Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li izlazite na referendum?

Glasanje završeno: 29. Okt 2006, 10:14:44

Da, izlazim i glasacu Za
44.4%  (28)
Da, izlazim i glasacu Protiv
12.7%  (8)
Ne, ne izlazim
42.9%  (27)
Ukupno glasova: 63
Idi dole
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 73
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Usvojen novi ustav, referendum 28-29. oktobra  (Pročitano 40934 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1032
Zastava U pokretu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Zasto trosis glavu na razmisljanje sta se krije u pozadini, valjda shvatas da je vuk u jagnjecoj kozi i dalje vuk.
Nisu nam oni ni prijatelji ni porodica pa da se pred svake izbore nadamo da ce se promeniti.

Davno sam ja izgubio te iluzije. Posebno o njima.
IP sačuvana
social share
Jednom merim, tri put secem....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia 
zlle, nije sve tako crno i belo.
sve stranke su se slozile i svaka je imala neki svoj interes. koji nije svima isti.

ja cu dans da glasam, as ono-mrzelo me juce, a ni u jednom trenu nisam sumnjao da cu glasati. isto i moji roditelji i par ortaka.
licn omislim da ce ref uspeti.
ako ne uspe, licno ce biti odgovorni ceda  i njemu slicni. nadali se da ce ustav da prodje i da dobiju buduce birace, a ovako sjebali drzavu, al vazno da su im biraci verni.

videcemo.
realno je ocekivati da dansa izadje jos 35-40%
mada...ovo je Srbija.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1032
Zastava U pokretu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
zlle, nije sve tako crno i belo.
sve stranke su se slozile i svaka je imala neki svoj interes. koji nije svima isti.

ja cu dans da glasam, as ono-mrzelo me juce, a ni u jednom trenu nisam sumnjao da cu glasati. isto i moji roditelji i par ortaka.
licn omislim da ce ref uspeti.
ako ne uspe, licno ce biti odgovorni ceda  i njemu slicni. nadali se da ce ustav da prodje i da dobiju buduce birace, a ovako sjebali drzavu, al vazno da su im biraci verni.

videcemo.
realno je ocekivati da dansa izadje jos 35-40%
mada...ovo je Srbija.

@Kraljevicu Marko

Stranke koje su pozvale na bojkot cak i zajedno ne prelaze cenzus. Nemozes okriviti njih za eventualni neuspeh referenduma. Razlozi za to su ipak razni. Pocevsi od zamora materijala, pa do, na momente, negativne kampanje za referendum.
IP sačuvana
social share
Jednom merim, tri put secem....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Ja ne izlazim , koliko vidim ustav je busan kao sito, a tri dana ce Jocic cuvati glasove pa mislim da ce biti kradje ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Motorola V3i
ako ne uspe, licno ce biti odgovorni ceda  i njemu slicni.

Smile znaci odlucice potencijalnih 300 000 glasaca gradjanske koalicije  Smile

da se razumemo, ja nemam sumnje da ce referendum uspeti.

i posmatracima CESID-a i EU je dozvoljeno da "cuvaju" kutije sa ostalim tokom noci

CESID cuva na 600 birackih mesta, a stranih posmatraca je 68, tako da to ne cini ni 10% birackih mesta  Smile

od svega mi je danas najdraze sto Kostunica nece spavati  Smile
« Poslednja izmena: 29. Okt 2006, 03:10:20 od vanja_gator »
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa mozes da okrivljujes njih zato sto referedum nije uspeo jel zna se da je u srbiji mnogo mala izlaznost a kada je izlaznost mala i 3-4 posto su sasvim dovoljna da referendum ne uspe jel ako je recimo izlaznost i 53 procenata njihovih 4 posto obaraju referendum i oni su znali zasto bojkotuju jel jedino tako mogu nesto da urade a ako izadju i kazu glasajte ne onda znaci da ce 4 posto izaci i referendum ce uspeti!
znaju oni sta rade trazili su neke povlastice ili neke pare i nista nisu dobili a znaju da je ovo serbija i izlaznost mnogo mala tako da ti njihovih 3-4 posto mogu puno da znace i eto sta sada rade a kao pricaju o nekim parama pa vise se pred referendum u medijima pricalo o tom njihovom bojkotu i o njima nego o celoj vladi predsedniku i skupstini zajedno pa odakle te pare da se vodi ta antireferendumska kampanja!
ali ja sam ubedjen da ce referendum da prodje a iako ne prodje smuvace se nesto da on prodje i eto imacemo novi ustav u ponedeljak a ceda i njegovi ima naredne 3 godine da pricaju kako je doslo do kradje na referendumu itd i onda kad budu izbori i ne predju cenzus ima da pricaju kako je bilo kradje na izborima i tako ima da kukaju u nedogled!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Motorola V3i
njihovih 4 posto obaraju referendum i oni su znali zasto bojkotuju jel jedino tako mogu nesto da urade a ako izadju i kazu glasajte ne onda znaci da ce 4 posto izaci i referendum ce uspeti!

ocigledno nemas veze o cemu govoris. da jedno bude jasno. referendum uspeva ako 50% + 1 glas upisanih biraca kaze Da novom Ustavu. a ne izaslih
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

nja,nja

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1323
Zastava Beograd
OS
Windows NT 4.0
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Ljudi koliko je izaslo danas na Referendum...jeli dovoljno!? Mislim ima i sutra jos ali opet kako je danas izgledalo!? Smile

Izlaznost prema podacima RIK do 18,00 casova je:

Na nivou republike - 15,+ %

Grad Beograd - 18,+ %
Centralna Srbija - 16,+ %
Vojvodina - 11,+ %

Mislio sam da ce izlaznost biti veca.

Sramota Smile

I treba da nas rascerupaju, saviju preko novih granica i jebu do iznemoglosti.
Ova zemlja, kao i njen narod su u potpunom qurcu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
Prvog dana izlaznost preko 17 odsto
29. oktobar 2006. | 10:18 -> 02:47 | Izvor: B92, Beta
Beograd, Priština -- Prvog dana referenduma o novom ustavu Srbije glasalo 17,5 odsto upisanih birača, saopštio CeSID. Prema RIK-u, oko 17,81.

Najveća izlaznost zabeležena je na Kosovu, 35,6 odsto, a najmanja u Vojvodini 14,8 odsto, dok je u Beogradu izašlo 20,8.

Biračka mesta zatvorena su u 20 sati, a posmatrači CeSID-a će uz glasačke kutije ostati do sutrašnjeg otvaranja birališta.

Pravo glasa na referendumu ima 6.639.385 građana, a da bi bio novi ustav bio usvojen za njega mora da glasa najmanje polovina tog broja plus jedan.

Biračka mesta, njih 8.385, otvorena, biće otvoreno sutra od 7.00 do 20.00 sati. Referendum posmatra 68 stranih posmatrača.

Đurić: Solidna izlaznost

Direktor vladine kancelarije za saradnju sa medijima Srdjan Đurić ocenio je da današnja izlaznost na referendumu "nije bila loša jer je uoči drugog dana već glasalo oko 18 odsto građana Srbije".

"Uvereni smo da će Srbija sutra preuzeti stvari u svoje ruke i da će građani Srbije ispoljiti patriotizam i da će zarad dobra svoje zemlje već od ranih jutarnjih sati izaći i glasati za novi Ustav", rekao je Đurić.

Janković: Negativne posledice neizglasavanja

Savetnik premijera Srbije Vladeta Janković i predsednik Političkog saveta Demokratske stranke Dragoljub Mićunović izjavili su za B92 da je teško reći koliko će jučerašnji procenat izlaznost birača uticati na konačni ishod referenduma.

Janković smatra da bi eventualni neuspeh referenduma imao negativne posledice kako na unutrašnjo-politički život zemlje, tako i na međunarodni ugled Srbije.

"Činjenica je da će naš položaj oko Kosova biti mnogo teži i ozbiljniji, i ako bi se dogodilo da nepovoljno rešenje za Kosovo usledi u nekom kratkom roku, a mi nismo doneli ustav, tu ćemo imati šta sebi da prebacimo", kaže Janković.

Izvor B92
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Не треба журити са закључцима. Немци играју фудбал 90 минута.
Једно је ипак сигурно. Ово је последњи пут да Србија зависи од оних који неће да гласају. И да се Устав не усвоји, вероватно неће ићи даље по овој процедури. Проблем је што следи радикализација. Код мене можда у дословном смислу. Вучић је рекао како су радикали спречили да Војводина добије државност. Из ДСС-а нису демантовали... Но рано је причати о таквом сценарију.
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 73
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.