privucem puliku, ali je mudro pitanje da li to vrijedi pokusavati na ovom forumu. Mala je zainteresovanost za UT. Ljudima je u glavi Warcraft, Counter Strike, GTA, Need for Sp...

Iz ovog svega sto sam napisao mogu se izvuci samo dva pitanja:

1. Da li mogu pokrenuti temu UT2004 koja miruje vise od pola godine, kako ja ne bi otvarao novu temu istog sadzaja ?

2. Vrijedi li to uopste ciniti na ovom forumu ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29267
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
jel znas ti sta pricas?
IP sačuvana
social share
You can't get unfamous. You can get infamous but you can't get unfamous.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
mob
LG Nexus 5
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51823
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
znam sta pricam, ali to nije bitno, bitna su pitanja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Citat
1. Da li mogu pokrenuti temu UT2004 koja miruje vise od pola godine, kako ja ne bi otvarao novu temu istog sadzaja ?

Pokreni staru temu!

Citat
2. Vrijedi li to uopste ciniti na ovom forumu ?

Pokreni pa ces videti!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Ovdje sam naisao na problem sa datumima. Po pravilniku burek foruma, zabranjeno je pokretati temu koja je zamrla vise od pola godine. Sve su teme zamrle vise od pola godine sem ut2007, ali ta tema je posvecana necemu sto se ocekuje, dok mene zanima tema u kojoj mozemo slobodno iznositi svoje utiske i probleme o igri koja je trentno aktuelna i koja se igra. Ja bih ozivio Zenitov UT2004 ( ubjedljivo najljepse i najtacnije napisano ime igre). Ubacio bih tu kakvog sadrzaja da privucem puliku, ali je mudro pitanje da li to vrijedi pokusavati na ovom forumu. Mala je zainteresovanost za UT. Ljudima je u glavi Warcraft, Counter Strike, GTA, Need for Sp...
Mislim da prilicno jasno pise da: "- Da stare teme ne ozivljavaju ako za to ne postoji zaista dobar razlog, osim u slucaju da je rec o nekoj od vecito aktuelnih tema koja je samo spletom cudnih okolnosti na forumu trenutno zapostavljena.". Dakle, nisi dobro procitao ili shvatio.
Citat
Moderatori su ovdje mogli obratiti vise paznje, jer se sve moglo svesti na jednu temu,sve je to UT. Nema podjele cak ni na Unreal i Unreal Tournament,vec je sve jedna te ista igra.
I automobili su svi isti.. sve je to na 4 tocka..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51823
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
I automobili su svi isti.. sve je to na 4 tocka..

I teme cesto budu iste, ali padaju pod lock uz obrazlozenje da vec postoje.
UT je izuzuzetak   Smile
zbog toga je stvar manje aktuelna
« Poslednja izmena: 12. Apr 2006, 10:50:41 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Ima vise ali to je iz vremena kada se nije bas vodilo toliko racuna kao danas, a i razmak izmedju tema je veci, a i to su razlicite igre.
Zatvara se kada neko otvori novu temu o igri za koju sveza tema vec postoji, ne zatvara se ako neko otvori za NFS Hot Pursuit a postoji za NFS Most Wanted.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51823
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
UT 2003
UT 2003 serial
UT 2003 - domaca mapa

tri teme o istoj igri  Smile

UT2004
UT2k4

dvije teme o istoj igri, a razmak izmedju njih i nije toliko veliki. ne mozete ocekivati da svaki mjesec nice jedna nova tema o ovoj igri, da bi se to tek tada ozbiljnije shvatilo

UT 2003 - nova mapa je vezivno tkivo izmedju ove dvije teme. U njoj je prikazana mapa koja je navodno napravljena za UT 2003, ali moze i na UT2004. Mapa je i isprobavana za UT2004, i tema je u tom pravcu.     

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Nekad se nije vodilo racuna o tome, danas se vodi. Pravilnik se ne primenjuje retroaktivno takodje, tako da zaista ne vidim nikakav problem.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: serial most wanted
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.093 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.