Da li ima ikakve sanse da na istom kompu imam instalirana dva WoW-a? To mi je potrebno jer hocu da igram ver. 3.0.2 na Blizz-ovom i ver. 2.x.x na privatnom serveru. Ako patch-ujem jednu instalaciju na 3.0.2 onda mogu da igram na Blizz-ovim ali ne i na privatnim serverima...
Instaliraj igru, patchuj na 2.x.x, bekapuj folder od igre i deinstaliraj je. Onda opet instaliraj igru, patchuj na svezu verziju i odatle pokreci kada igras na Blizzu a iz onog bekapa kada ides na privatni server.
Inace postoji lik koji na svojim kompovima (6 ili 7 masina) ima instalirana po 4 WoW-a i igra na svima u isto vreme tako da ce ti sigurno raditi.
Da li ima ikakve sanse da na istom kompu imam instalirana dva WoW-a? To mi je potrebno jer hocu da igram ver. 3.0.2 na Blizz-ovom i ver. 2.x.x na privatnom serveru. Ako patch-ujem jednu instalaciju na 3.0.2 onda mogu da igram na Blizz-ovim ali ne i na privatnim serverima...
ovo sto je bokac rekao, ali nema potrebe da je brises. znaci, napravi novi folder u program files, sa imenom WoW 2.4.3 (ili kako ti hoces da se zove), prekopiraj cijeli WoW folder iz program filesa u njega, a ovaj obicni poslije toga upgradeuj na 3.0.x. Kad budes htio igrati retail, igru pokreces normalno, kad hoces pirat, pokreni wow.exe iz WoW 2.4.3 foldera. samo nemoj zaboraviti realmlist nasteliti.