Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 05:08:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 676 677 679 680 ... 706
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ustrojstvo BiH, koje odgovara svima!  (Pročitano 384728 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 630
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
Bošnjaci borci za sekularnu BiH  Smile kad se uvodi zabrana nošenja feredža na javnim mestima?  Smile Ili će se sekularizacija selektivno sprovoditi?

Citat
.to pokazuje da rs nije sekularan entitet...treba ih ukinut...
Smile eto koji su argumenti za ukudanje RS looooooool

nisam mislio na ukidanje entiteta vec krsnih slava...
A feredže na javnom mestu?
'ćemo i njih ukinuti?   Smile

Citat
On je naveo da je uspio da pobjegne do kafića "Lisac" iz kojeg su konobari zvali policiju, a njega zbrinuli u bolnici nakon čega je dao izjavu policiji.
Trebao je odmah otići u Lisac, Lisac je jedan od dva srpska kafića u Petrovcu.

krsne slave entitetskih institucija, a ne ljudi koji slave slave... Smile
Ukidanje nošenja feredža na javnim mestima je korak ka sekularizaciji države.Ta država čiju zastavicu imaš u profilu je to davno uvela.Tom uredbom se ne ukidaju žene koje ispovedaju islam  Smile

Ovamo bi da institucijama u RS ukinete slavu, a po univerzitetu u Sarajevu se šetaju muslimanke maskirane kao nindže.Sekularna država, how yes no...

Kad zabranite ovo na javnim mestima

onda trtljajte da je BiH sekularna država.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1882
Zastava Šeher Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
ti mješaš jabuke i kruške...sekularizam je pojaam vezan za državu, a ne pojedince  Smile

još mi uvalio tu neki dokument izdat u RH, a osoba arapske nacionalnosti...da se čovjek malo bolje ne zagleda pomislio bi da je riječ o nekoj bošnjakinji...ovako još jedan pokušaj obmane javnosti i propagande  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Prvi ćemo zaratiti sa došljacima iz svemira.
Dusan  Kovacevic, dramski pisac (Blic) Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Trebao je odmah otići u Lisac, Lisac je jedan od dva srpska kafića u Petrovcu.
Ma , mi Srbi trebamo otici iz neprijateljske Bih jer sa nama sa njima isto tako kao i njima sa nama nema suživota , ja necu da slušam u državi kojoj živim "Alah egber"i svakodnevno zavijanje iz djamija  a verujem da moje mišljenje deli barem 99% Srba !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Ja mislim da svaka institucija u BiH mora da uvede krsnu slavu. Mislim da je neophodno da se vrati izvorno bosansko pismo ćirilica. Neophodno je vratiti i izvorne nasimbole kao na osvim stećcima gde se jasno vide ocila, krstovi i ljudske figure.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Boljani ocilo.jpg
(103.77 KB, 592x733)
kakanj stećci.jpg
(1039.87 KB, 2048x1536)
LukomirS.JPG
(59.03 KB, 640x480)
Radimlja2.jpg
(67.96 KB, 317x510)
stećak.jpg
(40.05 KB, 500x434)
Stecak_Cista_Provo.jpg
(52.47 KB, 475x466)
StecakReljef.jpg
(40.71 KB, 250x395)
Tekija_Bratunac.jpg
(16.08 KB, 237x235)
« Poslednja izmena: 16. Avg 2008, 15:51:45 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC Topaz
Ja mislim da svaka institucija u BiH mora da uvede krsnu slavu. Mislim da je neophodno da se vrati izvorno bosansko pismo ćirilica. Neophodno je vratiti i izvorne nasimbole kao na osvim stećcima gde se jasno vide ocila, krstovi i ljudske figure.

ocemo bosancicu uvest? nekako je vise bosanska. mislim da bi trebali uvesti paganstvo kao drzavnu religiju, te podijeliti se na ilirska plemena. dobra ideja, zar ne?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Možete je uvesti u vašu Muslimansko Hrvatsku federaciju , mi imamo svoje pismo a sve što pocinje na Bos.. nas ne interesuje !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Bošnjaci borci za sekularnu BiH  Smile kad se uvodi zabrana nošenja feredža na javnim mestima?  Smile Ili će se sekularizacija selektivno sprovoditi?

Citat
.to pokazuje da rs nije sekularan entitet...treba ih ukinut...
Smile eto koji su argumenti za ukudanje RS looooooool

nisam mislio na ukidanje entiteta vec krsnih slava...
ti prvo ukini svojoj zeni da nosi ciradu na glavi a onda ce dodik moooozda razmisliti da ukine slave institucija Smile
dok god se po bosni setaju zene umotane u krpe i satorska krila vi nemate ni najmanje pravo bilo kome da govorite sta treba da rade.....alo ...21 vek a vi tretirate zene kao da je 8 Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC Topaz
Možete je uvesti u vašu Muslimansko Hrvatsku federaciju , mi imamo svoje pismo a sve što pocinje na Bos.. nas ne interesuje !
a bosiok/bosiljak? xD
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ma BiH treba razmontirati da se nikad ne sastavi ta bizarna incesoidna netolerantna kreatura od drzave, koliko puta do sada smo pocinjali iz pocetka da bi se opet tukli, ma zajebi, sa dzihadlijama i ustasama nikad drzava, samo nezavisna RS je spas da se jednom za svagda omedjimo.
Zar da Srbi glume ludilo i postuju Bosnu kao svoju drzavu, a dobro znamo sta nam misle i jedni i drugi, prica o sekularizmu ima objektivnosti na nivou statisticke greske, pa u FBiH iste one stranke koje su gurnule BiH u pakao su na vlasti skoro 2 decenije i sad se potura neka gradjanska opcija kao dominantna hahaha!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 630
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
ti mješaš jabuke i kruške...sekularizam je pojaam vezan za državu, a ne pojedince  Smile

još mi uvalio tu neki dokument izdat u RH, a osoba arapske nacionalnosti...da se čovjek malo bolje ne zagleda pomislio bi da je riječ o nekoj bošnjakinji...ovako još jedan pokušaj obmane javnosti i propagande  Smile Smile Smile
A Bošnjakinje ne nose feredže hahahahaaaa
Evo situacije, na Univerzitetu u Sarajevu vehabija doveo suprugu na polaganje ispita (živa istina) i žena došla sa feredžom baš kao ova na slici-ni oči joj se ne vide.Na zahtev profesora da ukloni feredžu, kako bi je identifikovao, suprug to nije dozvolio.Zloupotreba feredža je bilo i kod građanskih venčanja.U Sarajevu su osobe sa feredžama opljačkale banku  Smile ne nisu bile žene već muškarci...da ne nabrajam dalje.U sekularnim državama, feredže ne možeš nositi u školi, na fakultetu, u državnim ustanovama.Ti ćeš da me učiš šta je sekularna država.U SFRJ postojala zakonska uredba koja nije dozvoljavala upotrebu feredža, vaše žene se nisu zamotavale pre rata u BiH, a sada se zamotavaju  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 676 677 679 680 ... 706
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 05:08:52
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.