Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 05:33:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 688 689 691 692 ... 706
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ustrojstvo BiH, koje odgovara svima!  (Pročitano 383808 puta)
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Dinooo
Za mene je to manje uvredljivo od prezira,političko-društvenog marginalizovanja,ponižavanja i istrebljivanja hrišćana(o odnosu muslimana prema nehrišćanima u istoriji i danas,neću ni da pričam!) u svim muslimanskim zemljama kroz istoriju pa do danas! ne vuci me za jezik,štošta bih ti rekao o islamu kao "religiji ljubavi"! Crkve se ruše u Srbiji(Kosmet)a džamije niko ne dira,jel znaš? Na primer,šta će nama na kalemegdanu grob nekog turskog paše? Mogli bi ladno da ga srušimo,s obzirom da su nas Turci tlačili! Međutim,grob je i dalje tamo gde jeste i niko ga ne dira,jer mi imamo ono što se zove svest o kulturnim spomenicima! Gde su Crkve iz 4.5. veka u Turskoj,na primer,gde su se podvizavali veliki svetitelji i koje su svetinje za nas Hrišćane? Da li se trude da ih obnove? Ne pada im na pamet,ali se džamije dižu po evropi svuda! U evropi muslimani traže eksteritorijalnost(primer nemira u Francuskoj...da,to je bio jedan od zahteva bundžija,ako niste znali!)ali ta ista strana nije spremna u svojim zemljama da prizna nikakvo pravo Hrišćanima! A o ubijanju Hrišćana i dan danas(Pakistan,Istočni Timor,Avganistan i dr.)neću ni da pričam! I tako dalje i tako dalje...prema tome,bolje da ne diskutujemo o tome ko koga "ponižava i vređa".Ovo što se mi verbalno prepucavamo ništa mnogo ne znači!Mnogo je gore ono što se praktično dešava hrišćanima u svetu pa i kod nas,sa vaše strane ali i sa strane naših domaćih "modernizatora svesti".
religija je jako zloupotrebljiva stvar. od pocetka vremena, neko je najeba(va)o zbog religije. knjige se mogu napisati o zlu koje su Isus Hrist Spasitelj, i Muhamed Prorok donijeli iza sebe. opet, to ne znaci da je religija sama po sebi losa, nego da su ljudi losi.
u sarajevu se crkve nisu rusile u ratu, u banjaluci dzamije jesu, jel znas to? i sta ja sad, trebam kukat kako su banjalucani zli/losi/netolerantni/bogznasta? ma zajebi, ja iskreno zelim sve to ostaviti iza sebe, jer zasluzujem to, necu da me ista vuce nazad, u sranje koje sam prosao. ali to ostavljanje iza se nece desiti tako sto ce mrgec zvati samije "cirade", niti tako sto ce tebi ezan, poziv na zahvalnost jedinom Bogu smetati, niti tako sto ce nekom mehi smetati zvono sa katedrale, niti tako sto cete evropu zvati "hriscanska evropa" (iako je prije par stoljeca jasno povukla crtu crkve i drzave, opet za razliku od ovog podrucja u kojem zivimo), niti sa drugim aspektima uskog, ksenofobicnog uma.

ono sto ja licno ne razumijem je da se u 21. vijeku poslije rodjenja hrista jos uvijek vrsi razvrstavanje ljudi po imenu/nacionalnoj pripadnosti/religiji/boji dzempera koji nesi, na podrucju jugoistocne evrope, ognjista civilizacije. postoji jedna rijec za SVE sto se na podrucju balkana desava, a to je primitivizam. cisti, zivotinjski, iskonski primitivizam. dok to ne udari u glavu panjevima koji zivotare ovde, ljudi koji zele zivjeti ce biti u manjini, i morace trpiti sve sto se ovde kuha, ili ce voditi don quijote-sku borbu protiv vjetrenjaca, ili odseliti drugdje, u civilizaciju (sto je jedna od pametnijih varijanti).
Islam je to što jeste i ti to ne možeš ublažiti.Smešno je to što pričaš.To je "religija pustinje" i već skoro 1500 god.ostavlja samo pustoš iza sebe!!!
Sve što ti nije jasno pitaj tvoje muslimane i dragu vam braću hrvate! Divljate vekovima na najgori mogući način a ti mi se sad čudiš "kao seoska mlada" i pitaš se šta,kako i zašto! Ili ste stvarno lu** ili bezobr****,nema trećeg definitivno!!!
Ja pričam kakvi ste svuda u svetu a ne samo  na Balkanu.Musliman u indoneziji ili u bosni,sve jedno za mene,jer isto sra** pravite gde god da ste i kad god možete(eto vam primer i Šiptara,vaše braće po "mama religiji"!).Jedino što znate,od vašeg postanka, je da ubijate,otimate i pljačkate tuđe i to mirne savesti(kuran to nalaže,muhamed direktno dobio "otkrovenje"od Boga za tako nešto!).Nema tih reči kojima bih mogao izraziti sve ono što vi predstavljate i svoju odbojnost prema tome.Dobro sam vas upoznao i to na delu! Pustite me sa frazom:"Nisu svi takvi" Kada dođe stani pani,kada se ukaže prilika da se nož stavi Srbinu pod vrat,kome bih mogao da verujem od vas? Verovaše vam i naši očevi,kumovali su sa vama,jeli i pili,prijateljevali sa vama,pa dočekaše od svojih "prijatelja i kumova" nož pod grlo i to mnogo puta u istoriji.Mislite li da grehovi očeva ne pohode i vas? O,stići će samo polako! Sve se vraća,kad tad!!! Pa vama je u genima zapisana mržnja prema svemu što je hrišćansko(srpsko pogotovo! Pa vi menjate istoriju...menjate sebe pajs*** i mislite da je to dobro?)tako da tvoji pokušaji da kao "ispadneš pametan"u ovom slučaju su besmisleni.Šta ima bre ti da zaboravljaš? Srbi su ti koji će da odluče hoće li zaboraviti viševekovna klanja i hoće li vam oprostiti! Vi ste zaklali "stotine srebrenica" u istoriji i ti se usuđuješ da pričaš nešto? Nikad vam nećemo zaboraviti naneseno zlo! Greh je tražiti od nas da zaboravimo,greh pred Bogom,greh pred sopstvenom savešći,greh prema našim precima...znate,to su bili živi ljudi? Ko ima pravo da traži da ih zaboravimo i u ime čega? Uvek ste prvi počinjali..."carski sinovi";tako ste sami sebe zvali i šepurili se,gledajući svoju braću po krvi ali druge vere,krvavim očima,a razlikovali ste se samo verom i ničim drugim od nas.Golje mi,golje bili i vi! Zakrpe behu i na vašim guzic*** kao i na našim.Smešni ste do bola!!! To je dovoljno da želimo da budemo daleko od vas i zemljišna granica je sasvim zadovoljavajuća.Samo da vas vidimo preko linije!
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1882
Zastava Šeher Banja Luka
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
Cini mi se da nisi gledao film sa Orlando Bloomom i krstaske ratowe,osvajanje jeruzalema i slicno,film su zapadnjaci snimili,e koliko se sjecam jedina zvjerstwa u istoriji nad muslimanima su cinili krscani,wi ste bili postedjeni klanja tj.ciwili,zene i djeca...a za owe prostore jedina weca medjusobna klanja zabiljezena su u IIWW(postoji naredba 'koristite noz,stedi municiju'),a prije toga imamo turke i zao mi je sto ti poistowjecujes bosnjake sa turcima jer to je elementarno nepoznawanje historije...
IP sačuvana
social share
Prvi ćemo zaratiti sa došljacima iz svemira.
Dusan  Kovacevic, dramski pisac (Blic) Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Cini mi se da nisi gledao film sa Orlando Bloomom i krstaske ratowe,osvajanje jeruzalema i slicno,film su zapadnjaci snimili,e koliko se sjecam jedina zvjerstwa u istoriji nad muslimanima su cinili krscani,wi ste bili postedjeni klanja tj.ciwili,zene i djeca...a za owe prostore jedina weca medjusobna klanja zabiljezena su u IIWW(postoji naredba 'koristite noz,stedi municiju'),a prije toga imamo turke i zao mi je sto ti poistowjecujes bosnjake sa turcima jer to je elementarno nepoznawanje historije...
Koliko ka*** živećeš ko gavran! Živeo mi ti! Smile
« Poslednja izmena: 17. Avg 2008, 13:31:01 od bulajka »
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC Topaz
Dinooo
Za mene je to manje uvredljivo od prezira,političko-društvenog marginalizovanja,ponižavanja i istrebljivanja hrišćana(o odnosu muslimana prema nehrišćanima u istoriji i danas,neću ni da pričam!) u svim muslimanskim zemljama kroz istoriju pa do danas! ne vuci me za jezik,štošta bih ti rekao o islamu kao "religiji ljubavi"! Crkve se ruše u Srbiji(Kosmet)a džamije niko ne dira,jel znaš? Na primer,šta će nama na kalemegdanu grob nekog turskog paše? Mogli bi ladno da ga srušimo,s obzirom da su nas Turci tlačili! Međutim,grob je i dalje tamo gde jeste i niko ga ne dira,jer mi imamo ono što se zove svest o kulturnim spomenicima! Gde su Crkve iz 4.5. veka u Turskoj,na primer,gde su se podvizavali veliki svetitelji i koje su svetinje za nas Hrišćane? Da li se trude da ih obnove? Ne pada im na pamet,ali se džamije dižu po evropi svuda! U evropi muslimani traže eksteritorijalnost(primer nemira u Francuskoj...da,to je bio jedan od zahteva bundžija,ako niste znali!)ali ta ista strana nije spremna u svojim zemljama da prizna nikakvo pravo Hrišćanima! A o ubijanju Hrišćana i dan danas(Pakistan,Istočni Timor,Avganistan i dr.)neću ni da pričam! I tako dalje i tako dalje...prema tome,bolje da ne diskutujemo o tome ko koga "ponižava i vređa".Ovo što se mi verbalno prepucavamo ništa mnogo ne znači!Mnogo je gore ono što se praktično dešava hrišćanima u svetu pa i kod nas,sa vaše strane ali i sa strane naših domaćih "modernizatora svesti".
religija je jako zloupotrebljiva stvar. od pocetka vremena, neko je najeba(va)o zbog religije. knjige se mogu napisati o zlu koje su Isus Hrist Spasitelj, i Muhamed Prorok donijeli iza sebe. opet, to ne znaci da je religija sama po sebi losa, nego da su ljudi losi.
u sarajevu se crkve nisu rusile u ratu, u banjaluci dzamije jesu, jel znas to? i sta ja sad, trebam kukat kako su banjalucani zli/losi/netolerantni/bogznasta? ma zajebi, ja iskreno zelim sve to ostaviti iza sebe, jer zasluzujem to, necu da me ista vuce nazad, u sranje koje sam prosao. ali to ostavljanje iza se nece desiti tako sto ce mrgec zvati samije "cirade", niti tako sto ce tebi ezan, poziv na zahvalnost jedinom Bogu smetati, niti tako sto ce nekom mehi smetati zvono sa katedrale, niti tako sto cete evropu zvati "hriscanska evropa" (iako je prije par stoljeca jasno povukla crtu crkve i drzave, opet za razliku od ovog podrucja u kojem zivimo), niti sa drugim aspektima uskog, ksenofobicnog uma.

ono sto ja licno ne razumijem je da se u 21. vijeku poslije rodjenja hrista jos uvijek vrsi razvrstavanje ljudi po imenu/nacionalnoj pripadnosti/religiji/boji dzempera koji nesi, na podrucju jugoistocne evrope, ognjista civilizacije. postoji jedna rijec za SVE sto se na podrucju balkana desava, a to je primitivizam. cisti, zivotinjski, iskonski primitivizam. dok to ne udari u glavu panjevima koji zivotare ovde, ljudi koji zele zivjeti ce biti u manjini, i morace trpiti sve sto se ovde kuha, ili ce voditi don quijote-sku borbu protiv vjetrenjaca, ili odseliti drugdje, u civilizaciju (sto je jedna od pametnijih varijanti).
Islam je to što jeste i ti to ne možeš ublažiti.Smešno je to što pričaš.To je "religija pustinje" i već skoro 1500 god.ostavlja samo pustoš iza sebe!!!
Sve što ti nije jasno pitaj tvoje muslimane i dragu vam braću hrvate! Divljate vekovima na najgori mogući način a ti mi se sad čudiš "kao seoska mlada" i pitaš se šta,kako i zašto! Ili ste stvarno lu** ili bezobr****,nema trećeg definitivno!!!
Ja pričam kakvi ste svuda u svetu a ne samo  na Balkanu.Musliman u indoneziji ili u bosni,sve jedno za mene,jer isto sra** pravite gde god da ste i kad god možete(eto vam primer i Šiptara,vaše braće po "mama religiji"!).Jedino što znate,od vašeg postanka, je da ubijate,otimate i pljačkate tuđe i to mirne savesti(kuran to nalaže,muhamed direktno dobio "otkrovenje"od Boga za tako nešto!).Nema tih reči kojima bih mogao izraziti sve ono što vi predstavljate i svoju odbojnost prema tome.Dobro sam vas upoznao i to na delu! Pustite me sa frazom:"Nisu svi takvi" Kada dođe stani pani,kada se ukaže prilika da se nož stavi Srbinu pod vrat,kome bih mogao da verujem od vas? Verovaše vam i naši očevi,kumovali su sa vama,jeli i pili,prijateljevali sa vama,pa dočekaše od svojih "prijatelja i kumova" nož pod grlo i to mnogo puta u istoriji.Mislite li da grehovi očeva ne pohode i vas? O,stići će samo polako! Sve se vraća,kad tad!!! Pa vama je u genima zapisana mržnja prema svemu što je hrišćansko(srpsko pogotovo! Pa vi menjate istoriju...menjate sebe pajs*** i mislite da je to dobro?)tako da tvoji pokušaji da kao "ispadneš pametan"u ovom slučaju su besmisleni.Šta ima bre ti da zaboravljaš? Srbi su ti koji će da odluče hoće li zaboraviti viševekovna klanja i hoće li vam oprostiti! Vi ste zaklali "stotine srebrenica" u istoriji i ti se usuđuješ da pričaš nešto? Nikad vam nećemo zaboraviti naneseno zlo! Greh je tražiti od nas da zaboravimo,greh pred Bogom,greh pred sopstvenom savešći,greh prema našim precima...znate,to su bili živi ljudi? Ko ima pravo da traži da ih zaboravimo i u ime čega? Uvek ste prvi počinjali..."carski sinovi";tako ste sami sebe zvali i šepurili se,gledajući svoju braću po krvi ali druge vere,krvavim očima,a razlikovali ste se samo verom i ničim drugim od nas.Golje mi,golje bili i vi! Zakrpe behu i na vašim guzic*** kao i na našim.Smešni ste do bola!!! To je dovoljno da želimo da budemo daleko od vas i zemljišna granica je sasvim zadovoljavajuća.Samo da vas vidimo preko linije!

krstaski ratovi. cionizam. 3.5 godine u kojima sam vrsio jebenu fotosintezu, jer nisam imao ni vode, ni hrane,i ti se usudjujes MENI da kazes, da nesto sa cim ja nemam nikakve veze, se nece zaboraviti? sram i stid da te bude. samo ne znam kako ces izaci pred tog tvog Boga, koji je toliko drukciji od mog (jest al u qrcu) i opravdati ove svoje rijeci. sram i stid da te bude.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Dinooo

Ako si čist,zašto besniš? Nema razloga čestit i pošten čovek za strah od Boga i ljudi! Međutim,na osnovu tona i sadržine tvog posta,vidim da nemaš ono što se zove moral i savest,i tebe bi trebalo da bude sramota,kao i sve one koji razmišljaju kao ti! Hteli ste da ubijate ali da vam se ne vrati,je li? Po stoti put da pljačkate,palite,otimate,proterujete i ubijate a da Srbi ćute? Godinama sam gledao vaše zločine,sumanutosti i bestijalnosti,gde sečete glave živim ljudima ,iživljavate se nad mrtvim srpskim telima,telima mojih najrođenijih i najbližih i treba da mi bude žao tebe i tvoje "fotosinteze"? More,da si mi pri ruci!!!
Krišnaisti veruju da postoji preko 4000 "ljudskih oblika" postojanja,ali nisu svi ljudi u pravom smislu te reči.Sad vidim da ima istine u tome! Sa tobom nikakva diskusija više!
« Poslednja izmena: 17. Avg 2008, 15:10:18 od bulajka »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1882
Zastava Šeher Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Dinooo

Tebe,da imaš ono što se zove moral i savest,bi trebalo da bude sramota,kao i sve one koji razmišljaju kao ti! Hteli ste da ubijate ali da vam se ne vrati,je li? Godinama sam gledao vaše zločine,sumanutosti i bestijalnosti,gde sečete glave živim ljudima ,iživljavate se nad mrtvim srpskim telima...krišnaisti veruju da postoji preko 4000 "ljudskih oblika" postojanja,ali nisu svi ljudi u pravom smislu te reči.Sad vidim da ima istine u tome!

potpisujem ovaj post...ziva istina...kao i ono bacanje srpske nejači lavovima u sarajevskom zoo vrtu Wink

al evo malo da vidis pored onog hrabrog ubistva srebrenicana od strane skorpiona kako je to radjeno u brckom Wink

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

355.jpg
(137.46 KB, 641x437)
356.jpg
(130.28 KB, 425x628)
357.jpg
(127.68 KB, 628x431)
358.jpg
(129.44 KB, 628x431)
354.jpg
(173.28 KB, 457x634)
« Poslednja izmena: 17. Avg 2008, 15:31:44 od moralles »
IP sačuvana
social share
Prvi ćemo zaratiti sa došljacima iz svemira.
Dusan  Kovacevic, dramski pisac (Blic) Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
balijo...hoces da kazes da vi nikog niste ubili za vreme rata?

a sto se tice slika....bas me interesuje koji je to automat? Smile Smile
« Poslednja izmena: 17. Avg 2008, 15:19:51 od mrgec »
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
moralles

Svaki život je bescen vrednost! Ja to nikad nisam sporio i žao mi je svakog čestitog čoveka koji je stradao!
Ali ipak stojim iza svake svoje reči izrečene u prethodnim postovima jer je to apsolutna istina i srebrenica to neće pomračiti! Prvi ste uvek počinjali,prvi proganjali,palili i ubijali i šta ste očekivali? Šta? Hteli ste nešto što vama ne pripada,potpomognuti svim belosvetskim ološem,samo zato što ste druge vere i što vam Srbi navodno smetaju da normalno živite,je li? Meni je bitno ko prvi počinje(a uvek ste bili,zajedno sa hrvatima,prvi u zlu!) jer je to istinski pokazatelj skrivenih i mračnih namera!

Tebi i tvom drugaru ne želim nikakvo zlo(mada bih voleo malo da ga propustim kroz ove moje MMA šake,da ga naučim pameti za onu pomenutu "fotosintezu",dok sam ja skupljao rastrnuta tela mojih rođaka!)ali ne vidim ni trunke one suštinske objektivnosti u vašim postovima i onda se čudite što vas zezamo(kao sinoć!
Smile).Pazite bre šta pričate,lupet*** nekad samo tako! Lažu vas,na tako smešan i neinteligentan način da postoje Bošnjaci a vi se još euforično primate i grčevito hvatate za tu "čudesnu slamku spasa",samo da budete nešto drugo a ne ono što jeste...Srbi! To je psihološki poremećaj,čoveče! Beži od toga i sledi onog čestitog,umnog,trezvenog,postojanog i nadasve,svojih korena svesnog,velikog književnika Mešu Selimovića a ne Aliju Izetbegovića,Silajdžića,nove "isinootkrivajuće" istoričare i ostale bolesn***!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6428
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da se razumemo , braco a i vi bivsi (nadam se bivsi) neprijatelji, svako ubistvo nenaoruzanog neprijatlelja ili zarobljenika je zlocin, a civila pogotovo. Ja sam Srbin i ponosim se ljudima tipa Zivojina Misica,Radomira Putnika,Stepa Stepanovica Nikole Pasica i Nikole Tesle...

a s ovim kretenom sto puca nenaoruzanom covjeku s ledja u glavu zelio bih da nemam nista zajednicko, ovo je nalakse, sta je tim dokazao, da je idijot i da nije covjek...

sto nije dosao da nam pomogne u Sarajevu ako je vec bio toliki Srbin , da se tamo malo ganjamo po Grbavici , Dobrinji i Trgu Pere Kosorica...pa da vidi sta je rock and roll, Lako je ovako ratovati i junaciti se, nad nekim ko ne moze da se brani. Mene je sramota ovakvih "srpskih vojnika"

Ali da budemo nacisto i vi recite da vas je sramota onih sto su odsijecali glave nasim zarobljenim vojnicima na Ozrenu , pa onda imamo od cega da pocnemo....

jer moramo vec jednom od neceg ponovo poceti, mozemo se ne voliti ili cak i mrziti ali niti jedni nit drugi niti treci nece prestati da postoje , svi smo osudjeni da budemo ovde na ovom prokletom parcetu zemlje zvanom Balkan.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 688 689 691 692 ... 706
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 05:33:11
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.211 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.