Na nedavno zavrshenom sajmu igara (E3) izmedju ostalog je bio prikazan i demo UT2K4. Bice novih mapa, mozda i novog oruzja, vratili su Assault mod i uradili su novi mod Onslaught. Kazu da igra obecava.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ne mora da znachi... Igra bi trebalo da bude bolja od UT2k3 a onaj mod Onslaught je do yaya!Kao kombinacija Halo-a i Battlefield. Chitao sam da je na E3 prikazana mapa kada napadaju Death Star.