Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li izlazite na referendum?

Glasanje završeno: 29. Okt 2006, 10:14:44

Da, izlazim i glasacu Za
44.4%  (28)
Da, izlazim i glasacu Protiv
12.7%  (8)
Ne, ne izlazim
42.9%  (27)
Ukupno glasova: 63
Idi dole
Stranice:
1 ... 62 63 65 66 ... 73
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Usvojen novi ustav, referendum 28-29. oktobra  (Pročitano 40826 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 318
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
Zasto se svi vracate na Slobu?
I zasto i dalje optuzujete njega za sve?Za sve greshke ovih vlasti vi udarate opet po Slobi ..a chovek je istorija odavno!!

Ne znam gde si ti nasla da ja optuzujem Slobu za sve. Spomenuo sam referendum 1998. i bombardovanje, a ko je tada bio na vlasti?
A ako cemo pravo, on nikako nije istorija, jer jos uvek ovaj narod placa cenu njegovih gresaka. Koja god vlast da je dosla posle 2000, ne bi mogla da sacuva Kosovo, jer ga je Milosevic svojim greskama vec izgubio. Jedino sto je to proces, pa ne moze sve da se zavrsi za 5 dana.
To je klasicna radikalska demagogija - sta nas optuzujete, kada ste vi na vlasti. A Milosevic je kao istorija... A car Lazar i Kosovski boj nisu istorija, nego su deo naseg srca i duse... Kakve gluposti...

Samo ti izadji pa imash opciju koja ti odgovara Smiley

Necu da izadjem zato sto neku tu moju opciju moze lako da pretvori u svoju opciju, jer ima moj potpis.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2208
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung Note 4
Ne razumem... Hocete u evropu sa Komunistickim ustavom... Ta je bre drzava umrla...Frisko107
A i dalje nam diktira nacine zivota... Ma Sloba je za sve kriv... Verovatno i za ovo...

6 godina demokrate pricaju kako ne mogu da se opasulje od onoga sto im je Slobica ostavio... Pa i je i ostavio nikakav ustav... Izasao sam i glasao samo da ih vise ne slusam kako kenjaju o tome kako im je Slobica kriv... Nisam za njega, nisam ni za njih... Ali dokle ce vise da se prepucavaju i prebacuju krivicu, ajde da urade nesto da bude bolje... Sad smo dobili priliku da mi mozemo bar malo da uticemo na to...

Sutra ce reci... Hocete u Evropu... E pa nista od toga, kad niste mogli ni novi ustav da donesete...

Da li ste svesni kolike su pare BACENE na ovaj referendum... I VI I DALJE STE PROTIV IZLAZENJA??? Smile
IP sačuvana
social share
PRODAJ BRZO, KUPI LAKO!

Amazonka.rs
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 684
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Prosto je neverovatno koliko smo nesposobni kao narod, taj neodgovorni pristup vaznim istorijskim trenutcima nas je i doveo do ovakvog ocajnog polozaja u kojem smo danas. Porucicemo svetu da nam se jebe za KiM i drzavnost Srbije i da nasu politicku elitu niko ne treba da uzima za ozbiljno...

Kada nam je tesko odvojiti 15 minuta za jednu simbolicnu ali izuzetno vaznu gradjansku duznost, onda ostanimo do daljnjeg nedefinisani teritorijalni ostatak SFRJ do nekog narednog otcepljenja, bolje izgleda ne zasluzujemo "narode" srpski Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 318
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
Peredi, Lezbejke, Siptari i Cedomir Jovanovic (narkoman) su samo protiv ustava...

Mislim da svaki Srbin (ako ima nesto i malo Srpsko treba da glasa za novi Ustav)...

Osim ako se ne ubraja medju ove gore...

A sta cemo sa polupismenim DJ-evima? Gde se oni ubrajaju?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
HTC One
@peachwise, ne odgovori mi za Ustavotvornu skupstinu? Smile

A ovako bez potpisa ne dajes pravo ni jednoj opciji da te svrsta pod "njihove"? Mislim da ce te Ceda prigrabiti kao svoju, i na sva usta pricati kako su svi koji su bojkotovali ustav ustvari podrzavaoci politike LDP-a.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 234
Zastava Sokobanja
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 
Izgleda da jos ima sanse da se izglasa, a LDP nikad nece da predje cenzus
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 356
Zastava Singidunum
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Siemens c72
Na tv-u ide telop sa izjavom Agima Cekua da ce organizovati veliko slavlje i vatromet u centru Pristine ako referendum propadne. Sad ne znam dal je to tacno (ako neko zna nek napise), al u svakom slucaju svi koji nece, ili svi oni koje mrzi da glasaju treba dobro da razmisle da li su mudro odlucili. Prvo, ne treba im davati razloga da se raduju. Drugo, ne treba im dozvoliti da majmunisanjem i likovanjem jos jednom oni ispadnu pobednici u ocima svetske javnosti. I trece, bice da ih puno boli i da shvataju pravnu jacinu preambule u kojoj pise da je KiM deo Srbije (a kad ih boli hajde da ih zaboli jos vise Smile).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 85
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson 
Zasto se svi vracate na Slobu?
I zasto i dalje optuzujete njega za sve?Za sve greshke ovih vlasti vi udarate opet po Slobi ..a chovek je istorija odavno!!

Ne znam gde si ti nasla da ja optuzujem Slobu za sve. Spomenuo sam referendum 1998. i bombardovanje, a ko je tada bio na vlasti?
A ako cemo pravo, on nikako nije istorija, jer jos uvek ovaj narod placa cenu njegovih gresaka. Koja god vlast da je dosla posle 2000, ne bi mogla da sacuva Kosovo, jer ga je Milosevic svojim greskama vec izgubio. Jedino sto je to proces, pa ne moze sve da se zavrsi za 5 dana.
To je klasicna radikalska demagogija - sta nas optuzujete, kada ste vi na vlasti. A Milosevic je kao istorija... A car Lazar i Kosovski boj nisu istorija, nego su deo naseg srca i duse... Kakve gluposti...

Samo ti izadji pa imash opciju koja ti odgovara Smiley

Necu da izadjem zato sto neku tu moju opciju moze lako da pretvori u svoju opciju, jer ima moj potpis.

UUUf vidi se da si ti pravii demokrata:)) Slobica  je bar pokushao da odbrani Kosovo a ovi nikako..a pogotovo nash narod koji zivi tamo!!
A gubitk Kosova ima mnogo dublje korene ,i pre '89 god kad je taj Sloba doshao na vlast!!Uostalom,shto Ameri zamisle uzece,bez obzira ko je na vlasti i da li se neko protivi ili podrzava to!!
Pitam se kako bi neko od vas vodio drzavu u ovom preiodu a i u Slobinom..da mi je da vidim te poteze Smiley)
Nesto mnogo ima pametnjakovica:) a svi sa strane gledaju..tako je najlakse..posle bude:nisam ja ,majke mi!!! lol
Nema vise Slobe,nema ko da krade glasove,samo ti izadji na glasanje:) odaberi svoju opciju!! xexe
« Poslednja izmena: 29. Okt 2006, 16:12:07 od sweetY_chick »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2208
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung Note 4
PA onda izadji i glasaj za NE...

Ili izadji i precrtaj sve... zaokruzi oba... Nacrtaj mikija mausa... pljuni na listic i ubaci ga, ali bar izadji na referendum...

Nemoj da budes medju onim pederima siptarima i narkomanima koji bojkotuju...

Kad se zavrsi i prebroje glasovi, videcemo koliko se njih slaze sa novim ustavom, a koliko njih se ne slaze...
IP sačuvana
social share
PRODAJ BRZO, KUPI LAKO!

Amazonka.rs
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 318
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
Sutra ce reci... Hocete u Evropu... E pa nista od toga, kad niste mogli ni novi ustav da donesete...

Ne brini ti za Evropu... Kada toj Evropi budemo po volji moci cemo u EU, pa makar nam u ustavu pisalo samo "DJ Boris rulezzzz!"

Da li ste svesni kolike su pare BACENE na ovaj referendum... I VI I DALJE STE PROTIV IZLAZENJA??? Smile

Pa nisam ih ja terao da bacaju pare...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 62 63 65 66 ... 73
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.