Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 22:44:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 680 681 683 684 ... 706
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ustrojstvo BiH, koje odgovara svima!  (Pročitano 384688 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 630
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
moralles, ne odgovori mi za feredže  Smile  kako to da se vi zalažete za sekularnu državu a ne sankcionišete nošenje feredža u javnim  ustanovama?

pa ne sankcioniše ni evropa, zašto bi mi  Smile a te feredže kakve ti kačiš i nema ih puno, uglavnom su tu marame gdje se vidi lice Wink
Misliš da u Britaniji ili Francuskoj možeš polagati ispit zamaskiran feredžom...možeš q  Smile

ne, ali iskreno ne vjerujem u to što si napisao...a drugo što želim da napišem je da sam se iznenadio koliko su te marame i ferdže rasprostranjene u kršćanskoj evropi, mnogo mnogo više se to tamo praktikuje nego u bosni Wink
Meni letos pričala Sarajka za taj slučaj kada je vehabija doveo ženu na ispit, na Univerzitetu u Sarajevu.Ako je ona lagala mene (a što bi  Smile ) lažem i ja tebe.A gde si ti to vodeo da se po hrišćanskoj evropi više praktikuje, koja to država konkretno?  Smile

Inače tačno je da je većina Bošnjakinja emancipovana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Na žalost,možeš! Voleo bih da vidim islamske zemlje gde bih mogao da "polažem ispit"(a kamo li nešto drugo!)a da mi se,na primer,samo vidi Krst oko vrata! Mada i evropljani ne gledaju blagonaklono na "Krst" a kamo li ovi! Baš zato i mogu! Evropljanima je izgleda draži polumesec od Krsta!

PS.To je na jednom uopštenom,dominirajućem političkom,kulturnom i duhovnom planu tako i gotovo!

pa to i nije stvar koja se treba isticat, to je jarane tvoja privatna stvar, sakrij ga ispod majice...i najgore od svega mi je kad na nekom vidim mjesec i poluzvijezdu i krst od nekih pola kilograma a u zivotu ni dzamije ni crkve nije vidio Smile
Taj ko je stavio "Krst od pola kila" nije hrišćanin...samo ti to ne vidiš i ne praviš(verovatno namerno!)razliku!
A feredža može da se vidi? Što to nije privatna stvar pa ženu zakrabulji u kući a ne na ulici? Mujezin može da vrišti i smeta hrišćanima? Poligamiju možemo u hrišćanskoj evropi da trpimo? Hrišćani mogu da se desetkuju polako i sigurno u ogromnoj većini muslimanskih zemalja a tebi smeta krst oko vrata? E,moj "jarane",ne razmišljaš kako treba! Nećeš,prosto rečeno!
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1882
Zastava Šeher Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Na žalost,možeš! Voleo bih da vidim islamske zemlje gde bih mogao da "polažem ispit"(a kamo li nešto drugo!)a da mi se,na primer,samo vidi Krst oko vrata! Mada i evropljani ne gledaju blagonaklono na "Krst" a kamo li ovi! Baš zato i mogu! Evropljanima je izgleda draži polumesec od Krsta!

PS.To je na jednom uopštenom,dominirajućem političkom,kulturnom i duhovnom planu tako i gotovo!

pa to i nije stvar koja se treba isticat, to je jarane tvoja privatna stvar, sakrij ga ispod majice...i najgore od svega mi je kad na nekom vidim mjesec i poluzvijezdu i krst od nekih pola kilograma a u zivotu ni dzamije ni crkve nije vidio Smile
Taj ko je stavio "Krst od pola kila" nije hrišćanin...samo ti to ne vidiš i ne praviš(verovatno namerno!)razliku!
A feredža može da se vidi? Što to nije privatna stvar pa ženu zakrabulji u kući a ne na ulici? Mujezin može da vrišti i smeta hrišćanima? Poligamiju možemo u hrišćanskoj evropi da trpimo? Hrišćani mogu da se desetkuju polako i sigurno u ogromnoj većini muslimanskih zemalja a tebi smeta krst oko vrata? E,moj "jarane",ne razmišljaš kako treba! Nećeš,prosto rečeno!

ja jesam musliman, ali nisam zena, nit njih ovdje u bosni prisiljava da se pokrivaju koliko znam, nit sam ja donosio ta islamska pravila...no, mislim da je islamu potrebna reforma, ne u bosni nego u pojedinim zemljama islamskog svijeta...
IP sačuvana
social share
Prvi ćemo zaratiti sa došljacima iz svemira.
Dusan  Kovacevic, dramski pisac (Blic) Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC Topaz

vrijedjanje puno vise govori o onome ko govori, nego o onome kome se govori  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
ja jesam musliman, ali nisam zena, nit njih ovdje u bosni prisiljava da se pokrivaju koliko znam, nit sam ja donosio ta islamska pravila...no, mislim da je islamu potrebna reforma, ne u bosni nego u pojedinim zemljama islamskog svijeta...
Ti to možda želiš,ali to je nemoguće i nikada se neće desiti,znaš to i sam! Uma sa svojim pravilima je neprikosnovena za svakog muslimana gde god on bio i ko se ne pridržava toga,ne može se smatrati muslimanom! Ili poštuješ kuran i muhamedove zapovesti ili ne,sredine nema i to takođe znaš! To ti je kao sa onim primerom o "krstu od pola kila". Svaki pravi pravoslavni vernik će znati da ta osoba nije hrišćanin u suštini, i da njegova "religioznost" u stvari ne postoji!
Meni ne smeta ništa osim dvostrukih aršina,razumeš šta hoću da kažem? To je sve!

Dinooo
Za mene je to manje uvredljivo od prezira,političko-društvenog marginalizovanja,ponižavanja i istrebljivanja hrišćana(o odnosu muslimana prema nehrišćanima u istoriji i danas,neću ni da pričam!) u svim muslimanskim zemljama kroz istoriju pa do danas! ne vuci me za jezik,štošta bih ti rekao o islamu kao "religiji ljubavi"! Crkve se ruše u Srbiji(Kosmet)a džamije niko ne dira,jel znaš? Na primer,šta će nama na kalemegdanu grob nekog turskog paše? Mogli bi ladno da ga srušimo,s obzirom da su nas Turci tlačili! Međutim,grob je i dalje tamo gde jeste i niko ga ne dira,jer mi imamo ono što se zove svest o kulturnim spomenicima! Gde su Crkve iz 4.5. veka u Turskoj,na primer,gde su se podvizavali veliki svetitelji i koje su svetinje za nas Hrišćane? Da li se trude da ih obnove? Ne pada im na pamet,ali se džamije dižu po evropi svuda! U evropi muslimani traže eksteritorijalnost(primer nemira u Francuskoj...da,to je bio jedan od zahteva bundžija,ako niste znali!)ali ta ista strana nije spremna u svojim zemljama da prizna nikakvo pravo Hrišćanima! A o ubijanju Hrišćana i dan danas(Pakistan,Istočni Timor,Avganistan i dr.)neću ni da pričam! I tako dalje i tako dalje...prema tome,bolje da ne diskutujemo o tome ko koga "ponižava i vređa".Ovo što se mi verbalno prepucavamo ništa mnogo ne znači!Mnogo je gore ono što se praktično dešava hrišćanima u svetu pa i kod nas,sa vaše strane ali i sa strane naših domaćih "modernizatora svesti".
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Ericsson T28
С нама ћете у Европу, а с њима у прошлост. Лагали су вас прије, лагаће и убудуће. Не дозволимо да нас још једном преваре. Доста нам је лажи и превара!
Ово су само неке од изборних порука које ових дана круже Републиком Српском. Бирачима их упућују лидери 80 политичких партија које су овјериле пропусницу за учешће на локалним изборима.

Иако предизборна активност још званично није почела, битка за наклоност апатичног бирачког тијела увелико се распламсава. Сви обећавају просперитетну будућност, више радних мјеста, веће плате и пензије, беспоштедну борбу против корупције и најтежих облика криминала...

Политички аналитичари примјећују да се изборна реторика није промијенила у односу на претходне изборе. Напротив, још више је добила на жестини.

Политички аналитичар из Бање Луке Тања Топић не очекује масовну излазност летаргичних бирача. Она вјерује да ће Савез независних социјалдемократа (СНСД) и даље остати најјача политичка странка, али да неће имати апсолутну власт у општинама.

- Биће занимљиво шта ће се догодити у Добоју и Бијељини. Српска демократска странка (СДС) прилично је слаба опозиција, мада ће у својим традиционалним упориштима имати релативно добар резултат. Иако је ријеч о локалним изборима, они ће бити драгоцјен показатељ односа снага за наредне изборе - каже Топићева.

Ни политички аналитичар из Београда Душан Јањић не очекује да би локални избори могли промијенити однос снага у Републици Српској.

- Послије избора долазе уставне промјене које ће се у предизборној трци користити за одбрану ентитетских интереса. Та прича биће драматичнија у Федерацији БиХ него у Републици Српској. Послије хапшења Караyића међу странкама у Српској предстоји одмјеравање ко је већи патриота и ко се како односи према насљеђу борбе и РС као резултату те борбе - рекао је Јањић.

У Српској, каже, може доћи до мањег помјерања односа у корист Иванићеве Партије демократског прогреса или Босићевог СДС-а, али предност Додикових социјалдемократа остаће неокруњена.

Локални избори у БиХ биће одржани у недјељу - 5. октобра.

Избори су расписани за скупштине општина, односно општинска вијећа, начелнике општина, Скупштину Брчко дистрикта, Градско вијеће града Мостара и Скупштину и градоначелника града Бање Луке.

На изборима учествује 280 политичких субјеката (80 политичких странака, 41 коалиција, 147 независних кандидата и 20 листа независних кандидата), са укупно 29.046 кандидата.

Избори ће коштати око 10 милиона марака, од чега из буyета институција БиХ треба да буде обезбијеђено око четири милиона, а из општинских буyета око седам милиона.

Држављани БиХ који привремено живе у иностранству своје бирачко право моћи ће да искористе у дипломатско-конзуларним представништвима у 25 држава.

Према подацима Централне изборне комисије (ЦИК), право гласа на октобарским изборима има 2.980.211 бирача, од чега за гласање на редовним бирачким мјестима 2.843.939, а расељених 136.272.

Коначан број бирача за све изборне јединице биће објављен послије 21. августа, када по закону треба бити закључен и потврђен централни бирачки списак. На изборима одржаним 2006. године у БиХ је било регистрованих 2.765.504 бирача.

Ово су први избори на којима ће бити бирани и представници националних мањина у локалним законодавним тијелима. Тако ће на локалним изборима учествовати и 34 независна кандидата из реда националних мањина, од којих у Републици Српској 17.
Независни кандидати

На локалним изборима учествоваће и 239 независних кандидата. Највише независних кандидата пријављено је у Прњавору (13), затим Зворнику (10), Добоју (7), Дервенти (6), Бијељини (4)...

У Бањој Луци ће на локалним изборима учествовати три независна кандидата: Дамир Миљевић, Ђорђе Ђурђевић и Жељко Вукадин.
У СНСД-у највише жена

Већина политичких партија испунила је законску квоту од 35 одсто жена - кандидата на изборним листама. Најдаље је отишао СНСД, који на листама има око 570 жена кандидата за одборнике и осам за начелнике.
http://www.glassrpske.com/vijest/3/drustvo/10088/cir/Nesto-vise-od-30-dana-dijeli-nas-od-lokalnih-izbora-u-BiH.html

Što ja volim izobre!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Бог чува Србе.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2032
Zastava Pančevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
Ovaj morales je nenadjebiv, ne zato sto je pametan i sto iznosi neoborive dokaze za ono sto tvrdi, vec zato sto je tup ko tocilo pa nista ne kapira. Pogledaj samo ovu zbirku gluposti:
Da imalo ima casti i pameti, posle ovoga nikada vise ne bi dodirnuo tastaturu.
IP sačuvana
social share
Тврд је камен за онога ко на њему спав'о није,
jа сам рођен на камену зато камен мекан ми је.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
moralles je li ti sad jasno da ne možemo da živimo skupa ...

pa da, ko hoće da živi nek živi, ko neće ima svoje jato...a ja sam dokazao da je bosna bosanska, a ne srpska zemlja Smile
Naravno vi treba da odlepršate u Tursku , Bosna nikad nije postojala kao samostalna država niti ce ,  u njoj su Srbi oduvek bili glavni cinioci i samo zbog Srba je i postojala , sada je došao kraj Srpskoj zabludi da smo svi braca što znaci "samo samostalna RS " !
Citat
ja jesam musliman
Niko nije savršan !  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 16. Avg 2008, 21:43:22 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1882
Zastava Šeher Banja Luka
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
@GACKO sta je tu glupo?
IP sačuvana
social share
Prvi ćemo zaratiti sa došljacima iz svemira.
Dusan  Kovacevic, dramski pisac (Blic) Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
A šta nije ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 680 681 683 684 ... 706
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 22:44:46
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.